Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )
![]() ![]() |
13 May 2009, 13:41
Trimis la
|
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grup: Admin Postari: 3701 Age: 33 Inregistrat pe: 15-April 04 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 3 |
Datorita unor probleme cu cei care asigurau hosting-ul site-ului cartula.ro, a fost necesara mutarea de urgenta la un nou serviciu de hosting.
Momentan operatiunea este inca in curs, singurul serviciu disponibil la acest moment este partea de forum. Inregistrarea de noi conturi este suspendata momentan, pana probabil saptamana viitoare va fi terminata mutarea si se va reactiva posibilitatea de inregistrare. Am rugamintea la voi daca observati probleme sau lucruri care se comporta altfel fata de inainte, sa le semnalati cat de repede. -------------------- ![]() Those who profess to favor freedom, and yet depreciate agitation, are men who want crops without plowing up the ground. Frederick Douglass PS: Welcome to the internet, where everyone knows everything, and no one likes anything |
|
|
|
13 May 2009, 14:49
Trimis la
|
|
|
Christian von Turela ![]() ![]() ![]() Grup: Members Postari: 790 Age: 32 Inregistrat pe: 4-April 06 De la: Bucuresti (care este!) Membrul Nr.: 240 |
Frate! Am devenit dependent de site-ul asta! Deja intrasem in sevraj!
-------------------- |
|
|
|
13 May 2009, 15:10
Trimis la
|
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grup: Members Postari: 481 Age: 41 Inregistrat pe: 21-November 07 De la: Ludus Membrul Nr.: 1284 |
Me too, verificam din jumate in jumate de ora sa vad daca merge...
|
|
|
|
13 May 2009, 22:37
Trimis la
|
|
|
Member ![]() ![]() Grup: Members Postari: 28 Age: N/A Inregistrat pe: 14-January 05 Membrul Nr.: 49 |
Ha ha ha si io care credeam ca sint singurul nebun care dimineata la cafea nu citeste ziaru, ci sta cu ochii beliti pe cartula
|
|
|
|
14 May 2009, 06:59
Trimis la
|
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grup: Members Postari: 2255 Age: 48 Inregistrat pe: 6-December 04 De la: Lugoj Membrul Nr.: 15 |
Se stie ca aprecierea adevarata a unui lucru, o faci de fapt cand nu-l mai ai ....
In cu totul alta ordine de idei, consultandu-ma telefonic cu cativa prieteni, am adus in discutie partea de sustinere financiara a acestui site, care dupa cum poate stiti sau nu stiti, e suportata la momentul actual integral de Gabi (cartula). Daca va fi nevoie sa se schimbe acest lucru in viitor, nu cred sa fie o problema din partea noastra, sa ajutam!!! Nu ?! -------------------- |
|
|
|
14 May 2009, 07:38
Trimis la
|
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grup: Banned Postari: 2015 Age: 44 Inregistrat pe: 6-March 08 De la: Turda Membrul Nr.: 1435 |
Se stie ca aprecierea adevarata a unui lucru, o faci de fapt cand nu-l mai ai .... In cu totul alta ordine de idei, consultandu-ma telefonic cu cativa prieteni, am adus in discutie partea de sustinere financiara a acestui site, care dupa cum poate stiti sau nu stiti, e suportata la momentul actual integral de Gabi (cartula). Daca va fi nevoie sa se schimbe acest lucru in viitor, nu cred sa fie o problema din partea noastra, sa ajutam!!! Nu ?! Perfect adevarat;si nu o singura data,ci de doua ori,adevarat. |
|
|
|
14 May 2009, 11:10
Trimis la
|
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grup: Members Postari: 74 Age: 42 Inregistrat pe: 26-November 06 De la: Pitesti Membrul Nr.: 363 |
Se stie ca aprecierea adevarata a unui lucru, o faci de fapt cand nu-l mai ai .... In cu totul alta ordine de idei, consultandu-ma telefonic cu cativa prieteni, am adus in discutie partea de sustinere financiara a acestui site, care dupa cum poate stiti sau nu stiti, e suportata la momentul actual integral de Gabi (cartula). Daca va fi nevoie sa se schimbe acest lucru in viitor, nu cred sa fie o problema din partea noastra, sa ajutam!!! Nu ?! Sunt intru totul de acord cu cele scrise mai sus. |
|
|
|
14 May 2009, 11:53
Trimis la
|
|
|
Newbie ![]() Grup: Members Postari: 3 Age: 26 Inregistrat pe: 7-May 09 De la: brasov Membrul Nr.: 2124 |
nici eu nu vad o problema in sprijinirea forumului cu bani.
