Forum Machete,Modelism,Hobby: Cristid - Vede profil - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

Cristid's Profile User Rating: -----

Grup:
Members
Postari:
31 (0.01 pe zi)
Cel mai activ in:
Figurine (20 postari)
Inregistrat la:
22-March 10
Vizualizari:
4312
Ultimul click:
Useril este offline Oct 07 2013 07:54 PM
Actual:
Offline

Informatii despre mine

Titlu User
Membru deplin
Varsta
50 ani
Data nasterii
Decembrie 27, 1973
Gender:
Male Male
Location:
Bucuresti

Informatii de contact

E-mail:
Click aici pentru a-mi trimite email
Website URL:
Website URL  http://

Ultimii vizitatori

Topicele mele

  1. "Vigneta cu tanchisti germani" - WIP

    06 February 2013 - 01:29 PM

    Harkov, 1943
    Între două şarje echipajul unui Tiger ia o pauza de ţigară, bună ocazie pentru a fi imortalizaţi pentru vecie.
    Este un proiect în care am sa folosesc două figurine scara 1/16. Întrucât producătorul lor, S&T Products, şi-a încetat activitatea nu se mai gasesc originale şi a trebuit să mă mulţumesc cu nişte copii făcute de chinezi. Copii la care va trebui să muncesc ceva ca să le fac să arate bine. Pentru bază am să folosesc piese dintr-un tanc Tiger produs de Heng Long. Le-am cumpărat de pe ebay, noi sau second hand la preţuri bune, avand in vedere ca pot fi folosite pentru mai multe diorame, vignete etc. Aici sunt fotografiile lor.
    Fisier atasat  1.jpg (126.86K)
    Numar de descarcari: 240 Fisier atasat  2.jpg (175.33K)
    Numar de descarcari: 221 Fisier atasat  3.jpg (155.07K)
    Numar de descarcari: 217
    Fisier atasat  4.jpg (233.31K)
    Numar de descarcari: 203
    La origine, pozitia figurinelor pe tanc era asta:
    Fisier atasat  S_and_T_Products_STP16013.jpg (19.31K)
    Numar de descarcari: 227
    Eu am sa schimb poziţia tunarului, cred, şi în principiu o să arate cam aşa:
    Fisier atasat  5.jpg (192.89K)
    Numar de descarcari: 229
    În curând primele poze cu ce am reuşit sa fac până acum.
  2. Tommy vs. DAK

    10 June 2012 - 02:15 PM

    Inspirat fiind de „decorurileˮ realizate de Darius Miniatures, am încercat să fac propria versiune low-cost. Pentru asta am folosit o bază de răşină de la o altă figurină şi un Kubelwagen, modelul 82 de la Italeri pe care îl aveam de foarte multă vreme şi pe care l-am sacrificat fără ezitare. Am adăugat o figurină de la Warriors, ceva resturi de plastic şi un plafon zdrenţuit făcut din hârtie întărită cu aracet. Fierătania era vopsită cu enamel şi m-am ocupat doar de învechire. Figurina a fost pictată cu acrilice Vallejo şi uleiuri. Am folosit pentru prima dată retarder la acrilice şi pentru mine s-a dovedit destul de util. După pictare am aplicat un lac lucios, două-trei wash-uri cu negru, un strat cu lac mat şi pigmenţi. Cu toate că lacurile sunt incolore, pot să spun fără ezitare că a fost influenţată culoarea pe care au fost aplicate, aşa că nu cred că voi mai folosi metodele astea pentru figurinele viitoare. Pentru fixarea pigmenţilor care necesitau mai mult decât pensulare am folosit substanţa incoloră care se separă la aracetul ce nu a fost folosit o perioadă de timp, pe care am diluat-o cu apă. Fotografiile mi-au fost făcute de un prieten mult mai priceput decât mine în acest domeniu, cu un aparat Nikon D3100. Cam atât deocamdată. Aştept criticile, întrebările şi sugestiile tuturor celor interesaţi.
  3. Cumpar valva Revell

    18 March 2012 - 09:29 PM

    Ma intereseaza o valva pentru reglat presiunea, care se monteaza pe buteliile cu gaz Revell.
    De regula, se vinde impreuna cu "aerografele" Starter set de la Revell. Arata cam asa:
  4. Un Centurion cam cocosat

    10 July 2011 - 04:53 PM

    Dupa o perioada destul de mare de timp am reusit sa mai termin si eu o figurina. Asa cum reiese si din titlu este un Centurion Roman de la Verlinden (scara 90mm) din rasina. In principiu kit-ul este ok din punctul de vedere al detaliilor. Cu toate astea nu mi-au placut doua aspecte la el: modul in care picioarele se fixeaza de corp si realizarea simplista a bratelor si picioarelor, care nu mi-a lasat prea multe posibilitati in a realiza umbre. Poate ca as fi putut sa mai lucrez la modul de prindere a picioarelor dar mi-a fost teama sa nu stric fara sa mai pot repara usor, asa ca am renuntat. La montare am folosit masticul de la Revell pe care l-am amestecat cu poxipol (e o chestie despre care numai trecerea timpului va spune daca a fost buna sau nu). Dupa montare figurina a fost grunduita cu mult hulitul grund de la Vallejo. Vopsirea a fost facuta cu pensula si am folosit acrilice Vallejo si uleiuri Maimeri. Coiful si restul de sulita au fost prinse de baza originala a figurinei si le-am desfacut de pe ea. Cam atat. Pentru alte intrebari si informatii va stau la dispozitie.
  5. Nr. 3

    13 November 2010 - 07:02 PM

    Va prezint ultima figurina pe care am reusit sa o finalizez. Kitul a fost cumparat de la Alguhan si din cate am vazut pe net este considerata o figurina de calitate. Pentru vopsire am folosit acrilice Vallejo si Tamiya la fond si uleiuri Maimeri la umbre si wash-uri. Fata am incercat sa o pictez in maniera pe care Alguhan a descris-o in articolul sau referitor la pictarea figurinelor postat pe acest forum. Nu sint foarte multumit de modul in care am reusit sa realizez umbrele la tunica albastra. Baza din rasina a venit odata cu figurina si a fost imbogatita cu fire de muschi de pamant si o crenguta cu spini pe care le-am rigidizat cu lac acrilic mat. "Craniul de cal" a fost sculptat din resturi de rasina ramase de la figurina. Intrucat e prima data cand sculptez ceva va rog sa fiti ingaduitori. Nu reusesc sa ma descurc foarte bine cu fotografiatul pentru ca in realitate figurina arata mai bine (in special la fata) decat ce am reusit sa surprind pe camera. Astept cu interes sugestiile tuturor celor pasionati precum si orice solicitari privind lamuriri suplimentare referitoare la realizarea figurinei.

Prieteni

Cristid nu a adaugat prieteni inca

Comentarii

Cristid nu are comentarii la profil inca.