Forum Machete,Modelism,Hobby: De pe net, mai 2013 - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

• 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis

De pe net, mai 2013

#1 Useril este offline   Z-mare 

• Membru senior
  • Grup: Moderator
  • Postari: 12681
  • Inregistrat: 07-December 04

Postat 01 May 2013 - 09:19 AM

:drinks:

Aceasta postare a fost editata de Z-mare: 01 May 2013 - 09:20 AM

#2 Useril este offline   anakinu 

• Membru senior
  • Grup: Members
  • Postari: 1077
  • Inregistrat: 14-March 08
  • Interests:Rock ,modelism,bere

Postat 01 May 2013 - 01:27 PM

Cine nu a trait acele vremuri, nu poate intelege ca MICII (mititeii) au fost o "desfatare" dupa defilarile impuse...
Micii si berea...Imagine postataImagine postataImagine postata

Aceasta postare a fost editata de anakinu: 01 May 2013 - 01:30 PM

#3 Useril este offline   caporalmusat 

• Membru senior
  • Postari: 1048
  • Inregistrat: 03-January 09
  • Interests:Tehnica militara sovieto/rusa in general dar mai ales aflata si in dotarea RO ARMY !

Postat 01 May 2013 - 03:09 PM

Salutare. Ei las ca in curand romanasii vor ramane si cu amintirea MITITEILOR du pa noua directiva a ...ue , prin care bicarbonatul de sodiu nu are voie sa mai fie fabricat si folosit . sa ne bucuram si mai tare astfel de noii stapani cu a lor democracy. asa ca facetiva rezerve de astfel de component pt anu ramane doar cu amintirea. :lol: oricum ne vor lasa berea ca doar no sa i gaseasca si la aia nod in papura nu de alta da n-or sa si o traga singuri , cidoar la catei de astia mai mici.

Aceasta postare a fost editata de caporalmusat: 01 May 2013 - 03:21 PM

#4 Useril este offline   caporalmusat 

• Membru senior
  • Interests:Tehnica militara sovieto/rusa in general dar mai ales aflata si in dotarea RO ARMY !

Postat 02 May 2013 - 09:32 AM

salut. ca tot suntem i mai si se apropie o mare zi a "Ursului" iata ceva poze facute la repetitiile pt marea sarbatoare in Sankt Petersburg http://www.dishmodel...show.htm?p=2574 cele din Moscova s-au facut prin martie. Si tot de acel forum si ceva mchete. http://www.dishmodel...how.htm?p=12428
http://www.dishmodel...show.htm?p=8966 http://www.dishmodel...how.htm?p=11470 .Sanatate si cer senin.

#5 Useril este offline   Longinus 

• Membru senior
  • Postari: 7548
  • Inregistrat: 06-March 08

Postat 02 May 2013 - 09:20 PM

Ca Unu Mai Muncitoresc a trecut(cu friptane si cu berea de rigoare), asta deja am observat cu totii.

Ca unii, cu minti odihnite, au pus gand rau bicarbonatului de sodiu, uitand sa specifice daca avem "dezlegare" la bicarbonatul de amoniu, asta urmeaza sa aflam.
Explicatia stiintifica a interzicerii de la productie si,evident consum, a celui de sodiu, rezida probabil in efectul pe care acesta (bicarbonatul de sodiu, in speta) il are in aluaturi si (se pare) in mititei: elibereaza dioxidul de carbon.
Afland acest adevar chimic, se pare ca unul,sau mai multe capete patrate, de la Comisia Europeana, unde exista o abundenta de asemenea "libelule' - nu chiar ca in Parlamentul European, dar cam tot pe-acolo, si-a(u) zis ca iaca, s-a mai descoperit o metoda de lupta impotriva incalzirii globale. De unde ...INTERDICTIA !.
Bon. Si in spiritul acestei (noi) directive, uite vin si la inceput de mai, si va spun un banc, oarecum la subiect:

O batrana intra in cabinetul doctorului:
- Doctore, zice baba, nu stiu ce sa ma fac, de la o vreme am gaze la stomac, trag vanturi tot timpul. Noroc ca le trag fara zgomot si chiar fara miros. Orisicat, e deranjant. Uite, de cand am intrat in biroul dumitale, am tras cel putin 10 bucati.
Doctorul, ii da niste pastile si ii zice:
- Luati pilulele astea de 3 ori pe zi si veniti luni la control. Vine baba dupa o saptamana si zice:
- Nu stiu ce mi-ati dat, dar acum "vanturile" mele put ingrozitor, insa au ramas la fel de silentioase.
- OK, zice doctorul, acum ca v-am degajat sinusurile, hai sa vedem ce putem face cu timpanul.

