Forum Machete,Modelism,Hobby: cartula - Vede profil - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

cartula's Profile User Rating: ****-

Grup:
Administrare
Postari:
4089 (0.56 pe zi)
Cel mai activ in:
Aviatie (1109 postari)
Inregistrat la:
15-April 04
Vizualizari:
30529
Ultimul click:
Useril este offline Feb 17 2013 10:56 PM
Actual:
Offline

Informatii despre mine

Titlu User
Administrator forum
Varsta
48 ani
Data nasterii
Martie 24, 1976
Gender:
Male Male
Location:
Bucuresti

Informatii de contact

E-mail:
Private
MSN:
MSN  gabriel_curteanu
Website URL:
Website URL  http://www.cartula.ro
Yahoo:
Yahoo  gcurteanu

Postari ale mele

  1. In topicul:Infectat ??

    28 December 2012 - 02:42 PM

    Multumesc pentru atentionari, a fost intr-adevar o problema din nou. Se pare ca rezolvarea furnizata in noiembrie de catre cei care dezvolta softul de forum a rezolvat doar o parte a vulnerabilitatilor, cea folosita anterior a ramas in picioare. Atacul a vizat din nou o multitudine de forumuri folosind aceeasi varianta de soft, am aplicat rezolvarea furnizata ieri de catre dezvoltator si am mai restrictionat cateva lucruri pe server. Sa vedem daca asta remediaza problemele aparute.

    Situatia a fost remediata acum cateva zile in fapt, dar am vrut sa vad daca mai apare din nou inainte de a posta. Se pare ca situatia aparuta e rezolvata momentan, sa vedem pentru cat timp si daca mai apare. Din pacate, suportul pentru versiunea curenta de soft de forum nu mai este disponibil si solutia recomandata este un upgrade la ultima versiune. Probabil asta se va intampla in urmatoarele luni.

  2. In topicul:Infectat ??

    19 November 2012 - 02:42 AM

    A fost intr-adevar o problema, in softul forumului a existat o vulnerabilitate care a permis inserarea unei bucati de cod in pagina principala. Compania care a dezvoltat softul a publicat o varianta actualizata a unor fisiere, pentru a preveni pe viitor problema. Atacul a vizat in ultimele saptamani multiple forumuri care utilizeaza varianta aceasta de software.

    Din cate am testat, si am mai rugat si pe altii sa testeze, problema a fost rezolvata. Aparent, bucata de cod inserata redirecta pagina principala catre un URL extern (cel pe care l-a postat Niki). Ce continea respectivul URL nu am idee, dat fiind ca la momentul la care am testat, respectivul fisier era deja sters.

    Incet, situatia va reveni la normal si pe partea "alertelor" primite la deschiderea paginii, odata ce va fi recitita de catre roboti.

    Odata cu aplicarea actualizarilor de software (si aplicarea preventiva a unor setari si mai restrictive la nivelul forumului/serverului HTTP), a fost introdusa o problema cu adaugarea de atasamente la postari. In cursul zilei de duminica (sau macar in ultima jumatate a zilei), probabil nu a fost posibila atasarea de imagini la postari. Problema a fost rezolvata.

    Daca intalniti si alte probleme, va rog sa le postati aici.

    Eu personal intru destul de rar spre deloc pe forum in ultima vreme, asa ca le multumesc celor care m-au sunat sa imi atraga atentia asupra acestei probleme. O sa incerc sa intru un pic mai des in urmatoarea perioada, sa vad daca mai sunt probleme ramase in urma ultimelor modificari, si sa le rezolv.
  3. In topicul:Douglas A-26B Invader

    20 May 2012 - 03:27 PM

    E chiar frumos. Ce mi-a sarit in ochi e cutia care tine coada sus ;-)
    Pentru a echilibra corect macheta, eu personal procedez asa: asamblez toate componentele majore (cu banda adeziva), si o sprijin pe doua scobitori in locul trenului principal. In felul asta pot sa vad cata greutate trebuie pusa in bot (sau unde e un pic de loc cat mai in fata). Pentru greutati folosesc bile de plumb pentru pescuit, fixate cu superglue.
  4. In topicul:Sanctiuni aplicate

    19 May 2012 - 09:25 PM

    Bismarck, cont suspendat definitiv, clona.
  5. In topicul:Cuirasatul Bismarck

    11 May 2012 - 08:33 PM

    sorin_petre, atentie la limbaj, atentie la atitudine, si mai ales, atentie ca doar la prima abatere se lasa doar cu avertisment.

    Multumesc.

Prieteni

Comentarii

cartula nu are comentarii la profil inca.