Frate Zetule, apreciez mult ca un modelist de talia matale, a prins gust sa mai evadeze in zona asta a "scarii orbilor", mult draga mie si la care ma incapatanez sa fac oarece promotie !
Realizez ca zisele evadari, sunt pentru matale doar pentru reinprospatarea gustului modelistic, intre elaboratele tale proiecte avioniste.
De aceea nu este cazul sa luam aici in discutie, chiflele date de Dragon (din pacate), cu aceste kituri... caci nu au prea mare relevanta...
In continuare mi-as permite niste observatii, care nu sunt IN NICI UN CAZ carcoteli, ci doar oarece sugestii.
Imi place mult finitia, vopsirea si weatheringul... dar nici nu ma asteptam de la tine la mai putin ! Totusi (parere personala), desi ai pus frumos in evidenta umbrele si cred ca te-ai jucat si cu niscaiva filtre... tocmai pentru ca este "scara orbilor", cred ca ar trebui sa mai evidentiezi putin "luminile" pe muchii si volume. Stiu ca este demodat si nu se mai "poarta", dar io ma bazez inca pentru asta, pe desuetul drybrush... bineinteles ca tu poti sa aplici si alte metode, mai la moda... dar io cred ca pentru braillescale, nu-s prea eficiente. Aici trebe exagerat nitel, iar sugestia fratelui Dani cu prafurile si mizeria, cred ca nu-i de lepadat, nici ea.
Cred ca senilele din DS100, ti-au iesit deosebit de bine ! Asta ma bucura mult, exista o raza de speranta cu acest material...
"Hibele de montaj" pentru care te-ai autoflagelat, consider ca sunt practic inexistente si oricum, lipsite de relevanta...
In chestiunea zimm-ului... respect optiunea ta bazata pe gust personal, si io as face la fel in anumite circumstante, dar... realitatea istorica este aceasta:
In cazul celui Ausf.F/L48, in inmatricularea Jg.Pz.Abt/Pz.Div.116 in Normandia, zimm-ul era aplicat pe toate masinile de acest tip din dotarea unitatii.
Inchei congratulandu-te pentru acest proiect.
Si dorindu-mi sa prinzi din ce in ce mai mult gust pentru aceasta bransa afevistica !
Abia astept sa-ti vad urmatoarea "evadare".
Felicitari, Zetule !
Aceasta postare a fost editata de DRAGOS: 16 January 2007 - 09:22 AM