...daca tot e sa mai scot vopseaua roz, i-am mai adaugat doua mici prize pe fuselaj.
3 Jaguri Hasegawa si Italeri 1/72
Postat 20 December 2007 - 07:35 PM
Postat 24 December 2007 - 09:01 PM
YEPEEEEEEEEEEEEEEEEE!
Printre cirnatzi, chiftele si sters praful, am reusit sa termin primul Jaguar...
Nu a iesit chiar cum ma asteptam, dar in fine.
Imediat dupa ce a fost gata, am remarcat postura idioata in care statea, data de trenul principal prea inalt. Asa ca l-am dat jos , l-am scurtat si l-am pus la loc. Acum astept scaunul de la Neomega (via Parcmodels
).
Mai am ceva uzuri sa fac la el, caci jagurile din Golf erau infecte, dar mi-e cam tirsha acum...

Printre cirnatzi, chiftele si sters praful, am reusit sa termin primul Jaguar...
Nu a iesit chiar cum ma asteptam, dar in fine.
Imediat dupa ce a fost gata, am remarcat postura idioata in care statea, data de trenul principal prea inalt. Asa ca l-am dat jos , l-am scurtat si l-am pus la loc. Acum astept scaunul de la Neomega (via Parcmodels
Mai am ceva uzuri sa fac la el, caci jagurile din Golf erau infecte, dar mi-e cam tirsha acum...
Postat 25 June 2008 - 08:00 AM
Am pus rondelele pe Jag, inca nu sint lamurit cu codul 11-EV (A-139) pe care-l am de la Carpena...Fiecare sursa (profile sau fabricanti de decaluri) il da diferit, Ba cu 11 transparent, ba pe bot, ba pe prizele de aer). Mai astept un picutz, pina gasesc ceva clar.

Ajutor

Sus