Dragi confrati,
In atentia celor care au comandat de la mine ultima oara pentru Lucky...ei bine marea majoritate a machetelor a venit, mai sunt pe drum cateva
O sa listez aici ce stiu eu ca trebuia sa vina si pentru cine. Va rog sa imi iertati stilul telegrafic
ADRIANORA - Ju-87 G-2 Stuka, 1/48 MITSUBISHI A6M5c TYPE 52 ZERO FIGHTER (ZEKE), 1/72 AICHI M6A1-K NANZAN = 110 RON
bogy - Ju-87 D-5 Stuka, AICHI M6A1 SEIRAN, 1/72 AICHI M6A1-K NANZAN = 95 RON
cartula - MR. SURFACER 500 + MR. SURFACE 1000 = 20 RON
danusmaximus - 1/35 Soviet Tank T-55A = 95 RON
horia - 1/48 Rus. Infantry & Tank Crew = 25 RON
Mandark - 1/72 A-10A "OPERATION IRAQI FREEDOM", 1/72 CH-46E/F USMC Tiger = 80 RON
Maverick - 1/72 MESSERSCHMITT Bf-109G14, 1/72 Jaguar GR-1 = 50 RON
Moxanu - 1/35 GERMAN PANZER IV H W/ ARMOR, 1/35 PANZER IV INDIVIDUAL TRACKS = 50 RON
Pavlos - 1/35 US M3A1 STUART LIGHT TANK, 1/35 Gebirgsjaeger = 100 RON
Pletila1/16 WWII German Wehrmacht Infantryman, 3 x MINI RAZOR SAW, 3x FINE PIN VISE D 0.1~3.2MM, 1/35 PANZER IV INDIVIDUAL TRACKS = 280 RON
Necromancer - 1/72 AICHI M6A1-K NANZAN = 30 RON
cid - 1/72 AICHI M6A1-K NANZAN = 30 RON
Deocamdata atat. Ii rog frumos pe cei sus mentionati sa ma contacteze pe PM cu adresa postala ca sa le pot trimite machetele. Pentru cei din Bucuresti, poate ne putem cumva intalni Miercuri 21 Feb sau Joi 22 spre seara pe undeva ca sa poata intra in posesia lor.
Pentru cine mai doreste si altceva va rog sa verificati topicul deschis tot in aceasta sectiune unde am mai postat cate ceva de vanzare.
FOARTE IMPORTANT
Din motive personale am ales sa nu mai continui preluarea acestor comenzi. Imi pare rau dar nu ma pot ocupa destul de eficient de aceasta activitate. Sper numai ca vre-odata sa existe si la noi pe piata un importator destul de puternic, care sa poata aduce machete la un pret convenabil, precum si accesoriile necesare hobby-ului pe care il indragim cu totii.
Doresc sa anunt pe aceasta cale, ca restantele celor care au comandat si nu au primit inca machetele dorite, vor fi onorate pana la ultima macheta.
Va multumesc de increderea pe care mi-ati acordat-o si va doresc spor la modelit tuturor.
cartula, te rog sa inchizi acest topic deoarece nu mai are nici o ratiune de a exista. Multumesc!