Forum Machete,Modelism,Hobby: koon - Vede profil - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

koon's Profile User Rating: -----

Grup:
New Users
Postari:
1 (0 pe zi)
Cel mai activ in:
Feroviar (1 postari)
Inregistrat la:
01-January 16
Vizualizari:
2010
Ultimul click:
Useril este offline Jan 04 2016 12:11 PM
Actual:
Offline

Informatii despre mine

Titlu User
Nou venit
Varsta
Varsta necunoscuta
Data nasterii
Data nasterii necunoscuta
Gender:
Not Telling Not Telling

Informatii de contact

E-mail:
Click aici pentru a-mi trimite email

Topicele mele

  1. help! - setup Ecos Switchpilot pe Piko Digi 1

    01 January 2016 - 01:11 AM

    Salutare si bine v-am gasit (si la multi ani, abia am intrat in 2016).
    Cum se intampla din cand in cand, mai apare cate un ametit ca mine care se inscrie pe un forum strict interesat de un subiect anume. Cum insa abia am dat cu nasul de modelismul feroviar, am vaga banuiala ca aceasta vizita ocazionala sa se transforma in una regulata. Sper sa gasesc aici informatiile de care am nevoie si sa sper ajut cu ce pot in schimb.

    Si on topic: lucrez la o diorama (de... "apartament") de vreo 2-3 saptamani, diorama care a plecat de la un set dublu digital Piko si s-a transformat incet incet intr-un mic monstru - 3,3x1,25m, 46ml de sina, 20 de macaze, 3 circuite distincte. Am realizat odata cu evolutia proiectului ca varianta cu schimbarea manuala a macazului nu e foarte practica asa ca am mai facut vreo 2 pasi de urias si am comandat ECoS (care vine undeva pe la sfarsitul lui ianuarie) si am cumparat motoare de macaz Piko 55271 si decodoare ESU Switchpilot 51820. Si aici apare problema mea: as vrea sa folosesc motoarele / decodoarele pana vine ECoS-ul insa manualul de la Piko nu furnizeaza informatii despre cum poti seta / aloca din telecomanda adrese unui decodor. Rascolesc netul de cateva ore (zile... :( ), fara sa gasesc nimic concret. Are cineva acest combo (Piko Digi 1 + Switchpilot), ma poate ajuta cu procedura de inregistrare, step by step (combinatia de taste)? Sau macar sa-mi confirme daca vreuna din cele doua variante gasite este cea corecta (incercate, functioneaza doar pana la un punct):
    v1: "se tine apasat pt. 2 secunde butonul de programare al ESU SwitchPilot, care intra in mod "learning". Se apasa apoi butonul rosu (sau verde) din stanga al telecomenzii Piko. Astfel, primul set de butoane este asignat iesirii 1, urmatoarele - iesirilor 2, 3, 4";
    v2: "buton macaz" > 0...9 (taste numerice) > f1 > red / green - varianta care a mers, insa la o tentativa de a aloca decodorului tasta 2, nu a functionat, a ramas pe 1.

    Multumesc anticipat!

Prieteni

koon nu a adaugat prieteni inca

Comentarii

koon nu are comentarii la profil inca.