Salut
Deschid acest topic in urma vizitei la Arsenal Parc din Orastie,judetul Hunedoara.De la inceput ,specific ca nu fac reclama nimanui,doar sunt entuziasmat ca exista si la noi asa ceva! Locatia este la o fosta unitate militara,cumparata de cativa investitori bogati si deschisa celor ce doresc sa-si petreaca cateva zile altfel. Se intra cu rezervare(50-150 Euro camera sau vila) sau cu acordul directorului in cazul meu...Era o gramada de lume ce se plimba in haine de camuflaj,conducand masinute electrice de golf,proaspat veniti de la poligonul de tragere...Inedit este ca totul e cu specific militar,se poate dormi in paturi facute din TAB sau pe afetul de tun...Am inteles ca se organizeaza plimbari si cu tractorul de artilerie pe senile. In viitor se intentioneaza si deschiderea unui muzeu militar! Sunt convins ca pentru baietii mai mici sau mai mari este locul perfect de joaca...Este remarcabil ca sunt cativa oameni cu bani care au salvat de la transformarea in oale si linguri cateva piese frumoase din istoria militara.Cum ar fi fost daca-i placeau si lui nea Jiji avioanele??...
Vali
Pagina 1 din 1
Arsenal Parc Orastie
Postat 11 October 2009 - 12:18 PM
http://www.airsoftromania.com/forum/viewto...999&start=0. Din pacate nu cred ca o sa pot merge...
Arata acest topic
Pagina 1 din 1