Postat 17 November 2012 - 02:48 PM
Acum am descoperit topicul , dupa ce am comandat un MiG 21 Lancer C de la Parc Models , amintindu-mi totodata de Doru Davidovici si de cartile lui , care m-au pus o perioada buna pe ganduri facandu-ma sa-mi doresc sa fiu pilot de MiG ( nu s-a realizat nici unul din ganduri , din cauza mai multor factori - miopia , inaltimea etc . ) . Nu vreau sa credeti ca sunt ignorant sau "cu capul" , am doua nelamuriri : "Batrana Doamna " 1120 , era tot un MiG 21 ? De unde pot sa imi achizitionez modelele de baza pentru transformarea in 1120 si 6946 ? Nu am vrut sa deschid un topic nou pentru aceste nelamuriri , asa am decis sa "scutur praful " de pe acesta :) Un enorm respect si admiratie pentru cel ce a fost Doru Davidovici si sper de acolo , din Marea Escadrila , a vazut toate topicurile dedicate lui si aparatelor sale si zambeste tuturor prin razele de soare , cu multumirea ca nu a fost uitat si trecut "la rezolvate" , cum s-a intamplat in cazul multor eroi romani . Felicitari pentru munca depusa si rezultatul acesteia , mult spor si de aici inainte si nu mai zic decat : Pe cand 1120 ? Stima !