). In fapt este o incercare de scratch-build, fara peretentii foarte mari. Ca documentatie am 4-5 foto obosite, o coperta de carte (bust color, dar color nu gluma
  ). In fapt este o incercare de scratch-build, fara peretentii foarte mari. Ca documentatie am 4-5 foto obosite, o coperta de carte (bust color, dar color nu gluma   ) si cam atat.aaa si un filmulet
  ) si cam atat.aaa si un filmulet  ...am bobinat prin M.M.Bucuresti in speranta ca macar la sectia uniforme sa gasesc ceva..nimic. Daca aveti foto, link-uri etc. nu ezitati sa ma ajutati dar nici sperante foarte mari nu va faceti
 ...am bobinat prin M.M.Bucuresti in speranta ca macar la sectia uniforme sa gasesc ceva..nimic. Daca aveti foto, link-uri etc. nu ezitati sa ma ajutati dar nici sperante foarte mari nu va faceti   .
. Nu stiu cat de corecte sunt butaforiile din cinematografie, am in tratament un "prieten" de mare regizor si l-as ruga sa-mi faciliteze o vizita la depozit sau macar un DVD

In 20.01.2007 am achizitionat kitul in ideea de a-l naturaliza pe ofiter la plaiurile mioritice.

Ajutor
 Ajutor

Sus
 Sus 

Postat 22 January 2007 - 12:25 PM

Postat 22 January 2007 - 12:25 PM
					 !
 !

. Am purces la Vanatoarea de capete, motiv de curatenie in "cufar" (stii cum este cand rascolesti prin biblioteca: O citesc pe asta, si pe asta, si pe asta..si strangi un brat...eee un brat am strans si eu
. Am purces la Vanatoarea de capete, motiv de curatenie in "cufar" (stii cum este cand rascolesti prin biblioteca: O citesc pe asta, si pe asta, si pe asta..si strangi un brat...eee un brat am strans si eu  ), in final am descapatanat un
 ), in final am descapatanat un