Daniel esti foarte amabil si sper sa pot ajunge la macar o intilnire a voastra in Bucuresti. Ce am vazut ca ati facut acolo m-a bucurat si impresionat (nu numai bautura si mincarea :roll: ). Daca va fi sa fie in 20 ian cu atit mai bine. Cit despre cheltuieli, nu-ti face probleme (din punctul meu de vedere), oricum multumesc inca o data. Oricum daca voi reusi , voi da sfoara printre cei din zona, poate reusim sa ne adunam mai multi. Chiar daca la machete - mai putin, la baut si mincat ma cam pricep
Intilnirea lunii Decembrie
Postat 18 December 2006 - 09:10 PM
Daniel esti foarte amabil si sper sa pot ajunge la macar o intilnire a voastra in Bucuresti. Ce am vazut ca ati facut acolo m-a bucurat si impresionat (nu numai bautura si mincarea :roll: ). Daca va fi sa fie in 20 ian cu atit mai bine. Cit despre cheltuieli, nu-ti face probleme (din punctul meu de vedere), oricum multumesc inca o data. Oricum daca voi reusi , voi da sfoara printre cei din zona, poate reusim sa ne adunam mai multi. Chiar daca la machete - mai putin, la baut si mincat ma cam pricep
Postat 19 December 2006 - 12:07 PM
Spre marele meu regret nu am reusit sa particip la ultima - si din cite am inteles - cea mai reusita dintre intilniri .Asta este... Vazut pozele , inghitit in sec ,venit zgiriat pe...ochi.Ce pot sa mai zic - FELICITARI! Sper sa pot sa particip la cea (cele ?) din Ianuarie. Un mare , foarte mare , multumesc lui Mos Craciun - dragut si atent chiar si cu cei absenti. Multumesc Daniel si voua tuturor pentru organizarea acestor intilniri.
Cu privire la muzeu sunt si eu de acord ca in hobby-ul nostru ajutoarele sunt foarte rare, iar locul este bun.Cum am spus sper sa ne revedem in Ianuarie si sa fim cit mai multi.
SARBATORI FERICITE !
Romeo
Postat 20 December 2006 - 02:33 PM
Nici cu prietenii din Iasi n-am putut sa ma vad. :cry:
Am fost lovit de Varicela. Asa ca pana la anul sunt in carantina la domiciliu. Dar e si o parte buna: am o gramada de timp pentru machete. :hammer:
Postat 20 December 2006 - 03:03 PM
BIROU DE OBIECTE GASITE:
Pana la urma am cules de pe masa si un Fiesler cu schiuri (adus cf etichetei de 109) pe care nu stiu cine la castigat si l-a uitat. De asemena mai am 1 afise, cu un jet, ceva, f-16 poate. Cei care v-ati pierdut/uitat obiectele o sa le gasiti la magazin in Pantelimon daca o sa-mi aduc aminte sa le aduc. Oricum contactati-ma.
Aceasta postare a fost editata de cartula: 20 December 2006 - 03:12 PM
Postat 20 December 2006 - 08:29 PM
In rest, sarbatori fericite si un an nou fericit !
Toate cele bune !
Alex
Aceasta postare a fost editata de AlexGiuglea: 20 December 2006 - 08:30 PM
Postat 20 December 2006 - 11:38 PM
Citeaza
Ps: Vezi ca i-am facut plinul lui 'Babanul!
Postat 21 December 2006 - 09:18 AM
Abia acum am ajuns si eu in fata calculatorului.
Pot sa spun ca intalnirea a fost super, si ma bucur ca am reusit sa particip la ea. Tombola a fost distractiva, si aproape toata lumea s-a trezit cu cate ceva care sa ii puna la incercare indemanarea si imaginatia.
Cadourile lui Mos Craciun au fost o surpriza foarte placuta, si ii multumesc pe aceasta cale.
Sper ca aceste intalniri sa devina cat mai dese, nu neaparat cu cadouri si tombola, dar cu cat mai multi participanti

Ajutor

Sus