|
|
|
|
14 May 2009, 12:04
Trimis la
|
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grup: Members Postari: 44 Age: 45 Inregistrat pe: 1-June 07 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 522 |
si "noi" aveam probleme :
http://miniauto.ro/forum/index.php?topic=2...icseen#msg31271 apropo, Gabi (cartula), pot oferi solutie eleganta de hosting pe serverul nostru ;) -------------------- Ne-am adunat aici ca sa fim mai multi
|
|
|
|
14 May 2009, 12:23
Trimis la
|
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grup: Admin Postari: 3701 Age: 33 Inregistrat pe: 15-April 04 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 3 |
CITAT In cu totul alta ordine de idei, consultandu-ma telefonic cu cativa prieteni, am adus in discutie partea de sustinere financiara a acestui site, care dupa cum poate stiti sau nu stiti, e suportata la momentul actual integral de Gabi (cartula). Daca va fi nevoie sa se schimbe acest lucru in viitor, nu cred sa fie o problema din partea noastra, sa ajutam!!! Nu ?! Cum am spus inca de la inceput, nu se pune problema la acest mod. Apreciez intentia, dar prefer sa nu fie incurcate treburile cu bani si alte asemenea. Oricum, exista partea de reclame de la Google (destul de reduse zic eu), care acopera macar o parte din costuri. Acum, cu noul hosting, va acoperi si mai putin, dar macar sper sa fi scapat de problemele care le aveam cu fostii. CITAT apropo, Gabi (cartula), pot oferi solutie eleganta de hosting pe serverul nostru ;) Multumesc, dar deja s-a rezolvat. -------------------- ![]() Those who profess to favor freedom, and yet depreciate agitation, are men who want crops without plowing up the ground. Frederick Douglass PS: Welcome to the internet, where everyone knows everything, and no one likes anything |
|
|
|
14 May 2009, 22:22
Trimis la
|
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grup: Members Postari: 146 Age: 23 Inregistrat pe: 26-January 09 De la: Giarmata-langa TIMISOARA Membrul Nr.: 1903 |
Cum am spus inca de la inceput, nu se pune problema la acest mod. Apreciez intentia, dar prefer sa nu fie incurcate treburile cu bani si alte asemenea. Oricum, exista partea de reclame de la Google (destul de reduse zic eu), care acopera macar o parte din costuri. Acum, cu noul hosting, va acoperi si mai putin, dar macar sper sa fi scapat de problemele care le aveam cu fostii. Multumesc, dar deja s-a rezolvat. Dar macar o chestie de genu support this site sau donate ??? -------------------- " OSTASI VA ORDON : TRECETI PRUTUL "
|
|
|
|
18 May 2009, 21:30
Trimis la
|
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grup: Members Postari: 172 Age: 40 Inregistrat pe: 26-August 06 De la: Suceava Membrul Nr.: 310 |
|
|
|
|
19 May 2009, 09:25
Trimis la
|
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grup: Members Postari: 51 Age: 27 Inregistrat pe: 30-January 09 De la: Brasov Membrul Nr.: 1912 |
Hallo,
ca tot se vorbea de sevraj.......se pare ca acest forum vrea sa functioneaza doar de la munca ca in momentul cand ajung acasa si vreau sa accesez forum-ul sunt directionat pe .....bluehost....si sunt anuntat ca acest cont a fost suspendat -------------------- |
|
|
|
19 May 2009, 16:53
Trimis la
|
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grup: Members Postari: 2255 Age: 48 Inregistrat pe: 6-December 04 De la: Lugoj Membrul Nr.: 15 |
