Noul meu proiect ...
Postat 04 July 2009 - 01:43 PM
A aparut la UM produsul 611 Armored train of type OB-3 "Railroader" , iar cum trenurile blindate sunt inca o mare pasiune a mea am si inceput sa strang bani pentru a pune mana pe unul. Ma simt extaziat de directia celor de la UM de a scoate din ce in ce mai multe si mai complexe modele de vehicule blindate pe cale ferata. Si cum eram eu plin de sperante noi si energie am gasit pe strada noul meu proiect. Am inceput cu si mai multa pasiune munca si astept comentariile voastre.
Dupa primele ore si multe telefoane drumuri pe la Politia Animalelor am ajuns la ceva ce arata parca mai bine, dar e clar ca mai avem mult de lucru
Dupa primele ore si multe telefoane drumuri pe la Politia Animalelor am ajuns la ceva ce arata parca mai bine, dar e clar ca mai avem mult de lucru
Postat 05 July 2009 - 04:48 AM
Multumesc pentru gandurile frumoase. Are vai de senilele lui desi deabia a iesit din fabrica. Aparent l-au clontanit niste catei. Nu am cum sa stiu ca asa l-am gasit pe o straduta secundara din Bucuresti. Nu cred ca am vreun merit pentru ca orisice om ar fi facut probabil mai mult. L-au operat si i-au pus o tija in picior, i-au deschis si aranjat oasele manual la brat si i-au inchis si burtica ca avea o mica gaura. Pun aici pozele dupa vizia la "cel mai bun ortoped veterinar". S-ar putea sa arate mai rau decat primele dar macar pe diauntru s-a refacut functionalitatea oaselor. Azi a stat pentru prima oara in picoare cateva secunde inainte de se lasa iar. O sa va tin la curent. Avem programat pe 13 scoaterea atelor si in septembrie scoaterea tijei. Pana atunci poate mai vin finante si pentru Railroader dar pun pariu ca nenea pavel nu o sa il mai aiba.
Orisicum sper sa iasa proiectul si sa functioneze ca in proiectele initiale!
Orisicum sper sa iasa proiectul si sa functioneze ca in proiectele initiale!
Postat 05 July 2009 - 10:07 PM
Cand am vazut titlul topicului, am zis ca nu ma intereseaza.
Din spirit de "vecina de vis-a-vis" care vrea sa stie ea tot am intrat.
Stau si ma gandesc daca eu, iubitor de animale declarat as fi facut ce ai facut tu....Nu sunt sigur. Asa ca cu atat mai mult, respectele mele.
Pacat ca nu mai e Alexie in bucuresti ca era prima pisica din analele veterinarei, reparata de modelisti.
Din spirit de "vecina de vis-a-vis" care vrea sa stie ea tot am intrat.
Stau si ma gandesc daca eu, iubitor de animale declarat as fi facut ce ai facut tu....Nu sunt sigur. Asa ca cu atat mai mult, respectele mele.
Pacat ca nu mai e Alexie in bucuresti ca era prima pisica din analele veterinarei, reparata de modelisti.