Forum Machete,Modelism,Hobby: eddie - Vede profil - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

eddie's Profile User Rating: *****

Grup:
Members
Postari:
243 (0.05 pe zi)
Cel mai activ in:
Aviatie (119 postari)
Inregistrat la:
21-February 11
Vizualizari:
20274
Ultimul click:
Useril este offline Jan 27 2015 10:05 PM
Actual:
Offline

Informatii despre mine

Titlu User
Membru senior
Varsta
46 ani
Data nasterii
Septembrie 29, 1977
Gender:
Male Male
Location:
Bucuresti

Informatii de contact

E-mail:
Click aici pentru a-mi trimite email
Website URL:
Website URL  http://www.ngalaxy.ro

Ultimii vizitatori

Topicele mele

  1. Inca un Spartan...

    16 October 2014 - 09:25 PM

    Seara buna, dragilor!

    Cum probabil ati observat, si spre "disperarea" lui 1-0-9 :hi:, nu prea lucrez modele la 1:72. Asta nu inseamna ca nu pot exista si exceptii. Una dintre ele va fi prezentata in acest topic, o cursa contracronometru practic.

    Nu sunt adeptul modelismului viteza, nu pentru ca ar fi ceva rau in asta ci pentru ca experienta si timpul nu imi permit. Avem exemple pe aici care au demonstrat in multe randuri ca se pot face lucrari grozave si in astfel de conditii. De aceasta data imi voi asuma si eu acest risc. Modelul finalizat va fi cadoul meu pentru ziua unui prieten, eveniment ce va avea loc in mai putin de o luna jumatate. A lucrat pe acest tip de avion si sper sa fie o surpriza faina.

    Cam asta este materia prima...




  2. 90 Otopeni Air Base

    20 July 2014 - 06:34 PM

    Am aflat tarziu de acest eveniment, in aceasta dupamasa pe la ora 14:30. Am ajuns in jurul orei 15:00, asa ca am pierdut zborul cu un avion Hercules. Insa am prins cateva cadre pe care as vrea sa le impartasesc cu voi.

    O seara frumoasa! :hi:







  3. Autoblinda AB 41

    08 July 2014 - 02:43 AM

    Si daca tot vorbeam despre abordarea sanatoasa a modelismului, iata ce se intampla cand un proiect inceput acum ceva vreme (Bf 109 F-2) tinde sa-mi dea batai de cap... Ma uit in "depozit" si imi sare in ochi acest kit. Mi-a atras atentia fiind singurul fara cutie. Iau punga la inspectat, vad ca am deja un set de detaliere de la Hauler asa ca, sa trecem la treaba! Ceva usor, de relaxare zic...

    Dupa o saptamana jumatate de bibilit, slefuit, lipit PE-uri, inlocuit tevi de plastic cu ace de seringa, ne aflam in aceasta situatie: am facut baita cu "sampon" (Pur) pentru degresare, ne-am intins la uscat pe masa de vopsit, asteptam grundul.

    Cred ca aici ma impotmolesc pentru ca nu am gasit pe nicaieri culoarea care-mi trebuie, respectiv Italian Sand. Numai bine revenim cu nervii franjuri... pardon odihniti, la Messerschmitt.

    O zi frumoasa tuturor! :hi:
  4. Messerschmitt Bf109F-2

    29 April 2014 - 11:52 PM

    Pana ma voi lamuri eu cum e cu lana "fermecata", m-am hotarat asupra urmatorului proiect. Lipsa de experienta nu-mi permite sa fac o evaluare a kit-ului, probabil ca multi dintre voi il cunoasteti mult mai bine. Ce imi doresc eu, este sa construiesc un model cat de bine voi putea la nivelul actual de cunostinte in domeniu. Pentru ridicarea acestuia, a nivelului desigur, am nevoie de experienta si cunostintele voastre.

    Multumesc anticipat!

    Ca si inmatriculare, coala de decaluri permite 6 scheme, din care doar pentru doua sunt oferite instructiuni: Welner Molders, iulie '41 si toamna aceluiasi an, ambele de pe frontul de est. Nu din comoditate, informatii pentru schemele de vopsire am vazut ca se gasesc, voi alege una din cele doua inmatriculari ale avioanelor pilotate de "Vati" Molders, probabil cea de a doua. Am citit biografia si ascensiunea lui ca pilot mi s-a parut interesanta.

    Pana la urmatoarea "intalnire", la buna vedere! :hi:
  5. Steel Wool

    20 April 2014 - 11:48 AM

    Hristos a Inviat!
    Am uitat să vă īntreb la īntālnire. Știe cineva de unde pot achiziționa "lānă de oțel"? Am găsit un site pe net, dar nu au multe detalii. Mulțumesc!

Prieteni

Comentarii

Pagina 1 din 1
  1. Fotografie

    Cassin 

    28 Jan 2015 - 11:10
    La revedere Eddie...
  2. Fotografie

    GRIZZLEA 

    27 Jan 2015 - 08:05
    Ai fost un mare Jupān, Dragul meu Eddie !
    Un om total deosebit !
Pagina 1 din 1