Forum Machete,Modelism,Hobby: Visco - Vede profil - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

Visco's Profile User Rating: -----

Grup:
Members
Postari:
20 (0.01 pe zi)
Cel mai activ in:
Unelte & Instrumente (20 postari)
Inregistrat la:
25-December 16
Vizualizari:
4766
Ultimul click:
Useril este offline May 11 2017 06:05 AM
Actual:
Offline

Informatii despre mine

Titlu User
Membru deplin
Varsta
62 ani
Data nasterii
Octombrie 27, 1961
Gender:
Male Male
Location:
Bucuresti

Informatii de contact

E-mail:
Click aici pentru a-mi trimite email

Topicele mele

 1. La inceput de aerografie.

  27 December 2016 - 08:42 PM

  Salutari membrilor si administratorilor acestui forum si sarbatori fericite, tuturor!
  Sunt din Bucuresti si am asa o... "necesitate de aerografie", pentru linguri si voblere de pescuit. Am mai avut-o acum vre-o 20 de ani, cand am achizitionat un aerograf Sprio-Krautzberger din talcioc, dar atunci mi-a trecut, cand am vazut ce preturi au compresoarele,limitandu-ma la spray-uri cu vopsea. Acum, as vrea sa achiziitionez sau sa construiesc unul, cu ajutorul cuiva priceput. Va trebui sa cumpar si aerograf nou, pt. ca cel pe care-l am, nu cred ca e bun. E un "single-action" si pare a nu tine aerul si probabil, nici vopseaua. Nu vreau sa ma complic cu repararea lui, dar vreau sa fac pasi "inteligenti". Studiez de ceva vreme, tot ce gasesc despre acest subiect pe internet si am acumulat multa informatie, dar am nevoie de sistematizarea ei, ca deja, e mare harababura. Imagine postata Ma luase valul si voiam sa cumpar un "Harder & Steenbeck Infinity CR Plus, cu duza de 0,4, dar mi-am dat seama ca e mult mai bine sa am doua aerografe din gama mai ieftina, cu posibilitatea de a le schimba usor cu ajutorul unei cuple rapide. Asta ma scuteste de a curata foarte des aerograful, la schimbarea culorilor si poate chiar sa am unul pt fonduri si altul pentru detalii. Asa ca acum, am in vedere urmatoarele aerografe:
  - Iwata Neo HP CN (0,35)
  sau mai bine,
  -H&S Ultra (0,40)
  sau si mai bine,
  -H&S Evolution CR Plus (0,40).
  Asta pentru ca voi avea nevoie de vopseluri rezistente mecanic si la diferente de temperaturi, aplicate pe metal,plastic,lemn, deci probabil, nu foarte fluide. (Rog sugestii.)
  Referitor la compresor:
  - prima caracteristica de care sunt interesat, este sa fie cat mai silentios . Am vazut ca cele facute cu motor de frigider, sunt ok.
  -sa fie relativ compact/usor (poate cu un rezervor de 3-5 l.)
  -sigur in exploatare.
  -sa contina toate functiile importante, necesare aerografierii fara batai de cap.
  Va rog pe voi, cei experimentati sa ma ajutati cu sugestii despre intreg echipamentul necesar, asa cum l-ati concepe cu "mintea de acum", daca ar fi sa luati totul de la inceput. Va multumesc, tare mult !

Prieteni

Visco nu a adaugat prieteni inca

Comentarii

Visco nu are comentarii la profil inca.