Pagina 1 din 1
T34/76 din galeria personala a lui Ronin
Postat 05 February 2005 - 10:29 AM
Si mie mi s-au parut cam rosii deci sigur nu e din cauza monitorului.
Poate aparatul cu toate ca nu cred totusi.
Nu tin minte sa fi vazut la viata mea tanc cu senile rosii sau ceva pe aproape de rosu, dar poti sa sti?
Ronin ne poate da mai multe amanunte.
Bafta maxima!
Poate aparatul cu toate ca nu cred totusi.
Nu tin minte sa fi vazut la viata mea tanc cu senile rosii sau ceva pe aproape de rosu, dar poti sa sti?
Ronin ne poate da mai multe amanunte.
Bafta maxima!
Postat 07 February 2005 - 03:01 PM
Exact Crios.
Eisen e denumirea germana pt. fier.
Otel se spune Stahl.
E vorba aici de culoarea metalului neacoperit - senila.
Cum in instructiunile revell denumirile prime sunt scrise in germana, din viteza si obisnuinta am folosit terminologia germana.
Sau aici e voie numai cu "englezisme" ..?!
Eisen e denumirea germana pt. fier.
Otel se spune Stahl.
E vorba aici de culoarea metalului neacoperit - senila.
Cum in instructiunile revell denumirile prime sunt scrise in germana, din viteza si obisnuinta am folosit terminologia germana.
Sau aici e voie numai cu "englezisme" ..?!

Postat 07 February 2005 - 04:31 PM
Daca galbenul tau e de la Revell, nu ma mir.
Cateva din vopselele Revell au putere de acoperire ceva mai mare de cat 0, dar nu mult. E si cazul albului mat cu care un prea reusesti sa acoperi nici din mai multe straturi, dar ....
am batut campii destul asa ca:
Bafta la maxim!
Cateva din vopselele Revell au putere de acoperire ceva mai mare de cat 0, dar nu mult. E si cazul albului mat cu care un prea reusesti sa acoperi nici din mai multe straturi, dar ....
am batut campii destul asa ca:
Bafta la maxim!
Postat 07 February 2005 - 05:30 PM
Butada: "Daca vrei sa incerci calitatea vopselurilor unui producator incepe cu galben!"
Prin definitie, galbenul are putere mica de acoperire din cauza pigmentului. Deci nu e de mirare. Daca vrei sa iasa cit de cit ceva, da un grund cu alb.
PS. Cu sasasca stau greu de tot, de aceea am intrebat!
Alexandru
Prin definitie, galbenul are putere mica de acoperire din cauza pigmentului. Deci nu e de mirare. Daca vrei sa iasa cit de cit ceva, da un grund cu alb.
PS. Cu sasasca stau greu de tot, de aceea am intrebat!

Alexandru
Arata acest topic
Pagina 1 din 1