Forum Machete,Modelism,Hobby: mugurinio - Vede profil - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

mugurinio's Profile User Rating: -----

Grup:
Members
Postari:
2 (0 pe zi)
Cel mai activ in:
Blindate (1 postari)
Inregistrat la:
03-November 09
Vizualizari:
1296
Ultimul click:
Useril este offline Nov 10 2009 11:54 AM
Actual:
Offline

Informatii despre mine

Titlu User
Nou venit
Varsta
Varsta necunoscuta
Data nasterii
Data nasterii necunoscuta
Gender:
Male Male

Informatii de contact

E-mail:
Private

Ultimii vizitatori

  • Fotografie dany 
    04 Oct 2021 - 15:43
  • Fotografie axor 
    16 Sep 2010 - 17:32
  • Fotografie puffy 
    14 Jan 2010 - 18:08
  • Fotografie tommy 
    17 Dec 2009 - 00:06

Postari ale mele

  1. In topicul:Incepator in ale modelismului

    03 November 2009 - 03:54 PM

    Vezi postareaMesserschmitt, la 11 Sep 2009, 08:05, a spus:

    Salutare si bine ai venit!
    Sa nu uitam, totusi, de documentatia scrisa pentru incepatori si nu numai de cei de la Finescale! Au niste carti excelente! Marik, banuiesc ca te descurci cu engleza; trimite-mi pe PM o adresa de mail la care iti pot trimite cartile. In rest, nu pot decat sa vorbesc din proprie experienta: pana nu ai primul kit in mana nu stii cum se mananca. Ia un kit de care nu-ti pare rau si care e relativ usor de montat ( vezi Revell, Hobbyboss, etc) si da-i drumul! vei vedea, vorba lui Z, ca pofta vine machetind! :lol:

    Edit: in legatura cu kiturile SF de la Revell, tu si Wurger vorbiti de acelasi lucru. Sunt kituri care se monteaza intr-un timp foarte scurt si nu necesita vopsire. Poti sa vezi kiturile lor aici . Aici vezi ce are Olaf in stoc. Nu cumpara de pe site-ul Revell Romania. O sa iesi mai scump.


    Salve, oameni buni !
    Sunt novice in bransa, dar dornic sa invat (am 33 de ani - vad ca pe aci se dau si virste :hi: . Asta inseamna ca sunt prea "batran" pt. asa ceva ?!?) :hi: . Am cumparat citeva modele, 1 tanc (1:35), 2 blindate (1:35) si 1 elicopter(1:72), dar nu m-am apucat de ele tocmai pt ca vreau sa nu dau gres. Desi sunt nou in domeniu, trebe sa precizez ca sunt o fire foarte meticuloasa. Umbland pe Net am descoperit acest site, super pt toti amatorii... si nu numai. Longinus, esti tare, imi place cum lucrezi. Z-Mare, e valabil si pt tine, man!... :whistle: :hi:

    De la tine, dar si de la alti profesionisti in bransa, vreau ceva sfaturi: 1. ce scule mi-ar trebui ?, 2. cum e mai bine sa lucrezi - cu pensula sau cu Airbrush ? (personal, imi place mai mult metoda Airbrush, cu aerograful - aceasta pt veridicitatea machetelor), 3. pt lucrul cu aerograf, ce scule imi trebuie si sunt mai potrivite, 4. cum obtii efectul de uzura ? s.a.m.d. :hi:
    Imi dau seama ca zambiti acum, la citirea acestor intrebari, dar... probabil ca si voi ati inceput undeva cam de la un astfel de nivel, nu ?... :hi:
  2. In topicul:blindate(si nu numai),de cercetare,in wwII

    03 November 2009 - 03:22 PM

    Vezi postareaLonginus, la 11 Apr 2009, 17:18, a spus:

    Multumesc.Si eu vreau la mai multe;cat despre diorame... :lol:



    Salve, oameni buni !
    Sunt novice in bransa, dar dornic sa invat. Am cumparat citeva modele, 1 tanc (1:35), 2 blindate (1:35) si 1 elicopter(1:72), dar nu m-am apucat de ele tocmai pt ca vreau sa nu dau gres. Desi sunt nou in domeniu, trebe sa precizez ca sunt o fire foarte meticuloasa. Umbland pe Net am descoperit acest site, super pt toti amatorii... si nu numai. Longinus, esti tare, imi place cum lucrezi. De la tine, dar si de la alti profesionisti in bransa, vreau ceva sfaturi: 1. ce scule mi-ar trebui ?, 2. cum e mai bine sa lucrezi - cu pensula sau cu Airbrush ? (personal, imi place mai mult metoda Airbrush, cu aerograful - aceasta pt veridicitatea machetelor), 3. cum obtii efectul de uzura ? s.a.m.d.
    Imi dau seama ca zambiti acum, la citirea acestor intrebari, dar... probabil ca si voi ati inceput undeva cam de la un astfel de nivel, nu ?...

Prieteni

mugurinio nu a adaugat prieteni inca

Comentarii

mugurinio nu are comentarii la profil inca.