Stiva noastra
Postat 10 September 2014 - 01:45 PM
Cristi, la tine e o situatie speciala,in sensul ca sotia ta este o Doamna, care stie si intelege sa aprecieze si altceva, decit pantofi,parfumuri si haine.
Sint convins ca si doamnele altor colegi ai nostrii , sint ASA.
Parerea mea, intarita de trecerea anilor, este ca nu e bine sa amarasti viata apropiatilor.Si asa e viata grea, daramite sa mai fii si egoist sau neatent la ce aduce bucurie si celor din jurul tau, sotie,copii, prieteni, sau , pur si simplu, altor oameni.
Un lucru e cert: niciunul dintre noi, nu v-a apuca, intr-o viata de om, sa faca toate kiturile pe care ar vrea.
De aceea, expozitiile , publicatiile si internetul, ne pot ajuta sa vedem si sa apreciem ceea ce construiesc altii.Sa facem noi 10% si sa vedem la alti modelisti 90%, din ce am fi vrut , si tot ar fi OK.
Era o vorba, cind eram mai tinar: sa te bucuri de bucuria altora.Eu asa fac.
Postat 10 September 2014 - 03:52 PM
Oricum, mi-ar place sa vad cat mai multe transformate in modele pictate, fie si in procentul realist, descris mai sus de Daniel.
Aceasta postare a fost editata de JangBogo: 10 September 2014 - 04:45 PM
Postat 13 September 2014 - 04:35 PM
repede, la 13 September 2014 - 02:52 PM, a spus:
Ohooo hooo,pai atunci esti putin...ilegalist.

Eu cred ca ar fi mai simplu...cutii mici,in cutii mari(neaparat mai vechi
Atunci par mai putine.
Oh,da,asta ar insemna ca numai tu faci curatenie,acolo. Altfel...exista un risc.

Postat 13 September 2014 - 09:19 PM
Ele tac si accepta varianta "raul necesar", tinut aproape si sub supraveghere constanta si disimulata perfect.
Vorba aia : Chuck Norris nu doarme, el asteapta.
Spor sa aveti; la ce face placere fiecaruia.

Postat 14 September 2014 - 07:45 PM
1-0-9, la 14 September 2014 - 06:53 PM, a spus:
Nu dau nume sau adresa, sa nu tenteze pe careva , sau poate vede vreun politician si baga biruri pe machete :))
Holly mother of God, cum se zice la mine pe strada, asta ii depozit de magazin, nu colectie personala. Eu cu 7-8 in stoc, sunt mic copil.
Florin
Postat 14 September 2014 - 09:13 PM
Acolo nu poate fi barlogul unui muritor de rand !!
Oh,da...chestia aia cu taxa pe machete...sper sa nu te-auda vreun...candidat...ca ne-am ars.
Aceasta postare a fost editata de Longinus: 14 September 2014 - 09:14 PM
Postat 16 September 2014 - 04:05 PM
O alta abordare gresita este a mea - fac intai ce e mai prost si pastrez alea bune la sfarsit..... Cand n-o sa mai diclesc nici cat o cartita.
Ce-o sa-si frece mainile ala de m-o mosteni !
Postat 16 September 2014 - 06:17 PM
wurger, la 16 September 2014 - 04:05 PM, a spus:
Ma ofer eu ca mostenitor !