Forum Machete,Modelism,Hobby: vector2000 - Vede profil - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

vector2000's Profile User Rating: -----

Grup:
New Users
Postari:
3 (0 pe zi)
Cel mai activ in:
Aviatie (3 postari)
Inregistrat la:
17-January 15
Vizualizari:
2988
Ultimul click:
Useril este offline Jul 28 2016 05:42 PM
Actual:
Offline

Informatii despre mine

Titlu User
Nou venit
Varsta
Varsta necunoscuta
Data nasterii
Data nasterii necunoscuta
Gender:
Male Male
Location:
Bucuresti

Informatii de contact

E-mail:
Private

Postari ale mele

  1. In topicul:fw 190 D-11 Sachsenberg Schwarm

    16 July 2016 - 12:36 PM

    Buna tuturor!
    Revin cu cateva imagini al "work in progress"-ului FW 190 D. Am terminat cu faza de camuflaj a machetei. Trebuie sa recunosc a necesitat multa rabdare si atentie. Imi place sa fac avioanele germane de WWII tocmai pentru camuflajul care poate fi aplicat la mana libera si care de obicei necesita si putina interpretare. In acest caz am combinat vopsitul "freehand" cu cel folosind stencil-uri in dorinta de a replica cat mai fidel efectul camuflajului de pe aceste avioane le aveau spre sfarsitul razboiului. Am folosit foarte putin "pre-shading" stiind ca avionul are un camuflaj deja spectaculos si nu necesita foarte multe "efecte" in plus.
    Acestea fiind spuse am avut putine probleme cu partea dorsala a avionului, unde fiind in putina graba nu am verificat foarte bine consistenta vopselei de baza (alb), aplicand un strat care a iesit pe alocuri zgrunturos ... iar in loc sa repar acest lucru am continuat cu mascarea si vopsirea cu RLM 23. Nu mai trebuie sa adaug ca rezultatul a fost si mai rau... fapt ceea ce m-a costat si mai mult timp in repararea lor prin slefuire locala, re-mascare, re-vopsire. Ce pot sa spun.. graba strica treaba. In ultima poza este operatiunea de slefuire... Pana la urma a iesit bine.
    Urmeaza decal-urile si washu-l!
  2. In topicul:fw 190 D-11 Sachsenberg Schwarm

    08 July 2016 - 08:46 PM

    Multumesc mult baieti pentru incurajare!


    Revin cu cateva poze noi!
    Ieri si azi am bagat un pic de viteza pentru a pregati macheta pentru vopsit. Pe scurt, am atasat aproape toate piesele, aripile spate vreau sa le vopsesc separat. Am chituit macheta in locurile in care erau niste goluri vizibile, iar dupa am dat cu niste primer negru lucios in zonele chituite pentru a verifica daca totul e in regula. Nu par sa fie probleme, desi acele usi ale "gunbay"-urilor de pe aripi nu le voi putea niciodata monta cu precizie de chirurg pe acest kit.. deci va trebui sa le accept ca fiind aproape asa cum ar trebui sa fie (ma consolez cu gandul ca nici pe avionul real nu stateau chiar perfect, cel putin din ce am vazut eu in poze).
    Intr-un final am dat cu vopsea metalica in zonele in care se va vedea suprafata avionului nevopsita. Sper ca weekendul acesta sa avansez la faza camuflat.

    Multumesc Z-mare!

    Vezi postareaZ-mare, la 08 July 2016 - 11:19 AM, a spus:

    Bun venit printre noi! Vad ca nu esti chiar incepator, ai ceva experienta si lucrezi frumos.


    Mersi Aur!
    Astept build-ul 1-ului rosu! Ce kit te-ai gandit sa folosesti?


    Vezi postareaaur, la 08 July 2016 - 01:40 PM, a spus:

    Arata bine pana aici. Sa ai spor !
    Camuflajul nu este nicidecum asa complex, din contra este chiar usor de abordat, nu trebuie sa-ti faci prea multe griji din pricina asta. Ia-l usor, nu te grabi si o sa vezi ca nu a fost chiar asa greu.


    O sa fac si eu 1 rosu, dar 1:72.


    Mersi!
    Da sunt foarte tari D-urile, iar cele din JV44 sunt cele mai colorate! Cu siguranta un subiect frumos pentru o macheta.. sau mai multe cu vrei tu sa faci ;) Astept build-urile!

    Vezi postareadakian67, la 08 July 2016 - 05:14 PM, a spus:

    Bun venit !
    Foarte sexoase avioanele din JV44 ! Am făcut și eu de curīnd D-11-le lui Hofmann , dar la 1/72 ( eu nu lucrez decīt la 1/72 ! ) , și mi-am propus să fac toate avioanele Pappagei Staffel , prea sīnt deosebite !
    Spor să ai !


    Cautand cateva informatii pe internet despre 4-ule rosu al Lt Karl-Heinz Hofmann am gasit o singura fotografie cu acest avion (deja aflandu-se in cimitirul de avioane). Ce mi s-a parut interesant este faptul ca sub acel 4 se poate vedea marcajul original ( "<58" care a fost vopsit peste probabil in culoarea camuflajului). Aparent acesta fusese un avion de antrenament inainte sa faca parte din Sachsenberg Schwarm.
    Am atasat si cateva poze in care apare Lt Karl-Heinz Hofmann impreuna cu alti membrii acestei escadrile, printre care Lt Heinz Sachsenberg, Hptm Waldemar Wubke si Oblt Klaus Faber.

Prieteni

vector2000 nu a adaugat prieteni inca

Comentarii

vector2000 nu are comentarii la profil inca.