Forum Machete,Modelism,Hobby: Mk_IX - Vede profil - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

Mk_IX's Profile User Rating: -----

Grup:
Members
Postari:
14 (0 pe zi)
Cel mai activ in:
Discutii libere (5 postari)
Inregistrat la:
11-April 05
Vizualizari:
2916
Ultimul click:
Useril este offline Dec 16 2005 06:59 PM
Actual:
Offline

Informatii despre mine

Titlu User
Membru deplin
Varsta
35 ani
Data nasterii
Iunie 10, 1988
Gender:
Not Telling Not Telling

Informatii de contact

E-mail:
Click aici pentru a-mi trimite email

Ultimii vizitatori

Postari ale mele

  1. In topicul:un maniac

    16 December 2005 - 07:19 AM

    Sunt muuuuulte . Prea multe , dar potzi sa carcotesti usor . De ex , mie la diorame (mai ales la cele de desert) personajele si tancurile mi se par aterizate acolo . Nu am vazut nici o urma de senila/roata/picior . Si rotzile sunt cate'odata prea curate . Sunt si in vitrina , deci praf natural nu are cum sa apara .
  2. In topicul:Ultimul turn

    18 November 2005 - 12:51 AM

    Hai sa imi bag nasul meu de necunoscator si aici . Acelasi mesaj l-am scris si pe rhc , asa ca sper sa nu va suparatzi daca dau un copy-pase mic :angry:

    'tot eu' a spus:

    Desi nu prea am multa experientza , imi permit sa fiu carcotas . Am doua obiectzii (voi mai avea si altele , dar la ora aceasta mi-e cam somn) .
    Prima e reala . La turnul de asediu , franghiile nu sunt destul de intinse . De acord ca rampa era din lemn , dar parca nici asa de ursoara era incat sa lase franghiile libere . Mi-as fi imaginat ca sunt foarte intinse . Nu stiu insa cum ai putea corecta acest lucru . A doua observatie este mai mult de moft  . Desi sunt muuuuulte figurine , mi se par cam putini romani . Vorbesc serios . Mi-as imagina mai multi , macar inca vreo 5-6 pe pajiste fugind catre scari (inca o scara ar da bine zic eu) .
    Am si o idee , dar nu stiu cat de realizabila este . Am citit recenzia la chitul cu daci dar chiar nu imi mai amintesc ce fel de plastic aveau . Dar daca este plastic care se poate lipi , sugerez o noua ipostaza de dac . Cu una bucata "cataroi" in mana . Sau de fapt in maini , la cat de grele or fi fost . Eventual jos , sa fie un roman care se fereste de pietre (Eventual unul strivit de o piatra mai mare - sunt si eu sadic acum  ) .

    Later edit . Nu ar merge oare si niste urme ale catapultei . Nu am fost atent cu ce arunca , dar daca folosea bolovanei ceva mai mari , o urma doua in zid ?
    Later , later edit . Ca tot am vazut un film de actiune (prea mult sange pt un copilas) ... unde sunt urmele asediului . In fatza zidului ar trebui sa se vada . Macar vreo doi ranitzi sau ceva . O scara cazuta care a strivit un roman , un dac cazut de pe zid .
    As mai zice despre iarba ca are o culoare "prea vesela"  dar ai zis tu deja  .

    Cam atat pentru azi . Sper sa nu imi facetzi vant de aici la cate mofturi am ....
  3. In topicul:Imagine interesanta

    01 July 2005 - 01:30 PM

    Pai nu mai exista in lume nici un Spit care sa functioneze ? Sa il porneasca si sa vada cat foc scoate .
  4. In topicul:100 de inscrisi pe forum !!

    29 June 2005 - 01:32 PM

    In cazul in care cineva a incercat sa isi faca un cont si nu a mers din prima si si-a facut altul , ar putea ruga pe moderatori sa stearga contul ...
  5. In topicul:Dacii

    23 June 2005 - 03:02 PM

    Stiu ca sunt off topic (in principal pt ca spun ce s-ar putea face unei diorame care e deja facuta ) , dar uitati o idee de scenariu (in cazul asta , viitor) .

    Se ia un soldatel cu zale pe el (care sa zicem ca e seful dacilor ) , care e cazut la pamant - fuse ranit de un roman . Vazand asta , in loc sa se sperie , sa se demoralizeze si sa fuga , dacii se supara , si raniti cum sunt (aici ar merge un dac cu mana taiata care da cu sabia-ntr-un roman) si le trag o mama de bataie romanilor , de ii tin minte si in viata de apoi .

    Later edit
    Za dacs RULZ

Prieteni

Comentarii

Mk_IX nu are comentarii la profil inca.