'32 Ford Hot Rod 1:18 Maisto upgrade
Postat 03 February 2014 - 11:47 AM
O fac cadou dar va ramane in casa, e pentru socru :)
Plasa nu e lipita si nici nu va fii, o sa o fac sa stea fixa, stiu de marginile alea, le-am rotunjit mai mult decat trebuia. Plasa e foarte dura, mai mult am indoit-o decat s-o pilesc, deci pot sa indrept golurile alea.
Plasa nu e lipita si nici nu va fii, o sa o fac sa stea fixa, stiu de marginile alea, le-am rotunjit mai mult decat trebuia. Plasa e foarte dura, mai mult am indoit-o decat s-o pilesc, deci pot sa indrept golurile alea.
Postat 03 February 2014 - 05:02 PM
GGG, la 03 February 2014 - 11:47 AM, a spus:
O fac cadou dar va ramane in casa, e pentru socru :)
La cadou nu ma bag

Spoor!
p.s.Esti in vizor

Postat 16 February 2014 - 09:08 PM
S-a dat culoare, s-a dat lac. Se asteapta zvantarea definitiva in vederea adaugarii ultimelor detalii: manere usi, stopuri, placute numere, aripi. Dunga va fii neagra-mat, data la pensula si finisata cu o scobitoare exact pe muchia in relief. Am testat si e ok, dar astept sa fie lacul uscat de tot. Mai trebuie adaugat un detaliu din "ceva subtire" intre capote, pentru a continua bandoul. In rest e cam 90 % finalizata.