Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )
1 Mar 2009, 03:02
Trimis la
|
|||||
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grup: Members Postari: 3744 Age: 34 Inregistrat pe: 15-April 04 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 3 |
Macheta (ca si toate cele Fine Molds din serie) e turnata perfect, si extrem de detaliata (si corecta). Necesita doar un minim de atentie, si vopsea
-------------------- ![]() Pe lista de lucru:
|
||||
|
|
|||||
![]() |
1 Mar 2009, 09:05
Trimis la
|
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grup: Members Postari: 603 Age: 33 Inregistrat pe: 21-October 08 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 1749 |
Foarte finutz wash-ul este.
Poate chiar prea finutz. Ce gri ai folosit, ca am si eu tie fighteru si nu prea inteleg ciuciungheza. -------------------- Daca e sa fii, atunci cauta sa fii cat mai bun!
|
|
|
|
1 Mar 2009, 10:57
Trimis la
|
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grup: Members Postari: 3744 Age: 34 Inregistrat pe: 15-April 04 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 3 |
Vopselele sunt Tamiya, XF19 baza, XF53 gri inchis, XF69 negru.
-------------------- ![]() Pe lista de lucru:
|
|
|
|
1 Mar 2009, 19:39
Trimis la
|
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grup: Members Postari: 66 Age: N/A Inregistrat pe: 24-December 06 Membrul Nr.: 388 |
|
|
|
|
1 Mar 2009, 21:41
Trimis la
|
|
|
Asta cu 'viata', cam asa este, datorita tonurilor de gri si lipsei de culoare... Dar tocmai ca sa pastrez un echilibru, bag la vopsit un Y-Wing.
Schema din poza ta totusi mi se pare... Prea foarte colorata -------------------- ![]() Pe lista de lucru:
|
|
|
|
2 Mar 2009, 19:37
Trimis la
|
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grup: Members Postari: 603 Age: 33 Inregistrat pe: 21-October 08 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 1749 |
Multumiri tie iti adresez.
-------------------- Daca e sa fii, atunci cauta sa fii cat mai bun!
|
|
|
|
2 Mar 2009, 20:03
Trimis la
|
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grup: Members Postari: 591 Age: 33 Inregistrat pe: 22-January 05 De la: Craiova Membrul Nr.: 58 |
Foarte frumos Gabi, mi-ai facut pofta de X-wing-ul meu. Abia astept sa vad si Y-wing-ul cind o sa-l faci.
|
|
|
|
3 Mar 2009, 10:21
Trimis la
|
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grup: Moderator Postari: 6783 Age: N/A Inregistrat pe: 7-December 04 De la: Sebes -Alba Membrul Nr.: 19 |
Bai, ia stati mai usor cu sefeurile astea! Imi tot dati ghionti cu ele si ma uit chioris la portofel cind vad cit de fain le faceti!
Sa stiti ca niste X si Y 'dastea imi mai trebuie pe dulap, ca in rest nu-mi lipseste nimic! -------------------- |
|
|
|
3 Mar 2009, 15:03
Trimis la
|
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grup: Members Postari: 2841 Age: 41 Inregistrat pe: 21-February 05 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 68 |
Pai ia-ti d-astea. Eu am inceput deja (intre pirati si E-boote) - nu mai stiu de capul meu.
http://www.shopwiki.co.uk/search/Star+Wars...edi+Starfighter Tie fighterele sunt destul de mari (1/76 cred) si scapi cu 25 ron de addiction. Cartula, excelent ti-a iesit nene. A mea (aia mica si easy) e din plastic bleu-gri si am inceput sa o maschez ca sa-i dau bone-grey-ul asta. |
|
|
|
15 Mar 2009, 22:34
Trimis la
|
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grup: Members Postari: 1935 Age: 33 Inregistrat pe: 24-February 06 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 212 |
Foarte frumos si subiectul si executia...mi-aduce aminte de TIE Fighter vs X-Wing...si alte jocuri din serie.
