Nu chiar! A fost usor de asamblat, chiar daca e primul kit la scara asta pt mine, uneori mai pierdeam cate o piesa mica. Am intalnit cateva probleme, si anume:
 Nu chiar! A fost usor de asamblat, chiar daca e primul kit la scara asta pt mine, uneori mai pierdeam cate o piesa mica. Am intalnit cateva probleme, si anume:1. Cele 2 bare de infanterie din spatele turele, de la cele 2 capace, au trebuit lipite cu 1 cm mai in spate decat locul indicat in schema.
2. Senilele din vinil nu se prind brea bine, sunt cam scurte, drept urmare stau intinse la maxim si nu ating galetii. M-am gandit sa le lipesc de galeti.
3. Kit-ul iti da 2 cutii pt munitie(cel putin asa seamana), dar nu indica nicaieri unde ar trebui puse.
4.Acea bara bifurcata de deasupra capacului din spate dintre cele 2 tevi de esapament(ce exprimareee
 ), nu este prea bine indicat locul unde ar trebui lipita.
 ), nu este prea bine indicat locul unde ar trebui lipita.5. Si problemele continua...
Acum pozele:

Ajutor
 Ajutor

Sus
 Sus ! o sa fie o provocare sa le dai o forma , iti recomand produse AM ! spor la lucru , arata bine kitu-ul de la zvezda, imi place textura rugoasa a turelei turnate ! despre zona din spate a tancului nu stiu, o sa verific ce documetatie am eu poate gasesc un raspuns!
 ! o sa fie o provocare sa le dai o forma , iti recomand produse AM ! spor la lucru , arata bine kitu-ul de la zvezda, imi place textura rugoasa a turelei turnate ! despre zona din spate a tancului nu stiu, o sa verific ce documetatie am eu poate gasesc un raspuns!

Am folosit vopsea normala(pe cutie scrie email). Am dat primul strat cu vopsea diluata,am asteptat sa se usuce, apoi inca un strat cu vopsea nediluata. Acum pozele:
  Am folosit vopsea normala(pe cutie scrie email). Am dat primul strat cu vopsea diluata,am asteptat sa se usuce, apoi inca un strat cu vopsea nediluata. Acum pozele:

Nu ma supar, orice parere e bine venita!
 Nu ma supar, orice parere e bine venita!

E bine cum fac pan acum? Daca e OK, am sa dau cu gun metal pe muchii dupa ce acopar cu verde chrome-ul ala sau incerc cu un creion. In reste, frate Longinus, e corect vopsit? Mai trebuie adaugat ceva? Am nevoie de ajutorul tau pt senile si galeti, adica cu ce le vopsesc ? Da-mi niste sfaturi te rog
 E bine cum fac pan acum? Daca e OK, am sa dau cu gun metal pe muchii dupa ce acopar cu verde chrome-ul ala sau incerc cu un creion. In reste, frate Longinus, e corect vopsit? Mai trebuie adaugat ceva? Am nevoie de ajutorul tau pt senile si galeti, adica cu ce le vopsesc ? Da-mi niste sfaturi te rog  Astept raspunsul tau urgent, ma apuc chiar acum sa repar greseala asta cu chrome-ul
 Astept raspunsul tau urgent, ma apuc chiar acum sa repar greseala asta cu chrome-ul