Citeaza
Prin afirmatia de mai sus, ai jignit, fara motiv, pe cei in virsta, si nu numai. Dupa cum se vede, AdiP ti-a dat replica. Ar trebui sa stii ca numarul de stelute sau posturi din dreptul fiecarui memebru nu spun decit un lucru: activitatea pe forum. Asta nu le de, insa, nici un drept mai mult, sau mai putin, decit restului membrilor. Poate doar putin respect pentru ceea ce au facut, si fac, pentru acest forum.
Citeaza
Ti s-a spus, simplu, ca o astfel de tema exista deja pe forum, asa ca puteai sa postezi acolo, nu trebuia sa deschizi un alt topic pe aceaasi tema.
Citeaza
M-ai atacat direct, jignindu-ma. Dar nu am zis nimic, am pus totul pe seama unei neintelegeri de moment.
Citeaza
Dupa cum se vede, topicul a fost inchis la cererea ta, si nu din toana vreunui senior.
Ar trebui sa intelegi ca nimeni nu are nimic cu tine sau cu postarile tale, atita timp cit sunt in limita regulamentului, fie in litera, fie in spirit. Nici cu tine, nici cu altcineva de pe forum, fie el junior sau senior, fie el cu 2 sau cu 2000 de postari!
Cu asta am incheiat discutia pe tema inchiderii de postari. Orice in plus, rog via PM, altfel se sterge, fara alte explicatii!
Cum spuneam mai cu ceva timp in urma, modelistii se impart in incepatori, tehnicieni, artisti si... kit-colectori. Primii fac, direct din cutie, fara sa-si puna prea multe probleme pentru detalii sau culori, o macheta in citeva zile, de multe ori foarte reusita. Tehnicieni nu pot dormi pina nu stiu unde vine si ce face fiecare surubel, se da cu capul de pereti pentru fiecare linie de panou sau fiecare grad K la temperatura de culoare. Face o macheta in citeva luni sau chiar un an. Pina nu e perfecta, nu se lasa! Artistii...ce sa mai vorbim ca ati vazut si voi, sunt destui aici pe forum. Ei bine, ultima categorie e cea mai cea: vrea ca fiecare varianta, vrea ca fiecare apartitie sa faca parte din colectia sa!! Isi promite sa le faca imediat ce ...(puneti voi variantele, pardon, scuzele!). Din cind in cit, ia cite o cutie, o sterge de praf, studiaza piesele si isi ia angajamentul ca miine se ocupa de ea. Uita sa precize de care "miine" e vorba!
Cam asta e. Cu vrere sau fara vrere, cam toti devenim kit-colectori. Si ma includ si pe mine aici. Am o multime de "cuti" cu machete, aproape ca nu vreau sa renuint la nici una, dar ...va trebui.