Felicitari! -------------------- |
|
|
|
16 Mar 2009, 15:25
Trimis la
|
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grup: Members Postari: 490 Age: 34 Inregistrat pe: 9-April 07 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 483 |
Adevar grait-ai...Jocurile le am si acum, colectie, au fost parfum la vremea lor. Ma irita si pe mine portofelul! Frumos executat, felicitari.
P.S. Eu prefer partea intunecata a fortei, seria Tie ma incanta cel mai mult. |
|
|
|
16 Mar 2009, 16:21
Trimis la
|
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grup: Members Postari: 735 Age: 38 Inregistrat pe: 9-May 05 De la: Deva Membrul Nr.: 88 |
Foarte reusit!Cam la ce scara este?
|
|
|
|
19 Mar 2009, 13:29
Trimis la
|
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grup: Moderator Postari: 6783 Age: N/A Inregistrat pe: 7-December 04 De la: Sebes -Alba Membrul Nr.: 19 |
CITAT Cam la ce scara este? -------------------- |
|
|
|
19 Mar 2009, 14:00
Trimis la
|
|
|
O, iar ideea asta geniala despre "e SF, deci n-are scara"... Z, zi-mi o treaba, cand desenezi un proiect pentru realizarea unui "ceva", care inca nu exista, vrei sa spui ca nu lucrezi la scara? Zau asa... De exemplu, inseamna ca arhitectii cand iti fac proiect de cladire sunt niste handi, ca scriu acolo o scara cand fac proiectul. Si culmea, fac un proiect pe hartie la scara, dupa care se realizeaza o macheta la scara, si toate astea in conditiile in care in realitate e doar un camp plin de ciulini. Interesant, nu? Da, te pot contrazice ref. la scara si sa-ti zic ca e la scara 1/72 (de altfel scrie si in titlu). Fix Asa ca, in conformitate cu toate regulile cunoscute, se poate determina scara unei asemenea machete absolut banal. -------------------- ![]() Pe lista de lucru:
|
|
|
|
20 Mar 2009, 09:47
Trimis la
|
|
|
Da, eu am inteles perfect. Numai ca un bloc, fie el si pe planseta initial, va fi locuit. Eu fac o macheta dupa el si spun ca-i la scara 1/xx. Dar racheta aia e numai in mintea scenaristului si pe pelicula, stie ca arata cam asa si asa, tre sa fie cam atit de mare. Ori de la scara 1/35 la scara 1/50 diferenta e in ...imaginatie! De aceea astfel de intrebari mi se par ciudate. La un Bf- te poti contrazice cu cineva la cm, la o nava SF ar merge si la metru! Asta-i treaba!
Adica eu nu am cu ce sa o compar decit, eventual, cu o imagine virtuala. Ca nici aia de pe planseta nu-i prea cuser! Uite, chiar aseara am vazut un film SF cu o nava care avea o aripa dorsala ca la rechin si un ampenaj vertical din vreo ...cinci planuri!!!! La ce or folosi astea????Putea fii lunga de 10 km sau de 1 km, cin te contrazice??? Imaginatia?? -------------------- |
|
|
|
20 Mar 2009, 12:57
Trimis la
|
|
|
Die-cast 1:72 ![]() ![]() ![]() Grup: Members Postari: 1260 Age: 29 Inregistrat pe: 7-August 06 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 298 |
Da, eu am inteles perfect. Numai ca un bloc, fie el si pe planseta initial, va fi locuit. Eu fac o macheta dupa el si spun ca-i la scara 1/xx. Dar racheta aia e numai in mintea scenaristului si pe pelicula, stie ca arata cam asa si asa, tre sa fie cam atit de mare. Ori de la scara 1/35 la scara 1/50 diferenta e in ...imaginatie! De aceea astfel de intrebari mi se par ciudate. La un Bf- te poti contrazice cu cineva la cm, la o nava SF ar merge si la metru! Asta-i treaba! Z-mare, te contrazice cabina pilotului in care daca Cartula baga un omulet la 1:72 ii incape perfect. Plus revistele SF cu planuri, "documentatia" publicata de compania Lucas, chiar scene din film unde apar oameni langa ele si poti sa compari dimensiunile.Adica eu nu am cu ce sa o compar decit, eventual, cu o imagine virtuala. Ca nici aia de pe planseta nu-i prea cuser! Uite, chiar aseara am vazut un film SF cu o nava care avea o aripa dorsala ca la rechin si un ampenaj vertical din vreo ...cinci planuri!!!! La ce or folosi astea????Putea fii lunga de 10 km sau de 1 km, cin te contrazice??? Imaginatia?? Ca in alte filme navele sunt facute la misto si nu au scara, asta e alta poveste. Universul Star Wars e destul de bine definit ![]() ![]() ![]()
-------------------- |
|
|
|
20 Mar 2009, 21:38
Trimis la
|
|
Z-mare, te contrazice cabina pilotului in care daca Cartula baga un omulet la 1:72 ii incape perfect. Macheta chiar are un chilot in cutie, care e foarte la 72. Acest mesaj a fost editat de alexelu_marinelu: 20 Mar 2009, 21:38 -------------------- Daca e sa fii, atunci cauta sa fii cat mai bun!
