Forum Machete,Modelism,Hobby: Hidden - Vede profil - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

Hidden's Profile User Rating: -----

Grup:
New Users
Postari:
4 (0 pe zi)
Cel mai activ in:
Tehnici (4 postari)
Inregistrat la:
12-February 17
Vizualizari:
2224
Ultimul click:
Useril este offline Feb 18 2017 11:01 PM
Actual:
Offline

Informatii despre mine

Titlu User
Nou venit
Varsta
Varsta necunoscuta
Data nasterii
Data nasterii necunoscuta
Gender:
Not Telling Not Telling

Informatii de contact

E-mail:
Private

Postari ale mele

  1. In topicul:Sugestii camuflaj

    14 February 2017 - 07:01 PM

    Înapoi cu încă un set de întrebări. Între-adevăr am avut acetonă dar am mai găsit d551, pe care nu îl voi folosi având în vedere recomandările. Acum întrebarea mea. M-am lămurit că nu există un procent de diluție prestabilit și că va trebui să-l găsesc singur. Dar după cât timp trebuie să aplic al doilea strat? Pentru că emailul se va întări total în 24h. Nu va fi prea târziu pentru următorul strat? Niște procente orientative privind diluția, din propria Dvs. experiență, mi-ar fi de folos.

    Și încă o chestie. Pe Instrucțiunile de la model spune că pe partea din spate să dau cam 4 ghăuri și peste voi pune cele 2 canistre de benzină și tobele de eșapament. M-am uitat la un videoclip și elementele sus amintite se lipesc efectiv peste acele găuri. Chiar nu le înțeleg rostul. Fiind în Instrucțiunile consider că nu sunt puse degeaba dar dacă pot m-aș lipsi de ele. Că nu mi-e tot una să-mi găuresc macheta. În plus nu cred că am cu ce.
  2. In topicul:Sugestii camuflaj

    13 February 2017 - 04:00 PM

    Încă un lucru: folosind vopsele email, singurul lucru pe care îl am la dispoziție pentru subțiere este acetona. Am auzit că aceasta poate dizolva anumite tipuri de plastic, dar că cel mai bine ar fi să încerci în prealabil. Așa că, dacă voi stropi cu acetonă o bucată de plastic din modelul meu (pe care nu o voi folosi evident), după cât timp mi-aș putea da seama dacă acetona reacționează cu plasticul. Pentru ca nu vreau să o țin 24h - totul ok iar apoi după o lună să văd că îmi dispar detalii din plastic. Dacă nu merită să risc, îmi recomandați un înlocuitor? Mulțumesc!
  3. In topicul:Sugestii camuflaj

    12 February 2017 - 07:03 PM

    Mulțumesc mult, mi-a fost de ajutor.

Prieteni

Hidden nu a adaugat prieteni inca

Comentarii

Hidden nu are comentarii la profil inca.