Forum Machete,Modelism,Hobby: Lichidare Stoc Machete Tehnica Ruseasca ! - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Lichidare Stoc Machete Tehnica Ruseasca ! Vanzare

#1 Useril este offline   caporalmusat 

• Membru senior
  • Grup: Members
  • Postari: 1048
  • Inregistrat: 03-January 09
  • Interests:Tehnica militara sovieto/rusa in general dar mai ales aflata si in dotarea RO ARMY !

Postat 16 December 2015 - 12:22 PM

Salutare !
Asa cum se spune istoria se repeta , astfel incat si eu sunt nevoit sa ma repet si sa renunt la machetism ! In aceasta jumatate , a acestui an complicatiile bolii isi spun cuvantul . Iar vestile prevad si mai mult complicatii ! Asa ca vreau sa incerc a mi vinde deocamdata machetele noi din stoc si in functie de aceste vanzari cele aflate intr un anumit grad de lucru ! Vor fii insa si pe aici unele machete incepute intr un fel de pachet "potrivit " ca destinatie a lor ! Deci e vorbaa de :
1- T 72 TAMYIA cu 2 turele de rasina varianta Ural de la SKP (pt vaarianta romaneasca ce le am avut si noi ) Turela varianta A /AVdolly parton Miniarm ; placa frontala pt varianta Ural early A Miniarm, Teava metalica ; senile patina cu patina de la Trumpeter si ca un micbonus pachet de Era Contact 3 pt varianta AV ! Pret 200
2- T 55 A TAMYIA Cu teava metalica si senile "workable " de la Trumpeter (senilele sunt deja lucrate ) pret 150
3- T 55 A TAMYIA (doar ce e in cutie ) 130
Aici as adauga ca in cazul cumpararii a doua machete de tanc T 72 &55 se da un bonus un set de figurine Dragon "tank crew " ce poate fii adaptat uusor si ca echipaj romanesc + bonus surpriza !
4- PACHET de 3 MT LB 2 Skif si un UM O mt lb Strela 10 ; un set de artilerie (un mtlb si un obuzier D30 ) si un mt lb cu lama excavare ; pachetul va contine si PE uri de Eduard aferente variantelor de Mt lb 1 bonus un set de figurine Zvezda Special team plus bonus un set de accesorii (bagaje ) . Pret 200 lei !
5- PACHET Obuzier greu BR 2 152 mm Gun M 1935 Cod 02338 ( in tiple ) plus Miniart soviet Tractor Artilery YA-12 Late ( lucrat cam 30 % ) si un set munitie Pret 230
6- GAZ 66 V Eastern Expres (varianta de camion pt Parasutisti avand cabina acoperita cu prelata ) bonus un set de lazi Pret 60 lei
7- Budapest 1945 Miniart 36007 ( cladire = SU 76 ) Pret 180
Cam atat deocamdata . La preturi se adauga tx pst sau dupa caz de doritor tx curierat ! Preturile sunt negociabile ! Va multumesc pt intelegere si interes ! Spor cu SANATATE si Cer Seninin ! :hi:

#2 Useril este offline   gabrielglodean 

• Membru senior
  • Postari: 437
  • Inregistrat: 07-August 12
  • Interests:???

Postat 16 December 2015 - 12:42 PM

Iti cumpar eu t-55 complet daca dai cu ramburs...

Multumesc,
Gabriel Glodean

#3 Useril este offline   caporalmusat 

• Membru senior
  • Interests:Tehnica militara sovieto/rusa in general dar mai ales aflata si in dotarea RO ARMY !

Postat 16 December 2015 - 01:07 PM

Salut !
Asa si sunt in general de vanzare cu ramburs !
Sigur , se poate rezolva ! Astept PM cu detalii ( nume adresa ) !
Multumesc Spor cu sanatate si cer senin ! :hi:

Aceasta postare a fost editata de caporalmusat: 16 December 2015 - 01:08 PM

#4 Useril este offline   Michael_Wittmann 

• Membru senior
  • Postari: 818
  • Inregistrat: 19-March 05

Postat 16 December 2015 - 02:42 PM

Salutare. Nu ştiu dacă am īnțeles corect: ai 2 T-55 Tamiya (unul full şi unul fără altceva īn cutie) sau unul singur pecare īl vinzi īn 2 configurații?
Dacă ai 2, īl iau eu pe cel simplu. Dacă e doar 1, Gabriel a fost mai rapid. Aştept răspuns. Merci.

#5 Useril este offline   caporalmusat 

• Membru senior

Postat 16 December 2015 - 03:17 PM

Vezi postareaMichael_Wittmann, la 16 December 2015 - 02:42 PM, a spus:

Salutare. Nu ştiu dacă am īnțeles corect: ai 2 T-55 Tamiya (unul full şi unul fără altceva īn cutie) sau unul singur pecare īl vinzi īn 2 configurații?
Dacă ai 2, īl iau eu pe cel simplu. Dacă e doar 1, Gabriel a fost mai rapid. Aştept răspuns. Merci.