|
|
|
|
20 Mar 2009, 22:47
Trimis la
|
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Grup: Members Postari: 2841 Age: 41 Inregistrat pe: 21-February 05 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 68 |
72 ne 72 ele sunt facute la scara de catre producatori atunci cand concep filmul fie si numai pur teoretic. Adica-cam de cate ori mai mare e un crucisator imperial decast un gainatz din asta Tie. Ca dup-aia daca te uiti in film vezi ca sta micu intra in ala mare si se plimba p-acolo pret de o zi pana gaseste imperialul cabina de tauleta.
De la alea cat o planeta (Death Star) si pana la alea cat o dacie (jedi starfighter) toate sunt PROPORTIONALE si prin deductie un Finemolds sau Revel poate scoate machete la scarile uzuale. Forta fie cu noi ! Ssss --- Hashh ! |
|
|
|
20 Mar 2009, 23:28
Trimis la
|
|
|
CITAT Da, eu am inteles perfect. Numai ca un bloc, fie el si pe planseta initial, va fi locuit. Eu fac o macheta dupa el si spun ca-i la scara 1/xx. Dar racheta aia e numai in mintea scenaristului si pe pelicula, stie ca arata cam asa si asa, tre sa fie cam atit de mare. Ba se pare ca n-ai inteles absolut deloc. Toate navele mici din film sunt facute luand ca baza dimensiunile unui om (seria TIE, X-Wing, A-Wing, etc...). Faptul ca nu au fost facute 1:1 (desi as tine sa te contrazic, au fost facute 1:1 cateva nave pentru filmari), nu schimba cu absolut nimic datele problemei. Atata timp cat ai niste dimensiuni absolut reale si masurabile ale proiectului, nu poti sa mai ai pretentia ca "sunt doar pe pelicula, trebuie sa fie cam atat de mare". Ti-am dat exemplul cu arhitectura cu un scop. Cum determini scara unui plan arhitectural daca nu ai dimensiunile? Raspunsul e simplu, habar n-ai care-i scara daca n-ai dimensiunile exacte. Asa si aici. Din momentul in care ai dimensiuni EXACTE si reale, vorbesti deja de o scara fie la un plan, fie la o macheta. La cele mari, sa zicem ca nu mai e asa de clara 'scara', acolo tind sa accept faptul ca scara e 'pe incredere', insa la cele mici scara e cat se poate de reala si precisa. -------------------- ![]() Pe lista de lucru:
|
|
|
|
![]() ![]() |
Topice similare
| Titlul Topicului | Raspunsuri | Deschise de: | Vizualizari | Ultima Postare | |||
|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
7 | krik | 323 | 27th April 2010 - 11:23 Ultima postare de: krik |
|||
|
Versiunea Lo-Fi | Astazi este: 29th July 2010 - 21:58 |