WW 2 - foto de epoca, vehicule.
Postat 11 January 2008 - 03:56 PM
... Ce face nenea Fritz aici...
Pai, ce sa faca ?!?
Proiecteaza neste filme Hollywood-iene cu Rodolfo Valentino, la neste fraulene cu guritza cascata... si cu barbitza (...) uda de balitzele torporii latinoamorezului...
Pai, ce sa faca ?!?
Proiecteaza neste filme Hollywood-iene cu Rodolfo Valentino, la neste fraulene cu guritza cascata... si cu barbitza (...) uda de balitzele torporii latinoamorezului...
Aceasta postare a fost editata de DRAGOS: 11 January 2008 - 04:39 PM
Postat 11 January 2008 - 04:35 PM
O foarte frumoasa fotografie, extrem de sugestiva apropo de cruntele realitati ale razboiului... dincolo de jucariile noastre preaiubie.
Un Sherman M4 de productie tarzie (sfarsit de '43), daca este sa judecam dupe tipul carcasei transmisiei, sedus si abandonat in marginea unui orasel nemtzesc ravasit de nebunia ultimelor luni de razboi, in primele luni ale lui '45.
De remarcat cadavrele (probabil nemtzesti), acoperite totusi, ca un gest de minima decenta...
Un Sherman M4 de productie tarzie (sfarsit de '43), daca este sa judecam dupe tipul carcasei transmisiei, sedus si abandonat in marginea unui orasel nemtzesc ravasit de nebunia ultimelor luni de razboi, in primele luni ale lui '45.
De remarcat cadavrele (probabil nemtzesti), acoperite totusi, ca un gest de minima decenta...
Postat 11 January 2008 - 09:06 PM
SteelMaster, la 11 Jan 2008, 19:38, a spus:
Blue-Max, foarte posibil ca foto sa fi fost facute acolo.
Nu se specifica absolut nimic.
Singurele referinte clare pe care le-am gasit si le gasesc sint cele de genul "Rumaenische Zigeuner".
Nu se specifica absolut nimic.
Singurele referinte clare pe care le-am gasit si le gasesc sint cele de genul "Rumaenische Zigeuner".
Nu, pozele in cauza n-as crede sa fi fost facute in Timisoara, ci doar arhitectonica e extrem de asemanatoare cu cladiri construite pe timpul austro-ungarilor. Cladiri care dau si azi farmec orasului.
Iar in ceea ce priveste asemanarea noastra cu Zigeuner, cum naiba sa nu aiba loc, cand saracii nostri tarani, aratau si asa !!
Scuze de indepartarea de la topic !
Postat 12 January 2008 - 09:33 AM
Perioada "panzergrau" .Foto 1 Rom. ; foto 2 -Basarabia ;foto 3 -undeva in sud (U.R.S.S.).Steel Master ,foarte fainute si inedite camo-urile de pe turisme, cel de-al doilea e chiar exceptional .Malasorte , m-ai facut fericit cu AB -ul pe sine .DRAGOS --ipresionanta fotografie ...(mi-ai deschis apetitul pt. niscai "ARCHIVES NORMANDIE 1939-45;de mult timp nu am mai "umblat"pe acolo ).Era sa uit : -T-Marius ,"da o geana"pe DOLIN HISTORY WEB (unul dintre cele mai dragi mie ,site-uri). In menu-ul din stanga , la fotoalbum (1939-1945--pentru I.S.-ul tau vezi ultimul album foto)
Aceasta postare a fost editata de dany: 12 January 2008 - 10:21 AM
Postat 12 January 2008 - 12:21 PM
enorm de multe fotografii de epoca cu milveh ww2 gasiti si aici:
http://www.ioh.pl/fo...?t=4477&start=0
http://www.ioh.pl/fo...?t=4477&start=0