HMS Leopard
Postat 31 May 2015 - 07:25 PM
Indoirea de care am pomenit a fost doar in zona prova, acolo chiar a a fost nevoie, filele folosite de mine au tot 1 mm. Dar, epocile sunt diferite, in sec XVIII corpul navelor era mult mai ascutit, in sec XVII corpul era butucanos iar curbele mult mai pronuntate. (Ha, ha....iar "na"... ajunsei sfatuitor)
O seara frumoasa iti doresc!
Postat 12 June 2015 - 07:43 AM
costeo, la 11 June 2015 - 09:07 PM, a spus:
Buna Costi!
Intr-o documentatie recent primita, desi nu aveam cunostinta inainte, ceea ce mi-ai sugerat se practica la saborduri fara capac! Fara sa vreau, zic ca am nimerit-o!

Cu respect!
Postat 21 June 2015 - 07:07 PM
Postat 21 June 2015 - 09:23 PM
Mai nou decupez dupa ce le lipesc, in special la acele baghete care sunt curbate la montaj, si nu numai!
In menghina bagheta sta dreapta si deci nu pot face decuparea, iar cu ea fixata pe corp dar nelipita mi-e mult mai greu!
In locul indicat de tine e mai speciala zona si am sa decupez dupa ce o sa lipesc bagheta superioara ei!
In al doilea loc inca nu am apucat sa fac decuparea!
O seara buna!
Postat 29 June 2015 - 01:25 PM
Am mai evoluat si eu oleaca, niscai baghete in plus lipite!

Eventualele erori de vizualizare ce apar la saborduri e din cauza ca lipseste vopseaua de pe ele cum am decupat!
O sa vina retusate si conturate din nou! In general sunt multumit de ce si cum iese pina in momentul de fata!
O oarecare nedumerire am la constanata firului de calaftuiala care nu e uniforma desi ma murdaresc pina la coate de aracetul "negru"
Spor la modelit si bafta celor care participa la concurs! Ce m-as mai duce si eu sa privesc si admir modelele expuse dar e mult prea departe!
Poate la pensie!
Cu respect!
Postat 29 June 2015 - 09:07 PM
laurentiu64, la 29 June 2015 - 01:25 PM, a spus:
Am mai evoluat si eu oleaca, niscai baghete in plus lipite!

Eventualele erori de vizualizare ce apar la saborduri e din cauza ca lipseste vopseaua de pe ele cum am decupat!
O sa vina retusate si conturate din nou! In general sunt multumit de ce si cum iese pina in momentul de fata!
O oarecare nedumerire am la constanata firului de calaftuiala care nu e uniforma desi ma murdaresc pina la coate de aracetul "negru"
Spor la modelit si bafta celor care participa la concurs! Ce m-as mai duce si eu sa privesc si admir modelele expuse dar e mult prea departe!
Poate la pensie!
Cu respect!
Salut Laurentiu!
Esti pe calea cea buna, astept cu interes fiecare progres al tau. Apropo de calafatuiala.... eu am corectat, aplicand vopsea neagra intre file, si apoi slefuind cu coltul unui suport de smighel!
Postat 29 July 2015 - 08:03 AM
costeo, la 28 July 2015 - 08:37 PM, a spus:
Buna Costi!
Nu sunt chiar in vacanta chit ca am fost si la mare la plaja intr-un weekend prelungit! Am mai lucrat vreo 3 randuri in plus fata de ultima postare!
Am urmarit intre si continuarea ta, dar la ce se inhama nea Marinaru si la inceputul promitator ma cam face sa ma ascund sa stau in banca mea! Din ce am obs are si planurile
foate detailate!
Probabil urmatoarea postare dupa ce termin de bordat retusat si finisat pina la marginea de sus!
Toate cele bune!
Postat 24 December 2015 - 11:49 AM
Dupa o lunga absenta revin, cu putinul progres pe care l-am facut! A fost nevoie pe linga altele si de o pauza in ale modelitului!
Am zis sa inchid anul care a trecut cu o postare prin care sa arat ca nu am renuntat la lucrare!
In rest urez tuturor sarbatori fericite si un 2016 plin de realizari si "succesuri"

Pozele sunt facute in locatii diferite in functie de lumina!
Postat 24 December 2015 - 07:29 PM
costeo, la 24 December 2015 - 07:07 PM, a spus:
Mersi Costi!
I-as da inainte cu mai mult spor dar ar trebui sa schimb un pic registrul pe mai departe, ma mai gandesc!
Nu cred ca e chiar excelenta treaba, in sinea mea sunt destul de multumit!
Postat 24 December 2015 - 07:56 PM
laurentiu64, la 24 December 2015 - 07:29 PM, a spus:
I-as da inainte cu mai mult spor dar ar trebui sa schimb un pic registrul pe mai departe, ma mai gandesc!
Nu cred ca e chiar excelenta treaba, in sinea mea sunt destul de multumit!
Asta este important, sa fii multumit! Mie imi place, iar, ce ti-am tot repetat, abordarea ta este unica pe acest site! Ce intelegi prin schimbarea registrului?