Salut !
Sunt doua T 55 A unul mai "complex " prin cele doua adaosuri si unul simplu @ Gabriel il ia pe cel coplex cu teava si senile Workable iar celalat iti revine conform dorintei Dumitale !!! Astept un pm vu detalii de livrare ! Multumesc de interes ! Spor si Sanatate cu Cer Senin ! :hi:

#6 Useril este offline   anakinu 

• Membru senior
  • Postari: 1077
  • Inregistrat: 14-March 08
  • Interests:Rock ,modelism,bere

Postat 16 December 2015 - 08:45 PM

Georgele, vreau eu GAZ -ul ! Detalii PM :hi:

#7 Useril este offline   teh 

• Membru senior
  • Postari: 460
  • Inregistrat: 26-August 06

Postat 16 December 2015 - 10:10 PM

Vezi postareacaporalmusat, la 16 December 2015 - 12:22 PM, a spus:

1- T 72 TAMYIA cu 2 turele de rasina varianta Ural de la SKP (pt vaarianta romaneasca ce le am avut si noi ) Turela varianta A /AVdolly parton Miniarm ; placa frontala pt varianta Ural early A Miniarm, Teava metalica ; senile patina cu patina de la Trumpeter si ca un micbonus pachet de Era Contact 3 pt varianta AV ! Pret 200

:hi:

Asta il vreau eu, Caporale. Cu deosebit respect de la un maior, voi da datele de contact pe PM. Multumesc!

#8 Useril este offline   Michael_Wittmann 

• Membru senior
  • Postari: 818
  • Inregistrat: 19-March 05

Postat 16 December 2015 - 10:26 PM

Vezi postareacaporalmusat, la 16 December 2015 - 03:17 PM, a spus:

Salut !
Sunt doua T 55 A unul mai "complex " prin cele doua adaosuri si unul simplu @ Gabriel il ia pe cel coplex cu teava si senile Workable iar celalat iti revine conform dorintei Dumitale !!! Astept un pm vu detalii de livrare ! Multumesc de interes ! Spor si Sanatate cu Cer Senin ! :hi:

Salutare. Ai PM. Cu mulțumiri!

#9 Useril este offline   caporalmusat 

• Membru senior

Postat 11 January 2016 - 09:52 AM

Salut !
Deci sa revenim cu o mica reactualizare a subiectului ! S au dat cele TREI Tancuri si Camionul GAZ raman celelalte !
Cu mentiunile ca la "pachetul " de MT LB uri si tun plus setul de figurine se adauga si setul de figurine ramas de la ca bonus la Tancuri plusu un set de Wheratering !!! Plus tx postale sau 200 lei farasetul de Wheatering !
Pachetul cu obuzierul BR2 si tractorul YA12 sunt 230 cu tot cu tx postale !
Si setul MINIART scade la 170 cu tot cu tx postale !!
Adaug si inca trei kituri incepute
T- 54 A SKIF cod 238 Cam 30 la %lucrat 70 lei plus tx pst
T-62 Mod 1972 TRUMPETER cod 00377 cam 20% lucrat plus accesorii rasina (Senile pe turela , galeti ,ladite , lantusi si altele ) pt varianta Afghanistan sau Cecenia 110 cu tot cu tx postale
BMP 3 with upgraded armour Trumpeter cod 00365 lucrat cam 25 % ,plus DOUA seturi Voyager de Photoetched pt interiorul machetei . 120lei cu tot cu tx pst
Ptreturile sunt usor negociabile !
Va multumesc pt Interes si cumparaturi !
Va doresc spor Cu SANATATE ( e cea mai buna caci altfel e scumpa ) si cer senin ! :hi:

#10 Useril este offline   caporalmusat 

• Membru senior

Postat 20 January 2016 - 09:54 AM

Up !

#11 Useril este offline   stefan 

• stefan
  • Postari: 1007
  • Inregistrat: 09-November 05

Postat 20 January 2016 - 10:26 AM

Salut caporale.

Ma omori cu zile cu pachetul ala. Eu vreau un MT-LB, da nu reusesc sa inteleg care / cum / ce fel.

Nu poti sa le scrii cu liniuta de la cap, pe fiecare in parte?

#12 Useril este offline   caporalmusat 

• Membru senior

Postat 20 January 2016 - 11:16 AM

Salut ! Nu te omor deloc !! Poate e greu pt Tine sa dai niste search si le identifici daca doresti , ele au mai fost si intr un alt topic cu nr de cod cu tot dar oricum nu conteaza , Uite ca sa le intelegi ti le pun aici inca o data separat ! Sper sa fie bine !
http://www.hobby.dn....tml?language=en
http://www.cybermode...skif_0216.shtml
http://www.cybermode...skif_0216.shtml
Acu le ai si care sunt !!! De dat insa tot ca pachet as vrea sa le dau , zic eu ca pretul este destul de decent pt trei bucati plus Pfotoetcurile de la Eduard !! Acum ramane la alegerea ta daca da sau nu !! Spor cu sanatate si cer senin !

