Scammell SV/2S ... 1/48.
Postat 01 April 2007 - 07:17 PM
Aproape ca cercul se inchide cu acest Scammell SV/2S la 1/48.
Nu este un blindat, desi a existat o incercare de blidat pe acest sasiu, nu este senilat, desi modelul avea in dotare o pereche de asa-zise senile pentru terenuri grele. Iar culoarea alba apartine materialului.
Boala grea 1/48. Care a contaminat pe multi producatori, unii chiar traditionali in 1/35.
O parte din ansamblul sasiu.
Nu este un blindat, desi a existat o incercare de blidat pe acest sasiu, nu este senilat, desi modelul avea in dotare o pereche de asa-zise senile pentru terenuri grele. Iar culoarea alba apartine materialului.
Boala grea 1/48. Care a contaminat pe multi producatori, unii chiar traditionali in 1/35.
O parte din ansamblul sasiu.
Postat 01 April 2007 - 07:25 PM
Si componenta kit-ului. Componenta provizorie, anumite repere urmind a fi multiplicate de 2,3,4 sau 6 ori. Un model destul de stufos pentru scara lui si, dupa parerea mea, nu la indemina tuturor.
Postul se adreseaza celui 1 foarte interesat de asa ceva, vehicule britanice si mai ales pe roti cit si altor citva care doar se ... uita si comenteaza cu ... sefii sau colegii.
Nu este vorba de discriminare. Ci doar de posibilitatile limitate de a vedea pe viu viitorul model.
Postul se adreseaza celui 1 foarte interesat de asa ceva, vehicule britanice si mai ales pe roti cit si altor citva care doar se ... uita si comenteaza cu ... sefii sau colegii.
Nu este vorba de discriminare. Ci doar de posibilitatile limitate de a vedea pe viu viitorul model.
Postat 01 April 2007 - 10:01 PM
Hmmm...
Of-of, mai-mai...
La ce-mi vad ochii... (si-n buna parte, au vazut si "live")... a zice, nimic nu mai pot... caci balbaiala nu ma lasa !
Poate, doar atat, asa cum am mai zis:
"Traiasca si-nfloreasca, afevismo-pasoptismul multilateral-dezvoltat... si militant !"
Of-of, mai-mai...
La ce-mi vad ochii... (si-n buna parte, au vazut si "live")... a zice, nimic nu mai pot... caci balbaiala nu ma lasa !
Poate, doar atat, asa cum am mai zis:
"Traiasca si-nfloreasca, afevismo-pasoptismul multilateral-dezvoltat... si militant !"
Postat 02 April 2007 - 11:42 AM
Z-mare, la Apr 2 2007, 08:35 AM, a spus:
Sefilor mei nu le place....... 

Zetule, socot io dupe capul meu, ca malitioasa trimitere Steelmaster-iana este adresata cu totul altor copii, din alte zari si alte urbe...
Deci... poti sa-i degusti "inglezul" pasoptist, linistit si dupe pohta inimii...
Si... daca 'fo licarire de interes ti se arata... io-te colea la Viking, pe frate-so mai mic si mai braillist :
http://www.machete.ro/product_info.php/cPa...roducts_id/1915
Ti-l recomand, parol !
.................................................
PS. Vikingule Olaf ! Vezi ca baietii tai, au mancat un "l" din coada numelui ...
Io zic sa-ti arati oleaca toporul !
Aceasta postare a fost editata de DRAGOS: 02 April 2007 - 11:48 AM
Postat 02 April 2007 - 11:54 AM
DRAGOS, la Apr 2 2007, 11:42 AM, a spus:
Si... daca 'fo licarire de interes ti se arata... io-te colea la Viking, pe frate-so mai mic si mai braillist :
Ti-l recomand, parol !
Ti-l recomand, parol !
Subscriu la cele zise de Dragos si nu de pe tusa, ci chiar cu kitul in mana.

Observ ca e in stoc si marea "uraciune' Stalinez !! :roll:
Postat 27 September 2007 - 04:01 PM
Postat 27 September 2007 - 08:15 PM
Da, masina-i super faina !
Iata ca cine cauta gaseste ... tocmai in Australia.
Eu gasisem mai aproape, aici in Europa. Oricum n-are importanta.
Cel putin foto sint mai mari.
Materiale - simplu.
90% polistiren, de la Evergreen sau Plastruct. Foi si baghete cu
diverse profile. Sau no-name.
Danusmaximus a adus asa ceva mai demult.
De incercat la cei care vind on-line.
Iata ca cine cauta gaseste ... tocmai in Australia.
Eu gasisem mai aproape, aici in Europa. Oricum n-are importanta.
Cel putin foto sint mai mari.
Materiale - simplu.
90% polistiren, de la Evergreen sau Plastruct. Foi si baghete cu
diverse profile. Sau no-name.
Danusmaximus a adus asa ceva mai demult.
De incercat la cei care vind on-line.