Forum Machete,Modelism,Hobby: tavi - Vede profil - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

tavi's Profile User Rating: -----

Grup:
Members
Postari:
337 (0.07 pe zi)
Cel mai activ in:
Vanzari, Cumparari, Schimburi (183 postari)
Inregistrat la:
11-January 10
Vizualizari:
18959
Ultimul click:
Useril este offline Apr 08 2014 07:45 PM
Actual:
Offline

Informatii despre mine

Titlu User
Membru senior
Varsta
48 ani
Data nasterii
Iulie 14, 1975
Gender:
Male Male
Location:
Brasov

Informatii de contact

E-mail:
Click aici pentru a-mi trimite email
Website URL:
Website URL  http://

Ultimii vizitatori

Topicele mele

  1. Halny R-17

    23 April 2013 - 05:46 PM

    Salutare. Incurajat oarecum de cativa prieteni am decis intr-un mare final sa supun atentiei si critici mai marilor de pe acest forum una dintre plutitoarele mele. Despre model in sine... prea multe nu am ce sa spun , am ales ca scara de excecutie , una ceva mai neobisnuita , si anume scara 1:25 iar ca plan de referinta am optat pentru planurile oferite in revista Plany modelarschie si ca material ajutator ... machete din carton oferita de Maly Modelarz.. In principiu... nava este una depasita, dar pe mine m-au atras in primul rand formele foarte.... sexy.
    Totul a inceput acum mai bine de 10 ani cand am inceput cu realizarea corpului in varianta old-school . Mai exact chila si coaste din placaj de 12 mm , curenti longitudinali din baghete de brad de 10 x10 mm iar ca invelis.... nimic mai portrivit decar placaj de 4 mm iar puntea din placaj de 5 mm. Cand am inceput constructia maga mastodontului am fost chitit sa-l realizez in varianta RC, asa ca...ideile nu mi le-am schimbat, drept pentru care aici am sa postez numai ce tine strict de model, fara scheme electronice si alte acareturi cu toate ca modelul v-a fi unul full motorizat si accesorizat cu tot ce se poate face functional.
    Pe scurt... dupa cum v-am spus constructia a inceut in urma cu mai bine de 10 ani, dar..... treptat interesul pentru el mi-a scazut si ...pana anul trecut a fost parasit intr-un colt din beci. Ironia a facut ca in urma incursiunii in beci dupa una alta, balena sa-mi atraga atentia intr-un fel cam ...neotodox. Din razbunare , mi-a adus aminte ca mai este si ea pe acolo si.... m-a atentionat print-o lovitura zdravana pente picior, asa ca.... manios, dupa o partitura zdravana de injuraturi m-am decis sa-i fac cunostinta cu tomberonul de gunoi, dar..... inprejurarile au fost altele. Iesit din beci..... un vecin.... palavrageala de una alta pana la etajul I si acolo.... Jap- trosc, poooc... a luata Halny la sanatoas pe scari in jos, drept urmare.... parerea mi-a fosr schimbata datorita rezistentei de care a dat dovada, si.... soarta i-a fost pecetluita drept pentru care......... si-a ocupat din lou locul binemeritat in atentia mea.
    Multe nu va spun despre evolutia constructiva ci am sa las pozele sa vorbeasca . Am sa v-a prezint poze cu ..... rapandula dupa evenimentul zgomotos de cand a reintrat in santier si ...pana in prezent. Evolutia lucrarilor este destul de lenta si avanseaza agale, cert este ca...... mult a fost si foarte mult a mai ramas, deci......... asa arata balena dupa 10 ani de stat la beci
  2. Machetele mele

    17 November 2012 - 05:06 PM

    Salutare si bine v-am regasit . La rugamintile si insistentele unui amic am cdat si m-am conformat sa va prezint cate ceva din zburatoarele mele de vitrina.
    Pentru inceput supun atentiei un Hellcat , kit Eduard weeken-edition la 1/48.
  3. Vand

    14 June 2012 - 01:04 PM

    Se scoate la vanzare compresor pentru aerograf marca ROWI 148/23/1. Compresorul este in stare perfecta de functionare (a fost folosit la vopsirea a 3 machete) . Pretul este de 300 lei . Se livreaza ori unde in tara numai prin firma de curierat rapid sau cu predare personala. Pretul afisat nu contine taxele de expeditie.
    Pentre mai multe informatii si detalii contact prin PM.
  4. E-2C Hawkeye

    25 December 2011 - 09:18 PM

    Ho ! Ho ! Ho ! si Craciun Fericit.
    Chiar daca nu speram ca in acest an Mosul sa se abata din drum si sa opreasca si la coliba mea unde sa pape 2 prajiturele si sa savureze un pahar de laptic, lasandu-mi sub brad drept rasplata oaresce cadou, totusi, spre norocul meu , batranelul cu barba carunta si vesminte rosii, a lasat sub bradul meu si e aceasta data acest model superb si de mult ravnit de subsemnatul.......
    Multumesc Mosule !!! :friends: :friends:
  5. Le Coureur- Anoo 1776