#13 Useril este offline   caporalmusat 

• Membru senior

Postat 09 February 2016 - 02:40 PM

Up !!!! :hi:

#14 Useril este offline   thedoof_19 

• Nou venit
  • Grup: New Users
  • Postari: 8
  • Inregistrat: 01-August 15

Postat 19 February 2016 - 11:08 PM

Vezi postareacaporalmusat, la 09 February 2016 - 02:40 PM, a spus:

Up !!!! :hi:

Seara buna
Sunt interesat de T-54A Skif 238.
Aproape sigur voi fi in Braila in perioada
27-29.02. Poate o rezolvăm astfel.
Pentru contact tf. 0723235088.
Cu multumiri si urări de sanatate.
D. Ungureanu

#15 Useril este offline   caporalmusat 

• Membru senior

Postat 20 February 2016 - 02:10 PM

Vezi postareathedoof_19, la 19 February 2016 - 11:08 PM, a spus:

Seara buna
Sunt interesat de T-54A Skif 238.
Aproape sigur voi fi in Braila in perioada
27-29.02. Poate o rezolvăm astfel.
Pentru contact tf. 0723235088.
Cu multumiri si urări de sanatate.
D. Ungureanu

Salut !!!
Sigur o putem rezolva dupa cum doresti si poti . Ne auzim la tel in perioada respectiva si stabilim ce si cum . Multam . Spor cu sanatate si cer senin. :hi:

#16 Useril este offline   thedoof_19 

• Nou venit
  • Grup: New Users
  • Postari: 8
  • Inregistrat: 01-August 15

Postat 26 February 2016 - 09:49 PM

Vezi postareacaporalmusat, la 20 February 2016 - 02:10 PM, a spus:

Salut !!!
Sigur o putem rezolva dupa cum doresti si poti . Ne auzim la tel in perioada respectiva si stabilim ce si cum . Multam . Spor cu sanatate si cer senin. :hi:

Seara buna
Maine dupaamiaza ajung in Braila.
Fi bun si da-mi un numar de mobil
spre a te cauta si aranja o scurta intalnire.
Ptr. contact sunt de gasit la 0723235088.
Cu multumiri si urari de bine.

T.Ungureanu

#17 Useril este offline   caporalmusat 

• Membru senior

Postat 27 February 2016 - 08:54 AM

Salut !
Tiam trimis Pm , sper sa l primesti si ctesti ! :hi:

#18 Useril este offline   Dan94 

• Membru senior
  • Postari: 1148
  • Inregistrat: 07-June 15
  • Interests:Aviatie 1/48
    Blindate 1/35

Postat 27 February 2016 - 11:27 AM

se poate o lista actualizata?

multumesc!

#19 Useril este offline   caporalmusat 

• Membru senior

Postat 27 February 2016 - 02:36 PM

Salutare !!!
Asa cum cere si colegul @Dan 94 si in urma vanzarilor sau scoaterilor din lista actualizez ce ramane sau apare la vanzare !
1) T-62 Mod 1972 Trumpeter Cod 00377 lucrat cam 20la % Plus Accesorii RB Models 35B28 se poate face astfel varianta pt Afghanistan sau Cecenia 110 lei cu totul
2) Set /Diorama Budapest 1945 Miniart Cod 36007 ( cladire +Su-76 cu echipaj ) 170 lei pls tx pst
3) BMP-3 with upgraded armour Trumpeter cod 00365 lucrat cam 25la % si plus doua seturi Voyager de Photoetched pt interiorul machetei 120 lei cu totul
4) Pachet de 3 MT LB doua de la Skif cod 213 si cod 216 si una UM cod 233 plus doua seturi de Photoetched Eduard pt varianta de Strela 1o Skif 216 si set pt MTLB ; plus bonusuri un set de bagaje si un set de figurine Zvezda 200 lei plls tx pst
5 ) BTR-152E Skif cod 210 60 lei pls tx pst
6 ) BMD-1 Eastern Exprex cod 35 185 70 lei pls tx pst
Asta e . Multumesc de atentie si interes ! Spor cu sanatate si cer Senin !!! :hi:

#20 Useril este offline   kurz 

• Membru deplin
  • Postari: 47
  • Inregistrat: 18-August 14

Postat 12 March 2016 - 08:54 PM

T-62 Mod 1972 Trumpeter Cod 00377 lucrat cam 20la % Plus Accesorii RB Models 35B28 se poate face astfel varianta pt Afghanistan sau Cecenia 110 lei cu totul

Iliau eu cum procedam?

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi