Machetele, si ma refer aici la camion si cele doua tancuri, sint bine facute, ingrijit lucrate si atentie la detalii. Ce observatii am eu (adica parerea mea

):
- camionul arata foparte bine, poate nitel mai "noroite" rotile si sasiul
- tiger 813 are o culoare cam ciudata, este prea lucios si lipsa unei spalari, chiar discrete, nu scoate in evidenta detaliile. Senila este nefiresc colorata si de ....luciosa. Aceasta este de-a dreptul mata din cauza prafului si noroiului de pe ea, metalic lucios esta doar talpa ce vine in contact cu solul.Vezi
http://cartula.net/m...p?showtopic=392 Poate impresia asta sa fie data de lacul lucios ?. Vad ca ti-ai dat silinta cu ceva "rugina", dar mai e nevoie si de ceva ...praf.
Aceleasi observatii si pentru R01. In plus:
- camuflajul nu mi se pare tocmai corect. S-ar putea sa ma insel
- petele sint prea mici, prea "ordonate", prea difuze si prea deschise la culoare (poate din cauza ca sint prea difuze???

)
- partile metalice (cablul, senilele) sint prea lucioase, nefiresc colorate. Cablul ar trebui vopsit cu o culoare ce imita otelul (MM1402), urmata de o spalare cu ulei brun sau MM2005 dupa cre un usor drybrushing cu aluminiu pentru a scoate in evidenta rasucirea cablului, totul lacuit mat.
- pentru ambele tancuri, nu strica nitica uzura.