Forum Machete,Modelism,Hobby: aluminiu - Vede profil - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

aluminiu's Profile User Rating: -----

Grup:
Members
Postari:
75 (0.08 pe zi)
Cel mai activ in:
Aviatie (61 postari)
Inregistrat la:
10-July 21
Vizualizari:
1128
Ultimul click:
Useril este offline Mar 22 2024 01:46 AM
Actual:
Offline

Informatii despre mine

Titlu User
Membru deplin
Varsta
43 ani
Data nasterii
Ianuarie 18, 1981
Gender:
Male Male
Interests:
modelism

Informatii de contact

E-mail:
Private

Topicele mele

  1. fara nume

    03 January 2024 - 01:33 AM

    Principalul meu hobby sunt machetele de aviatie facute de la zero, singura problema e ca lucrul neitrerupt la ele ajunge sa-ti arda neuronii. Din timp in timp simt nevoia sa iau o pauza si sa fac altceva pana se racesc neuronii. Pentru inspiratie am facut acum vreo 2 ani un tur pe youtube sa vad ce m-ar interesa. Am incercat cu navomodelismul(proasta alegere pt ca e acelasi lucru cu aeromodelismul), am incercat pictura(n-a mers) dupa care am incercat scluptura in lemn(prea lung prea obositor). Cand lucram la un craniu din lemn am inceput sa ma prostesc cu niste bucati de polistiren pt a determina ordinea pasilor si s-a aprins becul. In polistiren se lucreaza mult mai usor din toate punctele de vedere si inspirat de pe youtube de cei care fac figurine am incercat si eu. Asa am ajuns ca figurinele sa fie relaxarea perfecta ca pauza de la aeromodelism. Pentru acesta lucrare am cautat inspiratie pe google iar dupa multe combinatii de cuvinte pe google imagini am dat de imaginea de mai jos si am decis sa o folosec ca baza de plecare. Nu stiu ce personaj reprezinta asa ca am decis sa numesc topicul "fara nume". Am si modificat-o un pic, am ales sa o fac cu picioarele un pic mai departate, din experienta lucrul acesta creste rezistenta figurinei si reduce riscul de rupere.


  2. F-14A Tomcat

    23 July 2021 - 12:38 AM

    Macheta este din aluminiu si are lungimea de 110cm. Am si uitat cand am inceput-o. Acum un an am abandonat-o pentru ca am ajuns la o portiune care mi-a inodat neuronii si mai rau cardul de memorie pe care erau planuri si sute de poze cu detalii ale avionului real s-a decis sa ia vacanta si sa nu mai fie recunoscut de niciun aparat asa ca am pierdut o sumedenie de date. Ca sa nu fac o prostie mai mare(cardului de memorie i-am facut cunostiinta cu un ciocan) am pus macheta deoparte pana azi cand m-am decis sa ma reapuc de lucru la ea. Nu de alta dar e avionul meu preferat si e pacat sa adune praf cat eu lucrez la A4 si F4.
  3. F-4K Phantom

    10 July 2021 - 02:07 AM

    Este o macheta pe care o voi incepe odata cu inscrierea pe acest forum. Va fi o macheta realizata din aluminiu in mare parte. Probabil ca vor fi mici zone in care voi fi nevoit sa folosesc si alte materiale. Voi incerca sa construiesc macheta cat mai aproape de avionul real, scara este 1:19,4.
    Fisier atasat  Graphic1.jpg (261.67K)
    Numar de descarcari: 141
  4. A-4F Skyhawk

    10 July 2021 - 01:59 AM

    Macheta este in lucru de ceva ani si va mai dura multi ani pana o voi termina, este realizata din aluminiu in mare parte. La scaunul de catapultare am folosit si alte materiale. O sa incerc sa o fac cat mai aproape de avionul real. Scara este 1:13,7.
    Fisier atasat  Graphic1.jpg (288.49K)
    Numar de descarcari: 183

    Fisier atasat  Graphic2.jpg (278.42K)
    Numar de descarcari: 173



Prieteni

aluminiu nu a adaugat prieteni inca

Comentarii

aluminiu nu are comentarii la profil inca.