    25 November 2011 - 01:59 AM

    Salutare intregii colectivitati forumistice. Iata, ca dupa o luuuuuuunga absenta de pe forum si din viata modelistica in general, incerc........ timid, cu pasi marunti sa revin pe asa zisa linie de plutire. In incercarea mea de a revenii la normal, incerc, sa prezint o lucrare inceputa prin mai-iunie , o lucrare destul de ..... practic nici nu stiu cum sa-i zic , usoara, grea, medie !?
    Deci, dupa cum precizam, lucrarea in cauza pe care din acest moment doresc sa o impartasesc si cu voi, indiferent de pasiunea pe care o aveti, pasiune pe care o avem fiecare ( aviatie, marina, blindate..... modelismul in general ) dintre noi , este o lucrare ceva .hai sa-i spunem aparte, este vorba despre o macheta din carton.
    Sunt convins ca foarte multi dintre dumneavoastra nu cocheteaza chiar de loc cu acest tip de modelism, multora dintre voi, acesta ramura modelistica pare o joaca de copii. Ei bine dragii mei colegi, joaca de copil sau nu, vreau sa va adul in atentie ca , chiar si daca la baza acestui model sta hartia, sau mai corect spus cartonul; ei bine , si din acest tip de materiale pot fi realizate lucruri frumoase , placute ochiului.
    Despre model, prea multe cuvinte nu pot spune aceste fiind un tip de nava destul de dubioasa . Ca un scurt istoric legat de acesta nava a-si putea spune ca : LE COUREUR este un vas tipic francez din a doua jumatate a secocului XVIII-lea construit in anul 1776, vas dotat cu 8 tunuri facand parte din clasa ,, lugerelor" ( mici nave de lupta cu o lungime de pana la 30 m , foarte rapide preferate alaturi de corvete si cuttere de catre pirati bine-nteles din cauza vitezei si a manevrabilitatii) cunoscut in istorie datorita conflictului armat din Canalul LE MANCHE din data de 17 iunie 1778 unde s-a confruntat direct cu , cutter-ul englezesc HMS ALERT.
    Ok. Kitul este produs de firma Shipyard in trei variante. Prima varianta la scara 1:96 , combinat cu , cutterul englez Alert, a doua varianta , aceasi scara , dar de aceasta data single si ultima varianta care este si cea mai corecta (varianta pentru care am optat si eu ) fiind la scara 1:72 cu mentiunea ca este vorba despre un kit din carton laser-cut .
    Lucrul a decurs destul de bine fara prea multe batai de cap, dar contrar asteptarilor destul de greu neuitand aspectul ca se lucraza cu carton , acesta fiind un material destul de sensibil si pretentios.
    Dupa montarea pieselor care formeaza intregul corp al navei, am fixat cu mare grija primul strat de carton, practic acest prim strat fiind alcatuit din bucati de hartie , servind ca baza de plecare pentru stratul numarul doi.
    Dupa uscare am recurs la operatiunea de slefuire a suprafetelor cu o fartie abraziva cu granulatie mica (400-600) in vedera aplicarii unui asa zis chit format numai din aracet. Dupa uscarea acestuia a urmat o noua operatie de slefuire si stratul doi de file , in termen cartonis acesta operatie se numeste "placare pe placare" . Dupa uscarea acestui de-al doilea strat a urmat o noua slefuire si o ultima placare , de aceasta data cu file indivituale .

Prieteni

Comentarii

Pagina 1 din 1
  1. Fotografie

    mielu 

    14 Jun 2013 - 09:15
    Salut,
    Pana azi 14.06.2013 ora 10, banii nu au intrat in cont.
    Te rog sa verifici ce se intampla, daca zici ca ai facut ordinul de plata in data de 12 .06.2013.
    In 24 de ore bani ar trebui sa fie in contul meu.
    De 1 luna in tot trimiti banii.
    Mielu.
  2. Fotografie

    mielu 

    11 Jun 2013 - 19:46
    Salut,
    Poti sa-mi spui si mie o data apximativa cand voi primi banii??
    Mielu
  3. Fotografie

    bogdan1 

    28 Nov 2012 - 16:03
    Salut Tavi,
    Azi la ora 16.00 am trimis banii prin internet banking (sper ca numarul contului sa fie corect, cel cu doi de x in coada).
    Adresa mea este urmatoarea
    Dinu Bogdan
    Bulevardul Tomis, nr.305, bloc 6B, scara A, ap.2
    Constanta, cod postal 900497
    Poti sa-mi dai cateva detalii despre The Military Propeller Aircfaft Guide pret 50 lei . Multumesc
  4. Fotografie

    florin44 

    25 Dec 2011 - 23:02
    Sper să fiu eu primul!
    La mulţi ani!
Pagina 1 din 1