Forum Machete,Modelism,Hobby: Abburo - Vede profil - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

Abburo's Profile User Rating: -----

Grup:
Validating
Postari:
17 (0 pe zi)
Cel mai activ in:
Blindate (8 postari)
Inregistrat la:
01-April 10
Vizualizari:
3429
Ultimul click:
Useril este offline Feb 25 2014 10:15 AM
Actual:
Offline

Informatii despre mine

Titlu User
Membru deplin
Varsta
49 ani
Data nasterii
Martie 4, 1975
Gender:
Male Male
Location:
Bucuresti
Interests:
aeromodele

Informatii de contact

E-mail:
Private
Website URL:
Website URL  http://

Ultimii vizitatori

  • Fotografie flo 
    04 Mar 2020 - 13:52
  • Fotografie costas 
    22 Jan 2011 - 15:01
  • Fotografie ikonet 
    07 Oct 2010 - 18:39
  • Fotografie HIND 
    18 May 2010 - 14:26
  • Fotografie alex20061 
    05 May 2010 - 10:51

Postari ale mele

  1. In topicul:Konigstiger 1/16

    05 October 2011 - 12:19 PM

    As vrea sa pastrez ca ultima optiune zimmeritul pe turela. Agatatorile senilelor sunt destul de 'fest' facute si nu prea suporta adaos de material pe dedesubt ca sa pot reatasa segmentele. In plus, nu sunt foarte convins de aderenta chitului la antimoniul turelei si prefer sa fie mai "rezistent" la soc fiind o macheta ce va fi transportata frecvent. De asemenea sudurile turelei arata bine si ar fi pacat sa le astup... Acestea ar fi mai pe larg motivele intrebarii mele.
  2. In topicul:Ce-ar fi daca?

    01 January 2011 - 09:01 PM

    Inraznesc sa atasez cateva poze de la o mica sedinta foto cu impricinatele:

    Si putin atipic...
  3. In topicul:Ce-ar fi daca?

    10 December 2010 - 01:06 PM

    In ciuda micilor dispute am reusit insa sa gasesc si destula informatie utila. Chiar daca parerile sunt impartite, asa cum ati mentionat si voi va ramane doar latura artistica care sa ia decizia in final. Asadar voi aplica putin negru la Tiger dar nu si la Panzer.

    Imi pare rau sa vad ca undeori apar si dispute personale, dar din timpul petrecut si prin alte forumuri am observat ca sta in firea umana sa facem lucrurule in acest fel. Cel mai important mi se pare sa mentinem totusi discutia in limita decentei ... ceea ce in linii mari se pare ca s-a facut!

    Astept cu interes noi informatii pareri etc, mai ales ca mi-a intrat in garaj si un Jagdpanther tot 1:16 care va avea ca si culoare de baza galben-nisipiul :D specific... ce va fi insa peste inca nu stiu. Deocamdata acest model sta cuminte in cutia lui intrucat este un cadou de craciun.
  4. In topicul:Ce-ar fi daca?

    08 December 2010 - 12:20 AM

    Ok, deja aduceti o serie de detalii foarte interesante la capitolul senile. Stiam ca au folosit initial senilele late de iarna... dupa care au trecut la [cum ziceti voi :)].

    Si da, se pare ca aceste Ostketten au fost folosite de fapt pe Stug3 care avea acelasi sasiu cu Pz3... de unde si nimereala mea. Eh, nu e el istoric dar macar e haios :pardon:. Mi-ati dat idei noi filtrare a cautarilor... mercic mult.
  5. In topicul:Ce-ar fi daca?

    07 December 2010 - 12:33 PM

    La gura tevii voi simula negrul de fum, dar la interior nu pot vopsi deorece sunt tevi de airsoft de 6mm, ceea ce duce la oaresce constrangeri de toleranta. Ambele modele au tunuri functionale.

    In ceea ce priveste latimea senilelor pot spune doar ca nu sunt zale de tigru, panther sau altceva ci sunt de Pz3. Se observa usor ca au doar o singra linie mediana de ghidare fata de celelalte. Din documentari pe internet am gasit ca dupa 1940 Pz3 au primit senile late intrucat cele originale nu se pretau pe terenuri dificile. E adevarat insa ca au inceput sa fie montate de la verisunea H, iar al meu se doreste un L.

    Armamentul secundar este vopsit cu gunmetal si apare intradevar cam deschis in poze. Ar fi oare mai bine sa le fac ceva mai inchise, un negru sau ceva de genul asta?

    Multumesc pentru sugestiile si comentariile primite.

Prieteni

Abburo nu a adaugat prieteni inca

Comentarii

Abburo nu are comentarii la profil inca.