Un student zboara cu balonul admirand peisajul rural pe care-l survoleaza. La un moment dat, isi da seama ca s-a ratacit si, observand un om dedesubt, coboara balonul sa-l intrebe unde se afla.
- Nu te supara, am nevoie de ajutorul tau. Am zburat cu balonul si nu mai stiu unde sunt si i-am promis cuiva o intalnire in 30 de minute.
- Cu placere! Teafli la bordul unui balon, la 10 m deasupra solului, coordonatele fiind 41 de grade latitudine nordica si 63 de grade longitudine estica.
Auzind raspunsul, tipul din balon ii raspunde:
- Cu siguranta esti student la Poli!
- Ai dreptate, cum ti-ai dat seama?
- Foarte simplu: toate datele pe care mi le-ai dat sunt corecte din punct de vedere tehnic, dar n-am nici ce-a mai vaga idee ce sa fac cu informatiile primite si sunt in continuare la fel de ratacit ca si inainte.
Inginerul tresare:
- Tu cu siguranta esti student la Management!
- Ai dreptate, de unde stii?
- Pai e si mai simplu: Habar nu ai unde esti si nici unde te duci. Ai facut o promisiune pe care n-ai cum s-o tii si, mai mult, te bazezi pe mine sa-ti rezolv problema. Rezultatul e ca esti tot in namolul in care erai si inainte de a te intalni cu mine, numai ca acum e vina mea!
Edi probabil e absolvent de ASE deci nu s-a suparat, e doar un pretext pentru a nu mai veni sa ne spuna ce e cu revista dand vina tot pe noi .
Rezultatul: cu revista tot nu se stie nimic dar acum e vina noastra ca nu stim nimic.
Varianta 2:
De fapt Edi nici nu exista, e un complot pus la cale de Crios, intr-o incercare de a face bani, doar el a vorbit cu ea la telefon, etc.. Eugen care a vazut ca Edi si Crios au acelasi IP a amenintat ca da in vileag totul si a fost eliberat din functia de moderator/administrator. Acum lui Crios i s-a stricat circularul si nu mai poate sa faca baghete alea pe care vi le tot baga in fiecare numar al revistei. Maverick avea dreptate cand simtea ca ceva care nu e in regula pe forumul asta.
Edi, oriunde ai fi, daca ai fi,
nu ai nici un motiv sa te superi pe faptul ca noi glumeam. Dimpotriva cei care au cumparat revista si tot asteapta sa afle ceva, moment care se tot amana de la o luna la alta, au motiv de suparare.
Aceasta postare a fost editata de OlafTheViking: 22 December 2005 - 10:42 AM