Interesanta diorama si destul de bine si ingrijit lucrata. Felicitari!
E.. si acum e acum ca vine circoteala
- drumul de tara e prea neted! Ar trebui i seama de sleauri iar iarba de pe mijloc e prea uniform distribuita. Dar se remediaza usor.
- fain cortul, banuiesc din arhicunoscutul servetel cu aracet. Am oarece indoieli la forma lui. Mai trebuie vazut! Partea superioara, cere sta cam in bataia soarelui si a ploii, ar trebui nitel mai decolorata.
- intr-adevar copacul e cam ireal. Schimba-l urgent ca strica tot aspectul! De obicei, sub copac, iarba e nitel mai rarita. De asemenea mai multe pete de pamint pe "pajiste". Dar nu prea multe!
- in privinta camuflajului si inmatricularii (aici 1-0-9 poate sa ma contrazica) "1" trebuia sa fie galben, camuflajul de pe extrados se limitreaza la linia carlingii, lateralele fiind cu RLM 76 si pete de RLM 74/75, palele elicii cu RLM 71 iar desenul camulflajului, asa cum bine a atras 1-0-9 atentia, nu este cel tipic german.
- eleroanele sint impinzite deci atentie!
- ampenajul orizontal este perfect...orizontal
- jamblele nitel mai cracanate ccea ce face ca si jentile (nu sint de culoare RLM 66si nitel mai inchise, asemanator cu tyank grey) sa stera mai oblic pe sol
- atentia la vopsitul bordului de fuga!
- decalurile sint prea ....curate. O "gazare" (filtru) cu nitel "fum" sau alta vopsea de acest gen, diluata bine, rezolva problema!
Trebuie inteles ca nu fac aceste observatii de dragul de a le face. Dar uneori, parafrazind proverbul "nu vedem padurea din cauza copacilor", nu vedem copacii din cauza padurii.

. Ne aplecam prea mult asupra unor detalii si ultam de altele, ce sint adesea esentiale. (drumul de tara, neted ca-n palma!) Si eu am cazut de multe ori in aceasta perfida capcana. Ca loc e destul