Wishlist...cine mai doreste, cine mai pofteste
Postat 07 December 2006 - 10:54 AM

Flyboy, distanta intre placi e proportionala cu cat strangi piulitele. Nu exista distantiere. Ce mai merita imbunatatit la asta e ca bucata de ruleta sa fie cat placa de lunga, si sa aiba gauri sa treaca surubele. Plus, tije din otel. 0.5 cred ca-s prea mici, pe suprafete complexe, cand suprafata ajunge aproape tangenta cu acele, au tendinta sa flexeze si sa 'ocoleasca'...
Postat 07 December 2006 - 11:41 AM
cartula, la Dec 7 2006, 10:54 AM, a spus:
Pai daca ar fi din ceva material mai putin flexibil poate nu ar ocoli ... ma gandesc eu...oricum la 0.5 - 0.7 ajunge sa fie destul de fidela si pentru 1/72...cam cum ar vrea si Calin...
ceva de genul asta...
http://cgi.ebay.com/5-125mm-STEEL-CONTOUR-...S:B:SRCH:US:101
...dar de pe e-bay cumpara mama lu' Sefan cel Mare

mi-am dat seama ca functie de cat strangi atat de liber se misca, tocmai de aceea propusesem ideea cu ceva lemn, eventual brad pentru ca in timp frictiunea barelor sapa santuri in lemn si astfel tinde sa impiedice fuga barelor aiurea, unde mai pui ca frictiunea poate fi reglata mult mai simplu...
Nici cu ruleta nu mi-e rusine tocmai pentru ca fiind o foaie gen arc, poate compensa diversele frictiuni.
O alta idee ar fi sa pui limitatoare la capatele randului de bare ca sa limitezi deplasarile spre suruburi...
Aceasta postare a fost editata de Flyboy: 07 December 2006 - 11:45 AM
Postat 08 December 2006 - 02:30 PM
Postat 08 December 2006 - 10:50 PM
http://www.hartville...m/product/10838
la magazinul Global din Pipera cost: ~ 37 ron
la magaziunl Delta (gresie si faianta) Valea Cascadelor: ~ 67 ron (e mai lumga)
Am si eu una; pe cea de la Global dar nu pot intelege la ce le o folositi :roll: in afara de luat profilul la toc cand se pune gresia

Postat 28 December 2006 - 03:50 PM

Azi mi-au venit neshte treburi pentru:
@yeti si MiG: 3 airliner-e si 2 cutii cu figurine
@Horia: Pz III G Afrika Corps
@Z-mare: Scula de "ciordit" contururi si 1 Weathering stick Mud
@Wurger: Aceeasi scula

@Onliner: 1 Weathering stick Mud
@Gopo: 3 kituri trompetiste de jeturi "china proudly made"...
@Robotzel: poate saptamana viitoare sau peste 2 sapt, apar PE tale ca cica le-au trimis

Cam atat... deocamdata!!!
Happy Modelling!!! In the new Year !!!
Postat 08 January 2007 - 11:37 AM

Pregatesc o noua comanda la Lucky Models...si va astept cu inscrieri si doleante!!!
Deja avand in vedere noile reglementari din codul vamal, s-ar putea sa o ducem mai bine din acest punct de vedere...
Ca de obicei pe PM, sau mobil ma puteti aborda cu un mesaj sau SMS cu ceea ce doriti!!!

Pe cei care asteapta comanda trecuta ii asigur de toata seriozitatea si promptitudinea, odata ce Posta Romana va binevoi sa faca ordine in baxuri

P.S. LA comanda din Ianuarie ma gandeam si la niscaiva vopsele...email-uri de Tamiya in principal...aici chiar ca am nevoie de sugestiile voastre!!!

Aceasta postare a fost editata de Flyboy: 08 January 2007 - 11:54 AM
Postat 09 January 2007 - 11:50 PM
Am adaugat in principiu tot ce s-a trimis si a fost posibil. Lista o sa o inchid pe 19 dupa care va confirm la toti pretul inainte de a o trimite.
Ca idee, ar fi bine ca ceea ce va doriti sa fie "IN stock" (cu verde). De obicei ce e "Available" (in albastru) dureaza un timp pana ajunge la ei in depozit. Bineinteles daca puteti astepta nu e nci-o problema!!! Eu oricum verific stocul si va spun si asta.
Bafta la modelit (si mai nou la figurinit

Postat 18 January 2007 - 04:03 PM
Cum tot ceea ce pot aduce momentan la preturi suportabile se rezuma la Tamiya sau Gunze, poate ma puteti ajuta scriind aici cele mai frecvent utilizate nuante sau cele mai comune.
Bineinteles ca pot apare si cele pe care vi le doriti voi personal.
Postat 23 January 2007 - 05:16 PM
Te rog sa te uiti si pe www.hlj.com, sau pe www.hobyeasy.com
Pe de alta parte doresc sa anunt pe toti fratii ca in perioada 28 ianuarie - 02 Februarie, voi fi plecat din tara, cu acces limitat la net, si fara acces la telefon
Va doresc succes tuturor in tot ceea ce intreprindeti.