Fratilor va multumesc pentru aprecieri si critici, pe care le consider ca de obicei foarte constructive.
Acum sa incepem sa raspundem:
@Rawhide: The scale is 48th. The kit is Tamiya with no additional details. It didn't need them.
@cartula: Atasez o poza luata din Squadron, referitor la vopsire. Si mie mi s-a parut limita prea sus, cel putin in fata, dar se pare ca era chiar asa. Unde pot spune sigur ca am zbarcit-o e la partea din spate unde intr-adevar am ridicat prea mult marginea de vopsire. Pentru tren am pus MM Magnesium, si ce-i drept, e putin cam prea inchis. Degajarile le-am acoperit dar fiind vopsite cu X-11 probabil ca nu se vad bine.
@hartmann: Paule tata, la 1/48 nu imi iese deloc bine difuzia de vopsea si nu cred ca ar fi foarte realista. Aia da bine pentru scari de la 1/32 in sus. Uite si poza si ai sa vezi ca am dreptate. Ca se face, stiu si am mai facut-o si eu la altele, dar chiar nu mi se pare relevanta la scara asta.
@mersu: Multam fain coane, te astept sa il vezi real-size
@wurger: Baga mare coane!!!
In rest, fata de ce s-a spus: mitraliere din ace de seringa, asamblare buna a kitului, fara nici o urma de chit (astia de la Tamiya ar trebui decorati), benzile albe au fost vopsite ca sa nu ma apuce boala la decaluri, decalurile ca veni vorba s-au asezat decent desi a fost nevoie si aici de izopropilic si nitro destul. Wash cu uleiuri - a mers beheeheestial...

- pe toate suprafetele.
Bafta si mai vorbim!!!
Aceasta postare a fost editata de Flyboy: 03 June 2007 - 09:22 PM