Forum Machete,Modelism,Hobby: Muzeul de tehnica de la SinSheim Germania - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

• 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Muzeul de tehnica de la SinSheim Germania

#41 Useril este offline   tibi22 

• Membru senior
  • Grup: Members
  • Postari: 2771
  • Inregistrat: 27-July 08

Postat 22 November 2012 - 01:00 PM

Salut Adi, eeeei, asta este. Noi aici traim si este un exemplu cum trebuie sa ne purtam si sa pretuim aceste minuni ale tehnicii! Din cite stiu, in cazul nostru, pe mine ma deranjeaza ca nu avem nici un IAR 80 indiferent de versiune original. Ma tot intreb, chiar trebuie facut bucati tot ce tine de trecut?
Sint nerabdator sa vad muzeul de la Speyer ( se citeste Spaier) care este la fel de mare (poate chiar mai mare!)si interesant. Acolo este expus avionul meu de pasageri favorit, un imens B 747 Lufthansa. Tot acolo este o macheta scara 1:1 al navetei spatiale Buran. La Speyer sunt expuse si submarine si nave! Aviz amatorilor!

#42 Useril este offline   gabriel chelaru 

• Membru senior
  • Postari: 506
  • Inregistrat: 21-February 07
  • Interests:Aviatie, Motociclism, Istorie, Bizantinologie, Muzica

Postat 22 November 2012 - 01:02 PM

Ce sa mai....superb! Primul gand care imi vine in minte, si cred ca nu sunt singurul este acela ca natiei nostre ne place teribil sa ne tavalim prin mocirla....sunt bani destui pentru ridicat hipermagazine, mall-center-uri si, de ce nu, ANL-uri!!!, iar cultura este lasata la o parte....Ich kann nicht mehr sagen!
Felicitari Tibi ca ai avut ocazia sa vezi ceva absolut minunat si ne-ai impartasit si noua! :hi:

#43 Useril este offline   florin44 

• Membru senior
  • Postari: 1542
  • Inregistrat: 27-April 10
  • Interests:Machete 1/48 de avioane, blindate şi alte vehicule militare.
    Machete 1/72 de avioane.

Postat 22 November 2012 - 06:30 PM

Ja, ja, Sie haben Recht, danke sehr, mein Herr!

Arata acest topic

• 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi