WW 2 - foto de epoca, vehicule.
Postat 12 January 2008 - 12:53 PM
O alta frumoasa si sugestiva fotografie, despre prozaicul realism al razboiului... dincolo de mituri si "legende urbane"...
Ce ramane in urma, cand nebunia se sfarseste ? Pai, ramane un imens morman de gunoi !
De aceasta data, vedem gunoiul englezesc. Un munte de "Universal Carrier", asezonat cu ceva camioane. Cel de sus, s-ar putea sa fie un "Matador"...
Ce ramane in urma, cand nebunia se sfarseste ? Pai, ramane un imens morman de gunoi !
De aceasta data, vedem gunoiul englezesc. Un munte de "Universal Carrier", asezonat cu ceva camioane. Cel de sus, s-ar putea sa fie un "Matador"...
Postat 12 January 2008 - 07:03 PM
Postat 12 January 2008 - 07:13 PM
Nu cred ca se mai poate lauda cineva ca a descoperit apa calda si gaura la macaroana.
Asa si cu acest topic. Exista, sub diverse forme, in multe alte forum-uri. De tot felul de limbi.
Multumim, mai ales eu, lui Dragos1955 ( mama ei de inspiratie !!! ) pentru pretioasa indicatie.
Ar fi fost necesara, poate, si specificatia ca mai toate foto provin, acolo si in alte parti, in primul
rind din ebay. Dar, in ebay, sint foarte rare specificatiile corecte ale foto.
Si, mai ales, cred ca sint foarte putini cei ce stau si "bat" ebay-ul.
De ce mai ales eu zic mersi ?
Pentru ca m-am gindit ca nu se merita sa pierd atita timp cu pus foto si zis macar 2-3 vorbe despre ele.
Timp pretios pentru alte activitati.
Asa ca, de maine, max 1-2 foto.
Cum se zice - "Mai rarut e mai dragut".
Matilda, dupa ce-a "papat" toti banutii in Venezuela, a ajuns in desert si-n Rusia, via Marea Britanie.
Asa si cu acest topic. Exista, sub diverse forme, in multe alte forum-uri. De tot felul de limbi.
Multumim, mai ales eu, lui Dragos1955 ( mama ei de inspiratie !!! ) pentru pretioasa indicatie.
Ar fi fost necesara, poate, si specificatia ca mai toate foto provin, acolo si in alte parti, in primul
rind din ebay. Dar, in ebay, sint foarte rare specificatiile corecte ale foto.
Si, mai ales, cred ca sint foarte putini cei ce stau si "bat" ebay-ul.
De ce mai ales eu zic mersi ?
Pentru ca m-am gindit ca nu se merita sa pierd atita timp cu pus foto si zis macar 2-3 vorbe despre ele.
Timp pretios pentru alte activitati.
Asa ca, de maine, max 1-2 foto.
Cum se zice - "Mai rarut e mai dragut".
Matilda, dupa ce-a "papat" toti banutii in Venezuela, a ajuns in desert si-n Rusia, via Marea Britanie.
Imagini atasate
Postat 12 January 2008 - 10:33 PM
Profit de o pauza spre a-ti raspunde.
Daca 1955 este anul nasterii, atunci e "nashpa".
Am nevoie de o precizare din parte-ti : este vorba de Pioneer sau de Explorer ?
Daca vorbesti de 4x4, atunci il cunosti pe Bart Vanderveen si cred ca-i poti
e-maila pe Axis History pentru mai multe detalii.
Daca vrei foto, atunci te costa o carte. Asta pe bune. N-ai s-o dai, pentru ca pe aici
ne batem doar cu gura.
Daca vorbesti de 6x6, inseamna ca-mi vei spune un an si ceva despre acel 6x6,
Pioneer-ul fiind de felul lui un 6x4.
Daca ai facut-o la "shto", atunci poate ca stii si ce inseamna "horse crap to eat" - cu toate scuzele de rigoare
celorlalti si mai ales ad-min.
Daca 1955 este anul nasterii, atunci e pacat.
Pentru cine nu stie, al mic de jos ride de se KK pe el.
Iar eu inca n-am gasit destule lamai.
Daca 1955 este anul nasterii, atunci e "nashpa".
Am nevoie de o precizare din parte-ti : este vorba de Pioneer sau de Explorer ?
Daca vorbesti de 4x4, atunci il cunosti pe Bart Vanderveen si cred ca-i poti
e-maila pe Axis History pentru mai multe detalii.
Daca vrei foto, atunci te costa o carte. Asta pe bune. N-ai s-o dai, pentru ca pe aici
ne batem doar cu gura.
Daca vorbesti de 6x6, inseamna ca-mi vei spune un an si ceva despre acel 6x6,
Pioneer-ul fiind de felul lui un 6x4.
Daca ai facut-o la "shto", atunci poate ca stii si ce inseamna "horse crap to eat" - cu toate scuzele de rigoare
celorlalti si mai ales ad-min.
Daca 1955 este anul nasterii, atunci e pacat.
Pentru cine nu stie, al mic de jos ride de se KK pe el.
Iar eu inca n-am gasit destule lamai.