alexie, la 9 Dec 2007, 20:14, a spus:
VAND dioramele mele!
Postat 10 December 2007 - 10:09 PM
Poate proprietarul trebuie sa ne spuna daca se mai liciteaza sau nu! Poate crede ca sumele sunt prea mici.
Aceasta licitatie oricum se incheie din prietenie, asa ca mare afacere nu va fi pentru Algu. Dat fiind posibilitatile lui Aexie de a-si face singur aceste diorame sunt tentat sa mai licitez, dar, Alexie fiin si oranizatorul unui concurs temerar cu cheltuieli destule, ma voi retrage de la licitatia pentru Berlin.
(
desi sunt tentat sa fac o contestatie
)
Aceasta licitatie oricum se incheie din prietenie, asa ca mare afacere nu va fi pentru Algu. Dat fiind posibilitatile lui Aexie de a-si face singur aceste diorame sunt tentat sa mai licitez, dar, Alexie fiin si oranizatorul unui concurs temerar cu cheltuieli destule, ma voi retrage de la licitatia pentru Berlin.
(
Postat 10 December 2007 - 10:17 PM
Postat 11 December 2007 - 09:28 AM
Cata, la 10 Dec 2007, 22:09, a spus:
Poate proprietarul trebuie sa ne spuna daca se mai liciteaza sau nu!
Maestre, in primul post proprietarul a dat un termen pana cand se liciteaza, termen pe care l-am citat cu numele proprietarului cu tot si chiar l-a boldat special ca sa-l vezi.
Stiu oameni care n-au putut licita in ultima zi (pe noua adica) pentru ca nu le-a mers netul, iar pe zece s-au conformat cerintelor licitatiei si cum regulamentul acesteia n-a fost modificat de proprietarul dioramelor pana la expirarea termenului, eu n-am facut decat sa atentionez participantii asupra respectarii termenilor vanzarii.
Fireste ca poti sa faci contestaie, dar nu vad la ce ti-ar folosi. Algu e mai putin interesat de banii optinuti decat de alte aspecte adiacente vietii cum ar fi onoarea de exemplu.
Si in alta ordine de idei: si tu poti sa-ti faci singur o diorama la fel de fatoasa ca Berlin si inca in scara orbior, deci si mai si!
Bafta!
Postat 11 December 2007 - 10:32 AM
Tocmai vorbesc cu el la telefon. S-a mutat si nu are net, dar cunoaste situatia si licitatia s-a inchis cand am scris eu. Imi pare rau pentru cei ce n-au avut net in ultima zi si pentru cei ce au licitat dupa ora 0 (zero) mentionata de mine mai sus.
Am sa fac o situatie pe care am sa i-o dau lui Algu pana sambata daca apuc, daca nu, atunci am sa i-o dau sambata la intalnire.
Subiect inchis.
Bafta!
Am sa fac o situatie pe care am sa i-o dau lui Algu pana sambata daca apuc, daca nu, atunci am sa i-o dau sambata la intalnire.
Subiect inchis.
Bafta!
Postat 11 December 2007 - 03:55 PM
Am redeschis topicul pentru a va scrie rezultatele finale:
Berlin 1945
ii revine lui Alexie contra sumei de 200 lei
Find Him; Dead or Alive
ii revine lui Pavel contra sumei de 150 lei (cu ocazia asta, Pavele, te declar si cel mai bun strateg. Ai licitat fix in ultimul minut al licitatiei.)
Cecina, 1 July 1944
ii revine lui Viorel contra sumei de 40 lei
Way to Kursk
ii revine lui KingTiger contra sumei de 250 lei
Retreat
ii revine lui Cata contra sumei de 145 lei
Mai verificati si voi o data, dar cred ca n-am gresit pe nicaieri.
Subiectu s-a redeschis pentru eventuale comentarii si corectii daca va fi cazul.
Bafta!
PS De acum putem trata eventualele contestatii ... cu indiferenta
Berlin 1945
ii revine lui Alexie contra sumei de 200 leiFind Him; Dead or Alive
ii revine lui Pavel contra sumei de 150 lei (cu ocazia asta, Pavele, te declar si cel mai bun strateg. Ai licitat fix in ultimul minut al licitatiei.)Cecina, 1 July 1944
ii revine lui Viorel contra sumei de 40 leiWay to Kursk
ii revine lui KingTiger contra sumei de 250 leiRetreat
ii revine lui Cata contra sumei de 145 leiMai verificati si voi o data, dar cred ca n-am gresit pe nicaieri.
Subiectu s-a redeschis pentru eventuale comentarii si corectii daca va fi cazul.
Bafta!
PS De acum putem trata eventualele contestatii ... cu indiferenta
Postat 12 December 2007 - 01:06 PM
Salutare tuturor,
Mi-am schimbat lucuinta si a trebuit sa astept vreo saptamana pentru conectiune net. Imi cer scuze pentru intirziere.
Licitatia s-a inchis asa cum a zis si Crios, apropo multumesc si lui ca in lipsa mea a urmat topicul in numele meu.
De acum incolo astept mesaje sau telefoane la 0722 83 63 79 de la cumparatorii dioramelor ca sa stabilim tranzactiile :)
Multumesc mult!
Algu
Mi-am schimbat lucuinta si a trebuit sa astept vreo saptamana pentru conectiune net. Imi cer scuze pentru intirziere.
Licitatia s-a inchis asa cum a zis si Crios, apropo multumesc si lui ca in lipsa mea a urmat topicul in numele meu.
De acum incolo astept mesaje sau telefoane la 0722 83 63 79 de la cumparatorii dioramelor ca sa stabilim tranzactiile :)
Multumesc mult!
Algu
Postat 20 July 2008 - 12:47 PM
alguhan, la 12 Dec 2007, 14:06, a spus:
De acum incolo astept mesaje sau telefoane de la cumparatorii dioramelor ca sa stabilim tranzactiile :)
In 19 iulie 2008
Cer scuze tuturor celor afectati de taraganarea excesiva.
Live arata cu mult mai bine decat in toate fotografiile, promit sa sa le admirati la Alba 2008-2009 (via MachetIst 2008 Cluj).

Ajutor

Sus