Pagina 1 din 1
hurricane mk IIc
Postat 05 February 2007 - 01:50 PM
Eu gasisem intr-un timp un set de vopsele raf de la revell ... cu azure blue e mai greu, dar pentru dark earth si midstone, setul dadea revell 82 si 41; culori care mi se par pretty ok. Nu mai tin minte sigur dar erau doua tipuri de camo, a si b, oarecum in oglinda.
PS. Humbrol are doua nuante de Azure, Hu 144 si 157...nu stiu cit de bune sint.
Aceasta postare a fost editata de 1-0-9: 05 February 2007 - 01:56 PM
Postat 05 February 2007 - 02:13 PM
1-0-9, la Feb 5 2007, 01:50 PM, a spus:
Eu gasisem intr-un timp un set de vopsele raf de la revell ... cu azure blue e mai greu, dar pentru dark earth si midstone, setul dadea revell 82 si 41; culori care mi se par pretty ok. Nu mai tin minte sigur dar erau doua tipuri de camo, a si b, oarecum in oglinda.
A si B nu sunt oarecum in oglinda, ci sunt chiar in oglinda. A e B in oglinda, si invers. Asta pentru cele vopsite in fabrica.
Postat 05 February 2007 - 02:55 PM
cartula, la Feb 5 2007, 01:13 PM, a spus:
A si B nu sunt oarecum in oglinda, ci sunt chiar in oglinda. A e B in oglinda, si invers. Asta pentru cele vopsite in fabrica.
Cartula are dreptate, pe linia de productie, Hurricanele erau vopsite alternativ: unul cu un "tipar" de camuflaj iar urmatorul cu acelasi tipar de camuflaj "in oglinda". (De aceea e foarte important cand e vorba de Hurricane romanesti sa fie studiata o poza cu tiparul camuflajului.)
Cel mai corect tipar de camulfaj si o descriere a felului in care este oglindit apare in desenele lui Arthur Bentley.
HTH
Radu
Arata acest topic
Pagina 1 din 1