Aceasta postare a fost editata de Longinus: 02 May 2013 - 09:26 PM

#6 Useril este offline   anakinu 

• Membru senior
  • Postari: 1077
  • Inregistrat: 14-March 08
  • Interests:Rock ,modelism,bere

Postat 03 May 2013 - 12:44 PM

- OK, zice doctorul, acum ca v-am degajat sinusurile, hai sa vedem ce putem face cu timpanul.

Imagine postataImagine postataImagine postata

Si pentru iubitorii de corabii,
http://www.dishmodel...how.htm?p=12425

Aceasta postare a fost editata de anakinu: 03 May 2013 - 01:12 PM

#7 Useril este offline   alexelu_marinelu 

• Membru senior
  • Postari: 1786
  • Inregistrat: 21-October 08

Postat 03 May 2013 - 06:39 PM

Nu mai postati link-uri de pe dishmodels, ca ne lasam de meserie. :blink:
Se demonstreaza iarasi ca modelistii rusi sunt intr-un film al lor.
La buna vedere!

#8 Useril este offline   Z-mare 

• Membru senior

Postat 05 May 2013 - 11:12 AM

http://www.rlm.at/cont/gal40_e.htm

#9 Useril este offline   caporalmusat 

• Membru senior

Postat 06 May 2013 - 06:54 AM

Salut! Interesanta vigneta si reusita , dar intreb si eu aia sunt pirati ; ca fara arme si acea barca care-i de acolo intradevar aia par niste baieti iesiti pe mare la un pescuit. Toalele de pe ei parca acusi au fost scoase din dulap ,barem carmaciul e cel mai tare. Si sunt doar sapte nu noua deci nu sunt aia de i-a prins oamenii nostrii de pe frigata ce o fost acolo in misiune :-D Sanatate si cer senin.

#10 Useril este offline   Z-mare 

• Membru senior

Postat 06 May 2013 - 09:14 AM

Tov. caporal, permiteti sa raportez: aia e curati, ca e veniti, simbata, de la dus unde a fost tov. majur in inspectie. Si e de ciclu doi, nu racani! :drinks:

#11 Useril este offline   Simache 

• Membru senior
  • Postari: 155
  • Inregistrat: 13-May 10
  • Interests:Aviatie la 1/48

Postat 07 May 2013 - 12:25 PM

Un newsletter de la Italeri

Si sa nu ramana mult in urma si Eduard si-a lansat buletinul informativ.

#12 Useril este offline   bogy 

• Membru senior
  • Postari: 1374
  • Inregistrat: 26-May 05

Postat 08 May 2013 - 08:35 AM

Daca in mititeii romanilor s-ar pune bicarbonatul de amoniu, n-ar fi nici o problema. Problema e cu bicarbonatul de sodiu. Chiar daca va suna a "teoria conspiratiei", dati un clic pe link-ul de mai jos si cititi. Retineti ca medicul italian in cauza a fost discreditat, inchis, prigonit si mai tineti cont si de faptul ca industria farmaceutica face adevarate averi, la nivel mondial (ma refer la corporatii) in primul rand din vanzarea citostaticelor.

http://www.financiar...le-infectioase/

#13 Useril este offline   Longinus 

• Membru senior
  • Postari: 7548
  • Inregistrat: 06-March 08

Postat 08 May 2013 - 09:15 AM

Reluind putin tema acestei noi ...interdictii europene, mai deunazi un ...cineva de acolo de la CE spunea ca E500 (adica de-acum celebrul bicarbonat de sodiu), nu a fost avizat ca aditiv alimentar niciodata. Ce a uitat acest domn sa spuna, este faptul ca E500(recte bicarbonatul de sodiu) nu a aparut pe lista aditivilor care necesitau avizare, pentru simplul motiv ca el (E500) nu are niciun efect advers asupra sanatatii omului ( ba, dimpotriva). Pe o lista intitulata Guide to Food Additives - E500-E579, primul din capul coloanei apare tocmai infamul bicarbonat de sodiu, cu urmatoarea indicatie " E500 - Sodium carbonades - no known adverse effects in small quantities ".
Evident ca niciun om sanatos la cap nu incurgiteaza sarea respectiva, cu sacul, si presupun ca nici nu consuma ,de-acum ingratii mititei, cu lopata, de trei ori pe zi.
Acelasi lucru este valabil si pentru bicarbonatul de potasiu, insa cel de amoniu are efect iritant pentru mucoase; totusi nu am auzit ca CE sa-l interzica in vreun fel, pe cel din urma !!!
Drept pentru care...va mai spun un banc:

