Forum Machete,Modelism,Hobby: Doua intrebari despre Savoia JRS 79B - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Doua intrebari despre Savoia JRS 79B

#1 Useril este offline   Finn 

• Membru senior
  • Grup: Members
  • Postari: 264
  • Inregistrat: 05-April 14

Postat 30 April 2025 - 10:50 PM

M-am hotarat sa incep kit-ul Frrom/Azur si sa fac un JRS 79B. Probabil nr.4. Sunt multe detalii de lamurit, dar ma gandesc sa il fac odata pentru ca nu cred ca o sa apara altul mai bun, aftermarket-uri pentru el sau documentatie mai buna decat avem acum. Si nici nu prea posteaza nimeni poze cu vreunul construit, cu atat mai putin cu interiorul. Totusi, sunt cateva lucruri care ma preocupa si sper ca ma poate ajuta cineva cu o opinie:

1. Stie cineva cum aratau centurile de siguranta? Exista un manual tehnic, dar eu nu am avut acces la el. Poate are cineva vreo poza/schita care sa lamureasca aspectul asta. In lipsa de asa ceva, are cineva vreo opinie macar despre ce fel de centuri ar fi putut fi folosite? Ca la primele IAR 80?

2. Pentru avioanele echipate cu motoare JUMO 211D elicea din kit nu e corecta (pare cea cu pale late pentru JRS 79B1 cu motoare Jumo 211F). Are cineva vreo sugestie de la ce alt avion as putea sa iau o elice apropiata de realitate? De exemplu, cea de la Ju-88A ar fi buna?

https://www.super-ho...l-Hasegawa.html

Aceasta postare a fost editata de Finn: 30 April 2025 - 10:53 PM

#2 Useril este offline   Finn 

• Membru senior
  • Grup: Members
  • Postari: 264
  • Inregistrat: 05-April 14

Postat 01 May 2025 - 02:48 PM

In cele din urma cred ca le pot lua pe ambele de la un SM.79 trimotor italienesc pentru care exista si aftermarket-uri. Elicea cel putin mi se pare la fel (depinzand de pozele pe care le compar :D ) si posibil la fel si cu cea de la IAR 80.

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi