Forum Machete,Modelism,Hobby: adiradu80 - Vede profil - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

adiradu80's Profile User Rating: -----

Grup:
Members
Postari:
14 (0 pe zi)
Cel mai activ in:
Blindate (8 postari)
Inregistrat la:
09-May 16
Vizualizari:
2633
Ultimul click:
Useril este offline Dec 25 2016 12:11 PM
Actual:
Offline

Informatii despre mine

Titlu User
Membru deplin
Varsta
Varsta necunoscuta
Data nasterii
Data nasterii necunoscuta
Gender:
Not Telling Not Telling

Informatii de contact

E-mail:
Click aici pentru a-mi trimite email

Postari ale mele

  1. In topicul:Winter diorama with King Tiger Porsche turret

    20 December 2016 - 04:38 PM

    Multumesc. Da, ofiterul este din kitul respectiv. M-am gandit la setul propus de tine dar nu il gasesc pe stoc momentan pe niciunde asa ca am "detasat" temporar ofiterul respectiv. Voi inlocui totusi cu prima ocazie personalul.
  2. In topicul:Senile din cauciuc vs. plastic

    12 May 2016 - 10:52 AM

    Cred ca diferenta de opinii a venit din mai multe cauze. In primul rand faptul ca ceea ce vad in primele 2 linkuri trimise de tine nu prea seamana cu ceea ce am experimentat eu. Acolo pare sa fie ceva ce as putea accepta. La kit-ul meu insa, zalele nu prea se "agatau" una de alta, stateau mai mult apropiate si trebuiau lipite cu adeziv. Ceea ce da o oarecare instabilitate in sensul ca, la cea mai mica atingere sirul se destrama si apar inegalitati intre zale. In al doilea rand, la zalele mele, acei dinti interiori necesari pt transmiterea miscarii nu erau lipiti. La cele cateva bucati liniare formate deja din mai multe zale era si cate un rand de astfel de dinti dar la zalele individuale, cele ce formeaza buclele a trebuit sa lipesc fiecare dinte (cate doi pe fiecare za) manual. Facand asta la cateva zile dupa ce am pus mana pe primul meu kit, intelegeti cum am ajuns la astfel de sentimente fata de senilele link-by-link. Mai e si faptul ca nu am folosit un adeziv din cele consacrate (da, era un adeziv pt lipic machete de plastic dar nu este o marca cunoscuta), la al doilea kit am zis sa incerc cu Revell si am observat imediat diferenta.
    Cu toate astea, asa cum spune si Dan Necrofor ("Am fost si eu la inceput "fan" senile de vinil insa acum incep sa invat sa lucrez cu cele bucata cu bucata") cred ca e mare tentatia la inceput, si in conditiile date de mine, sa alegi senilele dintr-o bucata. Poate ca la inceput ar trebui sa stim mai multe informatii legate de continutul cutiei, probabil ca daca alegeam un kit cu senile workable le aruncam pe geam. La cele pe care le-am nimerit eu am terminat senilele doar ca nu m-a multumit ceea ce a iesit. Voi cauta mai multe tutoriale pe viitor, sincer nu credeam ca aceasta etapa sa fie un obstacol.
  3. In topicul:Senile din cauciuc vs. plastic

    11 May 2016 - 08:41 PM

    @Longinus : Am ajuns la concluzia ca e mai usor de folosit senila dintr-o bucata decat cea link-by-link pentru un incepator (sau, repet, cel putin pentru mine). Scopul acestei discutii a fost, dupa parerea mea, sa se aduca argumente si fiecare poate, la randul sau, sa ajunga la concluzia proprie. Consideri ca, pentru un incepator, e mai usor de lucrat cu senilele dintr-o bucata sau cu cele link-by-link ?
  4. In topicul:Cumpar sine cauciuc Tiger I 1/35 (Tiger I tracks)

    11 May 2016 - 05:00 PM

    Am fost contactat intre timp de o persoana din Timisoara si am primit senilele. Multumesc mult d-nului care m-a contactat, multumesc lui gabrielglodean si tuturor pt sfaturi. Case closed, se poate inchide topicul.
  5. In topicul:Senile din cauciuc vs. plastic

    11 May 2016 - 03:34 PM

    Concluzia e ca pentru un incepator (sau cel putin pt mine) senilele dintr-o bucata sunt o solutie mai facila de obtinere a unui rezultat satisfacator decat senilele link-by-link. Probabil ca, la un moment dat, voi incepe sa inteleg ceea ce incercati voi sa imi explicati acum. Oricum prima macheta va fi de o calitate cel mult mediocra pentru un cunoscator dar macar pentru mine va arata asa cum imi place si asta imi poate da impulsul de a trece la a doua.

Prieteni

adiradu80 nu a adaugat prieteni inca

Comentarii

adiradu80 nu are comentarii la profil inca.