Forum Machete,Modelism,Hobby: Cristi_Teo - Vede profil - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

Cristi_Teo's Profile User Rating: -----

Grup:
Members
Postari:
20 (0.01 pe zi)
Cel mai activ in:
Figurine (10 postari)
Inregistrat la:
12-December 17
Vizualizari:
10429
Ultimul click:
Useril este offline Dec 06 2019 02:25 PM
Actual:
Offline

Informatii despre mine

Titlu User
Membru deplin
Varsta
Varsta necunoscuta
Data nasterii
Data nasterii necunoscuta
Gender:
Male Male
Location:
Bucharest

Informatii de contact

E-mail:
Click aici pentru a-mi trimite email

Ultimii vizitatori

Topicele mele

 1. Brother Garus

  12 January 2019 - 01:14 AM

  Salutare,

  Pozele sunt cu figurina intitulata "Brother Garus" de la Games Workshop la dimensiunea de 28 de mm. Este prima data cand incerc aceasta scara, subiectul este interesant d.p.d.v. modelistic dar din pacate la noi in tara nu prea gasesti multitudinea de figurine din universul 40K.

  Fiind prima mea figurina la aceasta scara, am incercat sa aplic niste tehnici folosite pe figurinele scara 1:35 dar nu prea mi-au iesit. Asa ca, am inceput sa arunc un ochi peste niste canale de modelism ce se gaseau pe YouTube si ce se ocupau exclusiv cu figurine din universul 40K...iar acesta este rezultatul muncii mele.

  Acesta este Brother Titus, a doua figurina din setul de patru figurine cumparate. Inca este pe biorul de lucru si sper ca o sa iasa mult mai bine decat a iesit prima figurina.
 2. AK Interactive 738

  12 February 2018 - 09:00 PM

  Am cumparat astazi vopseaua AK Interactive 738 White si cand dau pe figurina grunduita, vad cum efectiv vopseaua nu acopera suprafata in materie de 75%. Am incercat sa dau un al 3-lea strat si rezultatul nu este satisfacator. Gresesc eu undeva?
 3. Caporal U.S.M.C.

  17 January 2018 - 10:20 PM

  De Craciun m-am ales cu un cadou la scara 1/16, mai exact este un caporal U.S.M.C. in uniforma de parada. In interiorul cutiei se afla 3 culee: o culee cu arma de parada (un M1 Garand), o culee cu cele 4 aranjamente pentru standul inclus in kit si o culee cu caporalul respectiv. Singurea mea grija momentan este faptul ca o sa fiu nevoit sa vopsesc cele 4 medalii.
  Am atasat pozele cu figurina partial construita.
 4. Figurine metal

  20 December 2017 - 11:16 PM

  Salut. Azi cand am trecut prin magazinul Antic ExLibris de pe Strada Doamnei nr. 23 am gasit la 5 lei/buc niste figurine ale fortelor armate sovietice. Calitatea nu este exceptionala dar eu zic ca merg.

Prieteni

Cristi_Teo nu a adaugat prieteni inca

Comentarii

Cristi_Teo nu are comentarii la profil inca.