Hallo, ca tot se vorbea de sevraj.......se pare ca acest forum vrea sa functioneaza doar de la munca ca in momentul cand ajung acasa si vreau sa accesez forum-ul sunt directionat pe .....bluehost....si sunt anuntat ca acest cont a fost suspendat Tasteaza: http://www.cartula.ro/forum/forum.html Ti-a ramas in "Bookmarks" probabil vreo forma de cale spre vechiul hosting ... Si/sau utilizeaza de mai multe ori F5 (refresh) .... -------------------- |
|
|
|
19 May 2009, 21:32
Trimis la
|
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grup: Members Postari: 141 Age: N/A Inregistrat pe: 12-June 07 De la: Galati Membrul Nr.: 531 |
buna seara
aceasi problema o am si eu, acasa am net de la rds&rcs si am incercat cu 5 browsere diferita si toate dau mesajul cu .....bluehost..., problema e ca am rugat mai multi cunoscuti sa acceseze sit-ul si la toti da la fel ( toti utilizatori de rds&rcs), o sa incerc varianta propusa de Blue-Max votez pentru sustinerea financiara a forum-ului, prin donatie sau cotizatie anuala (dependenta irecuperabila |
|
|
|
19 May 2009, 22:35
Trimis la
|
|
|
Administrator ![]() ![]() ![]() Grup: Admin Postari: 63 Age: N/A Inregistrat pe: 14-April 04 Membrul Nr.: 1 |
Punctul 1. Revin la ce am spus anterior, nu e nevoie de nici o contributie financiara. Singura contributie acceptata e prin postari utile pe forum, articole, etc..
Referitor la problema RDS, nu ma mai mira nimic de mult la minunea asta de firma. Au undeva setat un timp de viata foarte lung pentru inregistrarile nume/IP (DNS), asa ca inca se furnizeaza IP-ul vechi, desi saracul a fost schimbat de o saptamana. RDS-ul din Bucuresti cel putin nu e afectat de problema asta, din cate vad (tot RDS am acasa), insa in alte parti problema e generala. Din pacate nu am ce face, intreaga cauza a problemei e sub controlul RDS/RCS. |
|
|
|
20 May 2009, 08:17
Trimis la
|
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grup: Members Postari: 51 Age: 27 Inregistrat pe: 30-January 09 De la: Brasov Membrul Nr.: 1912 |
Salut, zilele trecute am incercat toate variantele....sa scriu adresa, sa intru de pe parcmodels..etc. si nika, aceasi poveste dar aseara primul lucru pe care l-am facut a fost sa verific daca merge si surpriza "mergea" se pare ca sa rezolvat de la sine
-------------------- |
|
|
|
![]() ![]() |
Topice similare
| Titlul Topicului | Raspunsuri | Deschise de: | Vizualizari | Ultima Postare | |||
|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
121 | Blue-Max | 4491 | 17th November 2009 - 20:42 Ultima postare de: flo |
|||
![]() |
7 | wurger | 492 | 11th October 2009 - 20:12 Ultima postare de: alexelu_marinelu |
|||
![]() |
10 | AdyAero | 926 | 2nd July 2009 - 10:34 Ultima postare de: dakian67 |
|||
![]() |
1 | Tibi | 352 | 10th April 2009 - 13:13 Ultima postare de: cartula |
|||
![]() |
6 | ady_cojocar | 943 | 5th March 2009 - 10:59 Ultima postare de: kingtiger3002 |
|||
![]() |
136 | cartula | 4906 | 2nd March 2009 - 10:03 Ultima postare de: AdyAero |
|||
![]() |
1 | alguhan | 506 | 6th October 2008 - 10:15 Ultima postare de: alguhan |
|||
![]() |
2 | skytrain | 433 | 26th September 2008 - 13:47 Ultima postare de: skytrain |
|||
![]() |
9 | curec_christian | 931 | 11th September 2008 - 20:57 Ultima postare de: curec_christian |
|||
![]() |
0 | cartula | 402 | 18th July 2008 - 19:10 Ultima postare de: cartula |
|||
|
Versiunea Lo-Fi | Astazi este: 12th March 2010 - 00:16 |