Cu mandrie, doamnelor si domnilor!!
Postat 15 December 2006 - 06:54 PM
Stiu ca aici sunt numai oameni care construiesc machete militare....dar prima macheta pe care am facut-o de care sunt multumit...adica arata cat de cat a macheta, nu jucarie, e o masina. Chevy '53 lowrider, 1:24, kir plastic de la Revell. sper sa va placa...oricum sunt mandru de ea, chiar daca nu e perfecta e un incaput. imi cer sccuze pt calitatea fotografiilor, nu am o lumina adecvata in camera...deh..becuri de 100 de wati....et voila!!
Postat 16 December 2006 - 12:31 AM
Masina e superba si reprezinta o epoca care nu are cum sa trezeasca amintiri.
Se trecea incet incet de la Louis Armstrong si Dizzie Gilespie la Roy Orbison si Elvis Presley.
Era epoca in care o America ce castigase un razboi la care s-a codit sa mearga, savura din plin avantajele. Puterea economica crestea si foarte multi oameni isi permiteau astfel de masini, ba chiar isi permiteau sa le faca cadou. Ochelarii de soare ai doamnelor semanau din ce in ce mai mult cu prelungirile aripilor din spate si toate erau inspirate din aviatia plina de eroi ai zilei ca Chuck Yeager care testa primele supersonice americane.
Ca o coincidenta, in timp ce scriu randurile astea, pe TVR Cultural e "Serenada din valea soarelui" (cred).
Mai fa d-astea Mandark-ule ! Diversitatea obliga la evolutie...
Se trecea incet incet de la Louis Armstrong si Dizzie Gilespie la Roy Orbison si Elvis Presley.
Era epoca in care o America ce castigase un razboi la care s-a codit sa mearga, savura din plin avantajele. Puterea economica crestea si foarte multi oameni isi permiteau astfel de masini, ba chiar isi permiteau sa le faca cadou. Ochelarii de soare ai doamnelor semanau din ce in ce mai mult cu prelungirile aripilor din spate si toate erau inspirate din aviatia plina de eroi ai zilei ca Chuck Yeager care testa primele supersonice americane.
Ca o coincidenta, in timp ce scriu randurile astea, pe TVR Cultural e "Serenada din valea soarelui" (cred).
Mai fa d-astea Mandark-ule ! Diversitatea obliga la evolutie...
Postat 16 December 2006 - 09:17 AM
multumesc, multumesc...inseamna mult ca apreciati macheta, wurger...bine inteles ca trebuia sa ajungi putin la aviatie
....daca o faceam verde, probabil ca vorbeai putin si de ceva blindate....
....oricum, multumesc...acuma daca v-a placut asa de mult, azi ma apuc de ailalta....pa pis pe ea de licenta...ca mai e o sesiune si la anu :hammer: :hammer:

Postat 16 December 2006 - 10:09 AM
Arata excellent, tine-o tot asa. Chevrolet Bel Air este una din masinile mele favorite(dar cele din 68-70). Parca anii '60 si '70 sunt mai intersanti la masinile americane, in vremea cand acestea aratau ca niste cutii. Si tot atunci erau la moda si motoarele de 300-400cp, iar o masina in 6 cylindri era un fel de "Lastun"

Aceasta postare a fost editata de Suburban: 16 December 2006 - 10:10 AM