dominicue, la 02 March 2012 - 08:21 PM, a spus:
Din cate observ eu te-ai aruncat la acel cuting set doar pentru ca e mai ieftin si are mai multe lame respectiv manere pentru acestea!
Asta este capu face capu trage!
Uite ce ai fi putut sa-ti iei din praktiker ! E in jur de 22 de ron setul si te asigur ca merita!
PS Penseta manerului care fixeaza lama este facuta din dur aluminiu inclusiv filetul!
Asa ca maibine casti ochii
Am si acelasi scalpel ca tine, in cateva luni ramai fara mansonul de cauciuc!! plus ca mi s-au rupt si 3 lame de la el (dar asta e poate din cauza modului de folosire, cu toate ca l-am folosit doar la SIB) Cauciucul mansonului insa a imbatranit si pe dedesupt a ramas un filet subtire ce face scalpelul greu de folosit!! Apoi se desfileteaza intr-una, dupa fiecare taiere trebuie sa-l reinfiletez, devine un tic de-acum sa tot insurubez la el!! Scalpelul tre' sa fie cat mai simplu cred eu, fara materiale dintr-astea cu termen foarte scurt de folosire(gen cauciucuri ciudate). Sper sa te tina pe tine, ca eu de al meu deja m-am saturat!! ma gandesc sa-mi iau un bisturiu cu lame de unica folosinta (unica folosinta in medicina, la taiat file de lemn si cioplit cu el merge de multe ori), Lamele sunt relativ ieftine si de tot felul de dimensiuni si forme!! N-are moarte!!

Ajutor

Sus