Forum Machete,Modelism,Hobby: RobertK - Vede profil - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

RobertK's Profile User Rating: -----

Grup:
New Users
Postari:
2 (0 pe zi)
Cel mai activ in:
Aviatie (2 postari)
Inregistrat la:
06-August 21
Vizualizari:
555
Ultimul click:
Useril este offline Aug 08 2021 03:33 AM
Actual:
Offline

Informatii despre mine

Titlu User
Nou venit
Varsta
Varsta necunoscuta
Data nasterii
Data nasterii necunoscuta
Gender:
Not Telling Not Telling

Informatii de contact

E-mail:
Private

Postari ale mele

  1. In topicul:IAR80-81 Walkaround

    07 August 2021 - 05:12 AM

    Ma gandeam ca cine va muncii cu sutele de ore la aceste schite nu ar impartasii atat de simplu munca lui, dar m-am gandit ca poate totusi se iveste cineva. As fi multumit si cu scanari la rezolutie mai mare, cat de cat refacute sau editate, cum spuneam mai sus, timpul si-a cam lasat amprenta pe acele pagini din revista pe care o detin eu, iar ce gasesc pe net, sunt scanate foarte prost si la rezolutie mica. Voi pornii la drum cu ce am momentan, iar daca va fi cineva binevoitor sa impartasasca cateva vederi mai calitative vor fi mult apreciate si bine venite.
    Intre timp, am mai studiat subiectul si pot sa spun ca in proportie de 80% specificatiile de design sunt batute in cuie, si anume: modelul va fi realizat dupa modelul IAR 80 (standard), scara 1/6 (anvergura 1750mm). Ca si hardware: motor 1800W, baterie 6S 4500/5000mAh, elice 16x8 (3 pale), flapsuri functionale, tren de aterizare escamotabil, receptor 8 canale.
  2. In topicul:IAR80-81 Walkaround

    06 August 2021 - 02:08 AM

    Salutare prieteni, sunt nou pe forum, ma numesc Robert si sunt din Oradea, ma pasioneaza modelismul de mic. Iar 80 a fost o prima dragoste inca de cand umblam la palatul copiilor si rasfoiam foile revistelor "Modelism". Am revista originala, ce contine planurile IAR 80, foile sunt putin rupte, putin ingalbenite. Recent am achizitionat o imprimanta 3D (Ender 5+) si mi-am propus sa scanez planurile pentru a face un model 3D optimizat pentru printare 3D, inspirat din modelele 3DLabPrint. Mentionez ca lucrez in platforme CAD de mai bine de 15 ani, si pot sa spun ca am o experienta destul de bogata in ceea ce priveste modelarea de suprafate tip clasa A. In timp ce rasfoiam din nou printre pagini si ma uitam la schitele aeronavei, parca si vedeam deja modelul 3D in fata ochilor. Intre timp am decis sa intru pe net, sa vad daca sa mai gandit cineva la ideea mea, iar prin urmare am dat peste acest forum, m-am uitat prin posturi si am gasit foarte multe poze, detalii si schite refacute de alti pasionati, la care prin acest mesaj as dorii sa apelez pentru ajutor, si anume, daca puteti sa impartiti acele schite la scara mai mare si mai detaliate, pentru a putea face o replica 3D cat mai aproape de realitate. De asemenea daca moderatorul imi permite as posta aici progresul cu modelul 3D.
    Va multumesc si spor in modelism!

Prieteni

RobertK nu a adaugat prieteni inca

Comentarii

RobertK nu are comentarii la profil inca.