Va lamuresc imediat acum. Ma cunoaste crios bine ca nu sint un om politic si spun totul fara ezitare dar totusi vreau sa spun ca amandoi aveti dreptate!
Curec, ai putea sa ai dreptate, m-am uitat mai atent dupa ce am citit mesajul tau. Pare sa fie umbra aia la ochiul drept pare sa fie mai accentuata. Dar, totusi o s-o las asa pentru ca mi-e nu imi pare o lipsa si astept ocazia de a-ti arata figurina in realitate.

Nu ma pune acum te rog sa fac o poza a figurinei langa o cutie de humbrol

Pentru ca intradevar are niste ochi japonezi :)
Crios, din pacate asta este aparatul de fotografiat si asta este "studioul". Nu pot sa petrec timpul sa creez si eu niste surse de lumina si niste fonduri si fac niste poze adevarate. Mai bine folosesc timpul asta la modelism. Stii foarte bine ca la poze arata cu totul altceva machetele.
Asta e! Cu atat putem imparti lucrarile. Sper din toate inima sa ma prezint si eu la intalniri si sa va arat figurinele. Sunt sigur ca veti descoperi alte frumusete dar si pe langa alte greseli.
Multumesc mult pentru raspunsul legat de nelamuririle fotografice. :)
Acum postez in continuare poze cu ninja. Credeti-ma ca costumul nu este atat de rosiatic cat pare. In realiatet de la distanta de 30 cm veti putea jura ca este negru :) O alta problema fotografica :)... Nu ma joc la Photoshop decat sa dau un autolevel si un autocontrast uneori. Si cum am mai spus nu mai am chef sa pierd vremea mea de modelism cu aranjamentul studioulu si editare pozelor la PS. V-am mai spus ca usa mea este deschisa tuturori frati modelisti, cafea si meditatii (in caz ca se cere) fiind gratuite. :)
Culoare de baza a costumului s-a dat asa:
este un amestec de negru+burnt cadmium red+magenta+burnt umber + sunny skintone (toate Vallejo)
Au urmat primele lumini
In continuare mai multe lumini
Inca nu m-am hotarat, s-ar putea sa mai fac un rand de lumini.
Numai bine.
Algu