Un om se duce la Vatican si cere o audienta la papa. Toti cardinalii ce serveau papei s-au opus, cerindu-i omului sa le spuna lor ce are sa-i transmita. Omul a insistat totusi, spunindu-le ca trebuie neaparat sa-l vada personal pe papa.
In sfirsit, i s-a acordat audienta, a intrat la papa, s-au inchis usile, dar cei de-afara au ramas ascultind la usa, curiosi.
Peste putin, il aud pe vizitator: "500 000 de dolari". Papa: - Nu pot, imi pare rau...
Omul: 1 milion de dolari.
Papa: imi pare rau, nu pot accepta.
2 milioane de dolari...
Papa: imi pare rau domnul meu, dar nu pot accepta...
Iese omul val-virtej din cabinet, si intra cardinalii vaticanului:
Parinte, am auzit ce oferta ti-a facut omul, inaltimea ta stie ce nevoi are biserica, de ce n-ai acceptat?
La care papa le raspunde:
- Voi ati accepta ca dupa fiecare rugaciune, in loc de AMIN, sa spuneti COCA-COLA???

Aceasta postare a fost editata de Longinus: 08 May 2013 - 09:17 AM

#14 Useril este offline   Z-mare 

• Membru senior

Postat 08 May 2013 - 05:24 PM

Este pur si simplu o porcarie. Bicarbonatul de sodiu are atitea intrebuintari culinaro-alimentare (sic!!) si de tratament, (combate micozele, elimina halena si tartrul cu mult inaintea aparitiei pastei de dinti, trateaza arsurile alcaline, util la indigestie, indeparteaza mirosul de peste de pe miini, sau chira ca ...deodorant), incit ma intreb de ce naiba tocmai mititei au cazut de pupaza!
Pina si babele satului stiu ce medicamet la indemina este bicarbonatul de sodoiu! Ma intreb de ce nu interzic cacaturile alea care se baga in coca cola, hamburger sau legumele de sera, de exemplu, sau in asa zisele energizante!
P.S. Ar trebui interzise si extinctoarele!!!!! :diablo: :diablo:

Aceasta postare a fost editata de Z-mare: 08 May 2013 - 05:34 PM

#15 Useril este offline   dany 

• Membru senior
  • Postari: 4869
  • Inregistrat: 24-November 06

Postat 08 May 2013 - 07:29 PM

Ei , trebuiau sa gaseasca si ei un motiv , ca prea aveau trecere ( ca in cazul legumelor romanesti , de pilda ).

#16 Useril este offline   florin44 

• Membru senior
  • Postari: 1542
  • Inregistrat: 27-April 10
  • Interests:Machete 1/48 de avioane, blindate şi alte vehicule militare.
    Machete 1/72 de avioane.

Postat 09 May 2013 - 12:49 AM

Un newsletter de la FINE SCALE MODELER:

http://links.mkt746....zIzS0&mt=1&rt=0

Şi, apropo de bancul lui Longinus, mai e unul, asemănător, cu un reprezentant al aceleiaşi firme, care oferă tot Sanctităţii Sale, Papa, sume din ce în ce mai mari, pentru ca pasajul "...pâinea noastră cea de toate zilele dă-ne-o nouă azi..." din "Tatăl Nostru" să se modifice astfel: "...pâinea noastră cea de toate zilele ŞI COCA-COLA dă-ni-le nouă azi..." Bineînţeles, deşi suma oferită ajunsese la o cifră ameţitoare, Papa refuză. Dezamăgit de insucces, reprezentantul dă să plece, dar, în ultimul moment, se întoarce şi întreabă:
- Sanctitatea Voastră, aş mai vrea să ştiu...aşa, de curiozitate...cât v-a oferit cel cu...pâinea?

Şi scuze pentru off-topic, dar nu m-am putut abţine...! :-D

#17 Useril este offline   AlexPl 

• Membru senior
  • Postari: 768
  • Inregistrat: 30-November 04

Postat 10 May 2013 - 05:22 AM

Salutare, tot din aceeasi serie de bancuri, mai este unul care se rezuma la expresia "Fiat lux"......

#18 Useril este offline   caporalmusat 

• Membru senior

Postat 11 May 2013 - 09:32 AM

Salutare. Interesanta corcitura modelistica http://www.armorama....view&artid=4881

#19 Useril este offline   muggs 

• Membru senior
  • Postari: 306
  • Inregistrat: 11-March 08

Postat 11 May 2013 - 08:57 PM

Mini-documentar despre aviatia de bombardament pe frontul de est

https://www.facebook...otal_comments=2

#20 Useril este offline   horia 

• Membru senior
  • Postari: 2976