Asa cum se spune istoria se repeta , astfel incat si eu sunt nevoit sa ma repet si sa renunt la machetism ! In aceasta jumatate , a acestui an complicatiile bolii isi spun cuvantul . Iar vestile prevad si mai mult complicatii ! Asa ca vreau sa incerc a mi vinde deocamdata machetele noi din stoc si in functie de aceste vanzari cele aflate intr un anumit grad de lucru ! Vor fii insa si pe aici unele machete incepute intr un fel de pachet "potrivit " ca destinatie a lor ! Deci e vorbaa de :
1- T 72 TAMYIA cu 2 turele de rasina varianta Ural de la SKP (pt vaarianta romaneasca ce le am avut si noi ) Turela varianta A /AVdolly parton Miniarm ; placa frontala pt varianta Ural early A Miniarm, Teava metalica ; senile patina cu patina de la Trumpeter si ca un micbonus pachet de Era Contact 3 pt varianta AV ! Pret 200
2- T 55 A TAMYIA Cu teava metalica si senile "workable " de la Trumpeter (senilele sunt deja lucrate ) pret 150
3- T 55 A TAMYIA (doar ce e in cutie ) 130
Aici as adauga ca in cazul cumpararii a doua machete de tanc T 72 &55 se da un bonus un set de figurine Dragon "tank crew " ce poate fii adaptat uusor si ca echipaj romanesc + bonus surpriza !
4- PACHET de 3 MT LB 2 Skif si un UM O mt lb Strela 10 ; un set de artilerie (un mtlb si un obuzier D30 ) si un mt lb cu lama excavare ; pachetul va contine si PE uri de Eduard aferente variantelor de Mt lb 1 bonus un set de figurine Zvezda Special team plus bonus un set de accesorii (bagaje ) . Pret 200 lei !
5- PACHET Obuzier greu BR 2 152 mm Gun M 1935 Cod 02338 ( in tiple ) plus Miniart soviet Tractor Artilery YA-12 Late ( lucrat cam 30 % ) si un set munitie Pret 230
6- GAZ 66 V Eastern Expres (varianta de camion pt Parasutisti avand cabina acoperita cu prelata ) bonus un set de lazi Pret 60 lei
7- Budapest 1945 Miniart 36007 ( cladire = SU 76 ) Pret 180
Cam atat deocamdata . La preturi se adauga tx pst sau dupa caz de doritor tx curierat ! Preturile sunt negociabile ! Va multumesc pt intelegere si interes ! Spor cu SANATATE si Cer Seninin !