Sfantul Ioan Botezatorul Sarcina de partid
Postat 16 June 2011 - 07:25 AM
Inca nu stiu Leo, mie-mi place mult cum a iesit casuta mea, dar astept si de la revista, daca e mai frumoasa la ei?
Interesanta faza cu polistirenul, dar oare nu trebuia sa pilesti coastele inainte?
Crezi ca sa mai mearga bine dupa ce lipesti polistirenul? Din cate stiu ala se face varza daca dai cu pila pe el
Interesanta faza cu polistirenul, dar oare nu trebuia sa pilesti coastele inainte?
Crezi ca sa mai mearga bine dupa ce lipesti polistirenul? Din cate stiu ala se face varza daca dai cu pila pe el
Postat 16 June 2011 - 02:44 PM
@john Si mie imi place casuta facuta de tine. Ma intrbam numai daca nu ar trebui si ia sa aiba geam. Stiu ca nu s-ar mai vedea parghia cirmei...
Polistirenul pe care-l folosesc se prelucreaza acceptabil fiind extrudat, nu expandat, din ala obisnuit, "scartziitoare", iar solutia este cu certitudine de mare ajutor.
Polistirenul pe care-l folosesc se prelucreaza acceptabil fiind extrudat, nu expandat, din ala obisnuit, "scartziitoare", iar solutia este cu certitudine de mare ajutor.
Aceasta postare a fost editata de Leo2003: 16 June 2011 - 02:46 PM
Postat 16 June 2011 - 06:33 PM
Postat 17 June 2011 - 04:33 PM
Din 8 teu-ri si 4 coturi de 90 grade pentru teava de 20 ( pexal parca ... plastic intr-un cuvant)... pret total ... un pic peste 10 lei. E bine sa imbracati tevile de sus in izolator burete ... totul la orice magazin materiale constructii.
P.S.
...si asa arata :
P.S.
...si asa arata :
Aceasta postare a fost editata de staric: 17 June 2011 - 04:46 PM
Postat 17 June 2011 - 07:50 PM
Hmm... In zona prova, "intaritoarele" alea pe care eu nu le-am mai pus sunt esentiale datorita modului in care se fileaza coca in acea zona.
Uitati aici:

In consecinta mi-am montat acele elemente,pe care le-am facut din bagheta de brad 5x10mm.
In zona pupa nu cred ca sunt necesare filele montandu-se pe chila.
Uitati aici:
In consecinta mi-am montat acele elemente,pe care le-am facut din bagheta de brad 5x10mm.
In zona pupa nu cred ca sunt necesare filele montandu-se pe chila.
Postat 17 June 2011 - 09:20 PM
staric, la 17 June 2011 - 03:06 PM, a spus:
Ce liniste pe forum.........
Vechiul suport deja nu-mi convine ... asa ca am ÎNJGHEBÁT unul nou ... poate va prinde bine ideea ...
Vechiul suport deja nu-mi convine ... asa ca am ÎNJGHEBÁT unul nou ... poate va prinde bine ideea ...
In materie de cavaleti ar fi bine de stiut ca nu orice pare interesant e si aplicabil. Pentru o nava, cavaletul e o anexa esentiala la prezentare, e ca un fel de carte de vizita. Calitatea lui aduce un plus de calitate modelului mai ales avand in vedere o macheta de virtina asa ca atat materialul cat si modul de executie trebuie atent abordate. Alternativa e sa arate ca o nuca verde pe un perete galben.
Si am o noutate dar poate mai incolo si nu aici. Am primit Victory tot din seria DeAgostini pe modelul Sf. Ioan care a aparut pe piata germana. Am corpul complect si ceva maruntusuri asa ca am cu ce incepe distractia. S-ar parea ca nemtii sunt mai pretentiosi la ceea ce scot pe piata, e mult superior la ce apare la noi.
Postat 17 June 2011 - 09:40 PM
Ceia ce am aratat eu mai sus e DOAR pentru pentru a ma ajuta acuma ... referitor la cavaletul de prezentare, nici eu nu stiu cum va arata (asta in cazul meu)...depinde de stilul in care va fi facuta macheta ...etc...foarte multe necunoscute...gandesc la timpul lui

Ajutor

Sus